Şimdi Ara

Askerlik Hakkında yardımmmmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim durumum şöyle sınıf öğretmenliğini bitirdim bu sene ve hayalim olan hukuk için tekrar sınava girdim ve hukuk kazandım 1991 doğumluyum askerlik yapmadan okul okuyabilir miyim yoksa önce askerlik yapmam mı lazım lütfen bilen söylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okula kayit yaptirdiktan sonra seni askere alamazlar ve en az 6yil uzatirlar

• upp lütfen yardım

• -Windforce- kullanıcısına yanıt
    kesin böyle mi

• rodneylaw R kullanıcısına yanıt
    6 yıl olmasindan emin değilim ama gerisi kesin böyle. İstersen ömür boyu oku bi yere alamazlar seni

• up

• Lütfen birsey söyleyin :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik hakkında sorularım
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yalvariyorum bişey söyleyin ben elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum

• çaresizce up

• üni bitirdiğin için 2 yıl tecil hakkın var tecilin bittikten sonra yüksek lisans yada doktora yaparsan yeniden tecil hakkın oluyor 2. üniversiteye askerlik tecil etmiyorlar not: askerden yeni geldim 2. ünimi okuyacam inş
  • mathtricks M kullanıcısına yanıt
    29 yaşına kadar gitmeyebilirsin diye birşey duymuştum öyle değil mi birde hukukla birlikte açıktan bir bölüm daha okusam olmaz mı

• up :(((

• edit:yanlış biliyormuşum özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 8 Temmuz 2014; 17:31:31 >
  • rodneylaw R kullanıcısına yanıt
    yaş meselesini bilmiyorum ama ilk üniden sonra 2. yada 3. farketmez lisans okumak tecil hakkı vermez yüksek lisans yada doktora hariç bu sene mezun olmuşsun 2 yıl tecilmedersin 2 yıl okursun dondurup askere gidersin gelince kalanı okursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerlik şubesine telefon aç sor yada google amcaya sor benim dediğimi söyleyecekler

• geçengün bir konu vardı kılavuzdan bir madde filan da koymuşlar. şuan pcde imkanlarım kısıtlı olduğu için yardımcı olamıyorum
    madde hatırladığım kadarıyla şu şekildeydi. erteletmesi bittiyse veya yaşı dolduysa okulu bırakıp askerliğini yapar dönünce kaldığı yerden okuluna devam ever gibisinden birşeylerdi. kılavuzdan bulmaya çalışın.
    zaten lisans bitirmişsiniz olurda askere giderseniz kısa dönem 6 ay herhalde pek kaybınız olmaz gibi
  • kardeşim şube uzatmıyor ben 90lıyım aöf'e kayıt yaptıracağımı belirttim geçen gün yok uzatamayız dediler 2-3 yerle görüştüm kesin birşey söylemek mümkün değil
  • off moralim altüst oldu

• asal.msb.gov.tr ye gir orda yedek subay işlemlerine tıkla daha sonra sevk ve tehir işlemlerine tıkla orada yazıyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.