Şimdi Ara

Askerlik filmlerde gördüğünüz gibi değil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuyorum buralarda hayalim askerlik, çavuş komando olucam vesaire diyenleri. Siz orda rütbeliden dayak yiyip , patates soyup tuvalet temizledikten sonra nasıl olacak bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O kadar askerimiz savas gidiyor sehit oluyor 2 tokat yemisimiz 2 patates soymusuz cok mu??

EDİT: ULAN ASIL BENINKI + ALMASI LAZIM EKSILIYORSUNUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VerKurtull -- 19 Eylül 2015; 13:25:07 >
  • Bana tokat atanı tokatlarım

• bende çavuşu tokatlarım
  • Bedelli yapacaklar +++

• Askerlik yapmayanlar atıp tutmuş yine yok bana tokat atana bende atarım falan... ziyapaşa.. komutan sana tokat atacak sende ona vuracan he ... ziyaaaaaa

• Kısa dönem yapıp kurtulacaklar ++

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik çok mu kötü
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Askerlik yapmayanlar atıp tutmuş yine yok bana tokat atana bende atarım falan... ziyapaşa.. komutan sana tokat atacak sende ona vuracan he ... ziyaaaaaa

Adam haklı sen komutan karşısında kılını kıpırdatabiliyor musun bakalım.

• askere falan gitmem

• quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Askerlik yapmayanlar atıp tutmuş yine yok bana tokat atana bende atarım falan... ziyapaşa.. komutan sana tokat atacak sende ona vuracan he ... ziyaaaaaa

komutan 203lük obüsü sokar sesini çıkartamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B7E1FD1F -- 19 Eylül 2015; 12:03:05 >
  • yaşı küçük daha çocukların büyüyünce anlarlar neyin ne olduğunu

• Askerde dayak yiyen adam yanlis adamdir 15 ay askerlik yaptim 11 ayi cavustum egitim cavusu bir kere laf yemedim tokat yemedim sadece bir kere komutana ana avrat sayarken arkamdan gelmis o sira ne diyon sen dedi geri vites yaptim orda azarladi biraz o kadar. Isini yapana kimse laf etmez edemez ki komutanim piakopatti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 6 ay kısa dönem yaptım. Nöbetçi başçavuşa senin bacını kucağına hoplatırım deyipte başçavuşun hiç bir bok yapamadığını gördüm. Dayak mayak hikaye artık. Geçeceksiniz onu. Hiçbir bok yapamıyorlar. Hatta bu lafın üzerine o başçavuş silah çekti diye soruşturma açıldı hakkında. Askerde çok mal adam göreceksiniz, numunelik böyle. Her çeşit. Ve onların yüzünden yiyeceğin cezalar. Giderseniz anlarsınız askerliğin ne kadar mantıksız birşey olduğunu. Bana burada şehitler üzerinden edebiyat yapacak olan varsa hiç kalkışmasın. Gitsin önce askerliğini yapsın. Askerliğini yapanlar zaten benim dediklerimle aynı görüşte oluyor. Gidip görmeyenlerde burada vatan millet sakarya edebiyatı parçalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.