Şimdi Ara

Askerlik şubesi bana dava açtı?!? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mehmet YILDIRIM

quote:

Orijinalden alıntı: levent_yavuz

sizinki gene iyi arkadaşlar. ben askerliğimi bitireli 2 hafta oldu ve asker kaçağı olarak aranıyormuşum. kütükte kayıtlı köye jandarma gelmiş beni aramaya :)))

Kaç aylık konumu hortlattın

Not: Bu arada bana dava açmaktan vazgeçtiler herhalde, yeniden öğrenci belgesi gönderdim ses soluk yok.

Bende bi hevesle girdim, meğer askere gitmeyecekmişsin

• Üniversitenin ilk senesi kendin yapmalısın diye biliyorum ondan sonra okul ilgilenmesi lazım.

Para falan cezası vermezler korkma sonuçta senin bir mazeretin var ki bu olay çok kişinin başına geliyor.

Benim kardeşimde subay olmasına rağmen asker kaçağı olarak aranıyordu :)

-----

Eski konuymuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 13 Haziran 2010; 2:22:25 >
  • Konuyu görünce aklıma geldi. Ben de yıllardır uğramıyorum yoklamaya. Bunca yıldan sonra gidersem de Şube Başkanı ağız burun girişir mi acep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Konuyu görünce aklıma geldi. Ben de yıllardır uğramıyorum yoklamaya. Bunca yıldan sonra gidersem de Şube Başkanı ağız burun girişir mi acep ?

69 doğumlu olan birine dalmazlar herhal :)))
  • Sen bu yeşil renkli yazılarınla,askerde çok dayak yersin !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: levent_yavuz

sizinki gene iyi arkadaşlar. ben askerliğimi bitireli 2 hafta oldu ve asker kaçağı olarak aranıyormuşum. kütükte kayıtlı köye jandarma gelmiş beni aramaya :)))

Kaç aylık konumu hortlattın

Not: Bu arada bana dava açmaktan vazgeçtiler herhalde, yeniden öğrenci belgesi gönderdim ses soluk yok.

Bende bi hevesle girdim, meğer askere gitmeyecekmişsin

Yok öyle yağma

quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Sen bu yeşil renkli yazılarınla,askerde çok dayak yersin !

Neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet YILDIRIM -- 13 Haziran 2010; 4:00:58 >

• seni yemiş arkdaşların :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

seni yemiş arkdaşların :)

Yok ya Gaziantep'te hiç arkadaşım yok ki ayrıca, numaralarını bizzat netten bulup aradım Nizip Askerlik Şubesi, uzun süren görüşmelerimiz oldu.
  • tamamen okulun hatasi.+ askerlik subesinin isguzarligi
    cok pimpirik yapiyorsan ogrencilige devam ettigine dair olan belgenin fotokopisini elinde bulundur,
    birde tam emin degilim ama okulun bunu hersene yollamasi lazim
    yani onumuzdeki senelerde de yollamazsa yine gelebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kentacdis

tamamen okulun hatasi.+ askerlik subesinin isguzarligi
    cok pimpirik yapiyorsan ogrencilige devam ettigine dair olan belgenin fotokopisini elinde bulundur,
    birde tam emin degilim ama okulun bunu hersene yollamasi lazim
    yani onumuzdeki senelerde de yollamazsa yine gelebilir...

Okula sordum, okul belgeni gönderdik şubene diyo şube belge gelmedi elimize diyo, ben de kendi elimle gönderdim o günden beridir arayan soran yok.
  • kaç sene tecil yaptılar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

kaç sene tecil yaptılar?

Hiç bilmiyorum dostum, öğrenci belgesini gönderdikten sonra hiç irdelemedim olayı yani
  • Senin elinde o belgeler oldukça sorun çıkacağını zannetmiyorum.
  • bazı üniler yolluyor kendileri tecil ettirir örnek benim ilk ünim yeditepe üni. tecili kendi yapmıştı ama bana askerlilk yoklama kağıdı geldiğinde öğrenci işlerine gittim biz gerekli işlemleri zaten yaptık dikkate almayın dendi ve gerçektende işlemleri kendileri halletmişdi bazı üniler yapıyor bazıları size bırakıyor ama anadolu ünide kendin yaptırıyorusn bu işlemleri ben öyle biliyorum senin sanırım ilk yoklaman muayene olmadan sinisü veremezler rahat ol ve sen öğrencisin bir kaydın var kurtarırsın ama sana tavsiyem halıcıoğlu askerlik şubesine git orası başkanlıktır ana merkez istanbulda... 2.kata çık yer olarak halıcıoğlu köprüde in sağ taraftan aşağıya in sor gösterirler kimlikle git almazlar yoksa içeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 13 Haziran 2010; 6:01:47 >
  • nihoho sonunda açık ögretimde okuyanları askere gönderecek yasa cıkıyor açık ögretimliler sınavlarda izin alıp sınavlara gidiyor.kalan günler askerlik bundan sonra .adamlar iyi parası olan 40 yasına kadar açık ögretim sonrası muaf zaten
  • quote:

Üniversiteyi bitirdikten sonra subay veya polis olmak istiyorum ve temiz bir sicil lazım, sicilime bişey işlemesin de başka bişey istemiyorum

elinde ulaşan kağıtta bakaya kaldıysan olamazsın dostum çünkü bir madde var polisliktede askerliktede bakaya kalanlar başvuru yapamazlar diye

kesinlikle araştır
  • Yakın zamanda arkadaşımın başına geldi merak etme bir şey olmuyo mahkemeye cıkıyosun direk karara baglıyo zaten ufak bi para cezası vardı sanırım tam hatırlamıyorum olmayabilirde..

sicilini etkilicek bi durumda değil rahat olabilirsin...Sorumsuzluk sadece

AÖF de tecil olayını kendin yapıyosun gidip bürodan öğrenci belgesi alıyosun ama normal değil askerlik tecili için farklı veriyolar ismini unuttum onu alıp askerlik şubesine götürüysun..
  • http://video.mynet.com/extremeedition/ya-okuyom-ben-ya/450853/

Aklıma bu geldi bi an Mahkemede okuyom ben yaa deyip öğrenci belgeni göster.
  • askerlik muayenesine 2008de gidip tecil ettirdinmi ?
  • Cevap veren herkese teşekkür ederim beyler ama ben bu meseleyi halledeli aylar oldu, sanırım. Gittim Aksaray Açık Öğreti bürosuna, anlattım durumu bilgisayardan bişeyleri kontrol ettiler, senin belgeni göndermişiz dedi, ben de galiba askerlik şubesinin eline geçmememiş deim yni bir belge aldım ve kendi ellerimle yolladım. APS ile yolladım belgeyi o gün bugündür arayan so yok, 3 ay oldu işte.

Not: Aklıma gelen, sanırım AÖF benim belgemi gönderdi askerlik şubesi belgemi ya kaybetti ya da bişey oldu işte, yenisini göndermem için de ordaki kişi beni arayıp seni mahkemeye veriyoruz diyerek gönderme işlmemimi hızlıca yapmamı sağladı. Yorumlamam bu kadar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.