Şimdi Ara

Askerlik Çürük Raporu Alma Süreci Nasıl İşliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

İnsanlar bi şekilde bi yerde meslek edinmeye bakıyor karnını doyurman işin şart hani. Çürük raporu aldı diye aç mı kalsın yani  

• izayoi kullanıcısına yanıt

Askerlik yapamayan adam polislik mi yapabiliyor ? Bu doğruysa size göre hiç konuşmayalım.

• labidu kullanıcısına yanıt

Yoldan geçeni polis diye mi alıyorlar hocam? Yazılı sözlü sınava girip parkuru gerekli yeterlilikleri tamamlayıp diğer adayları eleyip polis olmamış mı bu adam? Polis olmayla askerlik yapmak için istenen şartlar aynı mı. Sınavsız girdiyse haklısınız orası ayrı.

• Sen askerlik yaparsın boşa hayal kurma çürük almak için daha ciddi sorunlarının olması gerekiyor basit bir anjiyografik girişimle, tedavini olmuşsun, sorunun giderilmiş. Bu bir ameliyat sayılmaz bu anjiyografik işlem ve bu şekilde ritim sorunun giderilmiş. Yani askerliğe engel bir durumun yok. Senden iyi asker olur. Güle güle git vatani görevini yap gel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Kasım 2024; 9:29:19 >

Dayısı olanı alıyorlar hocam. Dayın yoksa bir yere almazlar, alırlarsa da, dayısız sorun yaşarsın. Kor General dayım vardı mesela, kızı bizim evde kalıyordu düşün.. Rütbesinin hakkını verdi, kor general..   

3 rütbe üstü geldi, birkaç gün önce hakaret ediyordu, eğile eğile beli kırıldı adamın..

Anlatmayayım travma geçirirsiniz.. 

Bu askerlik olayında kimsenin çürüğe çıkmasını tavsiye etmem. Bizim kültürde askerlik yapmayan adama iyi gözle bakmazlar. Ben bile çok tanıdığım olmasına rağmen böyle şeylere tenezzül etmedim. Hatta gideceğim yeri ayarlattırma imkanım vardı ama onu bile yaptırmadım. Çok gerektiği için sonradan komutan arandı, bir hal hatır sorulmuştu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Kasım 2024; 10:54:5 >

• Hocam sen kimseye bakma yok vatan millet sakarya falan, insallah en kisa surede halledersin curuk alir isine gucune bakarsin, cok gecmis olsun.
  • Ahmet Burak Erdoğan diye biri çürük almıştı ona sorabilirsen sor şuanki cumhurbaşkanının oğlu
  • peymacun kullanıcısına yanıt

Vatan millet Sakarya değil, askere kim gitmez? Bir sorunu, problemi olan gitmez. Bunun adı bile çürük raporu. Adı üstünde... Yani isteseydim, kendime asker olmaz raporu düzenlettirir, gitmezdim, ancak millet gidebiliyorsa ben neden gidemeyeyim? Bir eksiğim mi var? Ya da korkacak mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Kasım 2024; 12:10:56 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Siz önemli biri misiniz size neden bir askeri personel kızını emanet ediyor veya rütbeliler el pençe divan duruyor siyasilerle bağlantınız mı var hocam

Ben askerliği zaten uzun dönem ATGM olarak yaptım hocam. Alt rütbeliler zaten öyle duracaklar, durmuyorlarsa kanuna karşı geliyorlar demektir. Bunun için yakınınız olması gerekmiyor. Fakat üst rütbelilerdeki olay ve kızı emanet etme konusu, o komutan yani general yakınımız olduğu için öyle oluyordu hocam. Yine de komutanlara saygısızlık yapmadım, sadece bazı komutanların daha insani ve yapıcı yaklaşım sergilemesini sağladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Kasım 2024; 11:51:3 >
  • Arkadaşlar benimde bir sorum var, yanıtlarsanız sevinirim. Rdm' den çürük aldıktan sonra e-devlet üzerinden askerlik durum belgesi çıkartırsak, orada ne yazar?

Sadece elverişli değildir mi yazıyor?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.