Şimdi Ara

askerlik durum belgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1985 doğumluyum ve ODTU'de lisans öğrencisiyim. Bugün itibariyle öss ek yerleştirmelerinde de Bilkent üniversitesi kazandım. kayıt yaptıram için askerlik durum belgesi almam lazım. kayıt gününe kadar ODTU'deki kaydımı sildirip lise diplomamı teslim almak istemiyorum, malum askerlik durum belgesini vermezlerse boşu boşuna kaydımı sildirmemek için. peki elimde diploma veya herhangi birşey olmadan bu belgeyi nasıl alabilirim genelde lisansütü yapacak olan kişiler mezun oldukları diplomalarını alıp bu işlemi yaptırabiliryor. Ayın 22sine kadar Aydın'a gidip gelip bu işlemleri halletmem gerekiyor, nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

• arkadaşlar yardımcı olabilecek olan yok mu? bu arada eğer şu anki okulum yeni evrakları göndermediyse 31 ekime kadar tecilli olmam gerekiyor. şubeden alacağım "31 ekim 2010a kadar askerlik açısından sakıncası yoktur" yazısı 22 ekimde olan kayıtlarda sorun çıkarır mı? yeni tecil işlemlerini kayıt yaptırdıktan sonra devam ettirsem kabul edilir mi?
    lütfen birileri akıl versin haftasonu olduğu için ne askerlik şubesinden ne de üniversitelerin öğrenci işlerinden bilgi alabiliyorum ve bu hafta şehirlerarası dolanıp bu işi halletmem gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik durum belgesi sorgulama
    4 yıl önce açıldı
    Askerlik durum belgesi sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.