Şimdi Ara

Askerlik sağlık raporu farklı ildeysek nasıl alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bedelli askerlik için e-devletten başvuruyu yaptım. Kayıtlı olduğunuz Aile hekimine gitmeniz ve Askerlik Yoklaması Sağlık Muayenenizi yaptırmanın gerekmektedir diyor.

Başka ile taşındım ancak ikametgahımı ve aile hekimimi henüz değiştirmedim. Bu durumda kendi aile hekimime gidemiyorum. Bulunduğum yerde direkt devlet hastanesine ya da sağlık ocağına giderek durumu anlatarak raporu alabilir miyim?

E-devletten ikametgah değişimi bildirimi farklı il ise olmuyormuş. Sanırım Nüfus müdürlüğüne gitmem ve aile hekimini öyle seçmem gerekiyor. İşlemler arası bekleme varsa süreç uzayacak yıl sonuna kadar tamamlamam gerekiyor.

Bağlı olduğum askerlik şubeyi aradım ancak hep meşgul çalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoymus -- 10 Aralık 2024; 15:22:18 >

• Direk degistir aile hekimini, ikametten bagimsiz bir sey o. Sonrasinda varsa yakinlarda randevu, yoksa randevusuz basvur ;)
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Yakındaki sağlık ocağına gittim. E-devletten yapılıyor dedi. Ordan da e-nabız kayıt ekranı geldi kayıt oldum. Aile hekimi değişikliği gece gerçekleşti. Tekrar sağlık ocağına gittim yakın zamanda kan tahlili sonucum olmadığı için pazartesi sabah gel, sonuçlar salı çıkar dedi.

Birkaç gün sürecek ama önemli olan başka il e gitmeme gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoymus -- 12 Aralık 2024; 21:26:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.