Şimdi Ara

ASKERLİK YOKLAMA İŞLEMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bedelli askerlik affı haberini gördükten sonra e devlet üstünden yoklama başvurusu yaptım.

Birinci aşama için gerekli bilgileri doldurdum ve sistemde aile hekimine gidip muayene olmam gerektiğini yazdı.

Garanti olsun diye ben randevu aldım ve muayenemi oldum.

Beni devlet hastanesine sevk etti. E devlet üstünden bir kağıt bastırıp çıktısını verdi

Bu kağıtla devlet hastanesinde gerekli muayeneleri yaptım. Doktor bana "askerliğe elverişlidir" yazılı kaşe ve imzalı bir kağıt verdi.

Aynı gün bu kağıdı aile hekimine gösterdim ve bana birkaç gün beklemem gerektiğini , eğer düzelmezse aile hekimine (kendisine) tekrar gelmem gerektiğini söyledi.

Aile hekiminin izin aldığını öğrendim.

Şimdi burada benim yapmam gereken şey nedir? Aile hekiminin yapmadığı eksik bir işlem mi var?

Pazartesi günü askerlik şubesine gidip bana verilen kağıdı mı teslim etmem gerekiyor?

Sürecin tam olarak nasıl işlediğini bilmiyorum. Bu ayın sonunda bedelli fiyatları güncelleneceği için bir an önce halletmek istiyorum.

Birkaç gündür e devlet üzerinde aile hekimi muayene işlemleri durumu böyle görünüyor. (Hiçbir değişiklik yok)

ASKERLİK YOKLAMA İŞLEMLERİ

• naptın hocam var mı bir gelişme ona göre ben de başvuracağım

• Benim bildiğim af henüz resmileşmedi. Açıklandı ama resmileşmediği için başvuramazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.