Üniversiteyi bitirdim,15 gün sonra elime son yoklama çağrısı geldi. Bu arada yüksek lisansı kazandım. Yüksek lisansa kayıt için askerlik durum belgesi istiyolar. Onu getirdiğim taktirde kaydımı yapcaklar ve tecil işini gerçekleştireceklermiş.
Bu askerlik durum belgesini almam için yoklamamı yaptırmam gerekiyo mu acaba? Orda verem dispanserine falan gidilcek yazıyo bunları yapmama gerek var mı?
Yoksa askerlik durum belgesi istiom diyince direk veriyolar mı? eğer verirlerse ben de bu belgeyle okula kayıt yaptırırım ve okul da tecil eder.
Bu arada Ankara'da askerlik işleriyle sadece Abidinpaşadaki yer mi ilgileniyo?
Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
yok mu yahu hiç bilen
yoklamayı yaptıracaksın ve bir yıl tecil verecekler bu belgeyle okula başvuracaksın
bende aynı durumda sayılırım farkım ben yüksek lisans sınavına girmedim ama askerliğimi yinede 1 sene ertelemek istiyorum ne yapmam lazım
zaten erteleniyor yoklama yaptırman yeterli yada yoklamayı yaptırmayıpbiraz hava alıp yoklamayı olabildiğince geç yaptırman
quote:
Orjinalden alıntı: Dursun
yoklamayı yaptıracaksın ve bir yıl tecil verecekler bu belgeyle okula başvuracaksın
Peki bu verem savaş dispanseri olayı falan ne oluyo onu bilio musunuz?
Peki daha önceden yoklamayı yaptırmış olanlar durum belgesi almak için gittiklerinde tekrar yoklama yaptırıyorlar mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: ironblood
quote:
Orjinalden alıntı: Dursun
Peki bu verem savaş dispanseri olayı falan ne oluyo onu bilio musunuz?
Dün ordaydım tecil ettireceksen bile muayene oLmak zorundasın verem savas olayı da muayeneden önce yapıLıyo ama gerek yok oNa arkadas onu yaptırmadan islerini halletti
Ben 2 yıl önce tecil için gtiiğimde o verem savaş olayı gerekli denilmişti yaptırdım sonra muayene oldum...
Şimdi benim soruya gelelim tekrar
Belge olarak neler gerekli yazabilir misiniz? O kağıdı kaybettimde
Up...
Evet..Daha önceden tecil ettirmiş olanlar bile Ün.bitirdiğinde veya terk olduğunda tekrar muayene olmak zorunda imiş... Sonra tecil ile kayıt yapılabiliryormuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme