aralık ayının sonunda yoklama yaptım. hala sınıflandırma bekleniyor diyor. mayıs ayına kadar da tecilli gözüküyor? sınıflandırma ne zaman açıklanacak? tarihe göre parayı ayarlayıp bedelliye çevireceğim. |
askerlik sınıflandırma
-
-
www.msb.gov.trMayıs 2025 Sınıflandırma Dönemi Duyurusu MSB | T.C. Millî Savunma Bakanlığıhttps://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/0fffde437d1a45be9864f83885e0a8fb
Mayıs celp duyurusu yayınlanmış. 30 Nisanda sınıflandırma açıklanacak, hangi gruba çıkarsanız (8 mayıs, 12 haziran veya 10 temmuz) o tarihe kadar, geçerli bedelli ücretini ödeyerek bedelliye çevirebilirsiniz.
Eğer 10 temmuz çıkarsa 1 temmuz sonrası bedelliye zam geleceği için 1-10 temmuz arası ödeme yapacaksanız zamlı ücrete tabiisiniz. 1-10 temmuz arası memur maaş zam oranı belli olana kadar (temmuzun ilk 5 günü falan) sistem kapalı olur, ödeme yapamazsınız haberiniz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, Sizlere bir sorum olacak; şuan tecili bozduğumda Mayıs celbine kalıyorum. Ancak ben Ağustos cebinde (hatta mümkünse Eylül ayında) askere gitmek istiyorum. Şuan bozup, başvuru yapıp Ağustos (Eylül ayı) celbinde gitmeyi seçebilir miyim yoksa onun için 1 Mart'tan sonra mı tecili bozmam gerekir? En son celbe (KASIM) bile kalabilirim sorun değil Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkan007 -- 4 Şubat 2025; 0:3:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cagkan007Merhaba, Sizlere bir sorum olacak; şuan tecili bozduğumda Mayıs celbine kalıyorum. Ancak ben Ağustos cebinde (hatta mümkünse Eylül ayında) askere gitmek istiyorum. Şuan bozup, başvuru yapıp Ağustos (Eylül ayı) celbinde gitmeyi seçebilir miyim yoksa onun için 1 Mart'tan sonra mı tecili bozmam gerekir? En son celbe (KASIM) bile kalabilirim sorun değil Teşekkürler
İşinizi garantiye alın, 1 marttan sonra yoklama işlemlerini tamamlayın.
Bu arada yıl içinde tecili bitenlere o yılın sonuna kadar (şuan için 31 Aralık 2025) yoklama yaptırmaları için süre tanınıyor, haberiniz olsun. Bu süre içinde tecil alacağınız bir durum olursa (lisans - yüksek lisans - doktora kaydı mesela) tecil ederler.
www.msb.gov.trMilli Savunma Bakanlığıhttps://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/ce27fa8aeeea44fdb07d6f7b8b2a2a28
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X