Şimdi Ara

Askerlik tecil 2022

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba benim bir sorum olacaktı bilenler cevaplayabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevaplayanlar için sorum askerlik tecili hakkında ben geçen sene açık liseden mezun oldum ve mezun olduğum sürede zaten 2020 de yaptırdığım tecilim duruyordu 2 senelik tecil bu sene ocak ta maalesef bitti ve araştırdım ama tam olarak anlayamadım ben şu anda 22 yaşındayım bu gelecek ağustosta 23 yaşına basacağım bazı yerlerde askerlik tecili için 22 yaşından fazla olamaz deniyor aklıma takılan eskiden böyle bir durum yoktu diye hatırlıyorum ama henüz askerlik şubesine gitmedim bilen hocalarım cevaplayablirse ona göre gideceğim askerlik şubesine şimdi 22 yaşındayım ve açık liseden mezunum ve mezun olduktan sonra hiç tecil kullanmadım lise mezun tecili ve şu anda askere gitmek istemiyorum daha önemli işlerim var çünkü eğer tecil yapabiliyorsam bu yaşta yani 22 yaşta gidip tecil yapacağım ama eğer artık tecil yapamıyorsam askere gitmeyeceğim ve yoklama kaçağı asker kaçağı gibi bir duruma düşer miyim bunun bana ne gibi bir cezası olur?

• Normalde lise sonrası tecil hakkınız vardı. Ama şu an yaş 22 diyorsunuz. Sistem de son 2 yılda bayağı değişti. En sağlıklı ve kısa yöntem bağlı olduğunuz askerlik şubesinden bizzat bilgi alın. Tecil yoksa bakaya kalabilirsiniz.

• hocam askerlik şubesine gitmek istemiyorum işlemler yapılmak istenir vesaire o nedenle buralardan bilgi almaya çalışıyorum bilen varsa diye ama teşekkür ederim yanıtın için.

• tecilin bittiyse askerlik şubesine gitmen gerekir ne yapman gerektiğini sana söylerler. meslek lisesi mezunlarına ek tecil hakkı tanınıyordu yeni sistemde ama açık lisede öyle bir şey var mı bilmiyorum. eğer aöf'e girseydin 29 yaşına kadar tecilin devam ederdi.

• Bu kadar kasacağına askere gitsen şimdiye bitirmiştin neden böyle kendini kasıyorsun gerçekten enteresan dostum.

• johnback45 J kullanıcısına yanıt

Dostum çünkü askere gidemem şu anda askerden kaçmıyorum daha önemli işlerim var hayatımın geleceğine yön verecek şeyler var önümdeki kısa bir zaman diliminde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askerlik tecil
    geçen yıl önce açıldı
    ASKERLİK TECİLİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.