Şimdi Ara

Askerlik kilo sınırı muaf almak için Yapılması Gerekenler (Adım Adım) 2016 GÜNCEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malesef kilo problemim mevcut askerlik yaşım da geldi kaçak durumuna düştüğüm için 2-3 gündür bunu araştırıyordum forumda sonunda Askeriye gittim ve korkulacak hiç bir şey olmadığını gördüm yeterli kaynak olmadığı için burada bir konu açmak istedim.

Gittiğim ŞUBE: bahçelievler askerlik şubesi

Şube bom boş sabah ve öyle den sonra gittim her seferin de boştu çok rahat bir ortam hiç sıkılmadan işlerimi 30 dk içinde yapıp çıktım.

Askerlerin davranışı gerçekten harika uzun saç ve sakalım var en ufak bir şey söylemediler her konuda çok yardımcı oldular sağ olsunlar.

Yapılması Gerekenler.
    Sabah 9 gibi şube de oldum kapıya telefonu bıraktım giriş yaptım bana 2 evrak verdiler doldurdum kendi bilgilerim sonra üst kata çıkıp webcam dan resmimi çekip bilgileri sisteme işlediler.
    Elime evrak verdiler aile hekimine gitmemi söylediler (Direk askeri hastaneye gidemezmiyim diye sordum olmaz dediler) Aile hekimine 11:30 gibi gittim askeri hastaneye sevk yazıp beni gönderdi.
    Geri şubeye gittim saat 2:30 da evrakları teslim edersem 3 gün içersinde hastaneye gitmem gerektiğini söyledi işlerim olduğu için 15 gün süren var dediler salı günü evrakları teslim edeceğim ve hastane için randevu alacağım.

Gelişmeleri de paylaşacağım.

Kilo probleminiz var ve kaçak veya gitmeye çekiniyorsanız bence çekinecek bir durum yok muş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.