Şimdi Ara

Askerlik kısalabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KISA DÖNEM 4 AY UZUN DÖNEM 10-12 AY OLACAK
    Erdoğan ve Yılmaz makul sürenin ne olacağı konusunda ayrıntı vermezken, yükseköğretim mezunları için kısa dönem askerlik süresi olan 6 aylık askerliğin 4 aya, 15 ay olan uzun dönem zorunlu askerliğin de 10-12 aya düşürülebileceği belirtiliyor. Genelkurmay’ın askeri personel ihtiyacı göz önüne alınarak yapılan çalışmaya göre kısalmanın ne kadar olacağı belirlenecek. Askerlik süresindeki kısalmanın 2013 sonuna yetiştirilmesi planlanıyor. Düzenleme gerçekleştiği tarihte vatani görevini yapanların da yeni düzenleme çerçevesinde daha erken terhis hakkına kavuşacak. Düzenleme askerlik çağında olan milyonlarca genci ilgilendiriyor. Yılmaz uzman çavuşların statüsüne dair, kamuda atama önceliğinin hak ediliş süresinin 2 yıldan 7 yıla çıkartılacağını açıkladı. Böylece yeni yapılacak yasal değişiklikle 7 yıl görev yaptıktan sonra uzman çavuşluktan ayrılanlar kamu kurumlarına atanabilecek.
    http://www.ensonhaber.com/yilmaz-askerlik-kisalabilir-2013-05-05.html

• 92/3 Tertip Askerim Düşse Şuan 90 Günüm kalacak Pek umudum yok hayırlısı diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shevchenco -- 6 Mayıs 2013; 13:03:41 >
  • 4 yıldır düşcek
  • Her yıl aynı şey
  • uzun dönem ydk sby lar ne kadar yapacak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydin177

uzun dönem ydk sby lar ne kadar yapacak acaba

Yedek subaylar 1 senelik ihtiyaç dahilinde alındığından süreler onları etkilemez. Ama bu kısalacak uzalacak işini zaman göstercek herşeyin ilacı zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: hektor9465

4 yıldır düşcek

Nokta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısalıcağını sanmıyorum bu haberler hep sene sonu ortaya attılır hepsi fıs bence askerlik ilk 6 ayda aldığın eğitimdir ondan sonrası için askerlere yatış başlar devlet boşuna adam besller
  • beyler kısalır-uzar diye diye askerliği bitirip gelirsiniz takmayın kafaya
  • 2013 sonuna yetiştirilmesi planlanıyor. Hedef 2023
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.