31 ekim son , ama tatil nedeniyle perşembe günü sondu sen yandın yeğen 1 haftaya alır götürürler hapar topar. geçmiş ola
zuha kendine oralarda iyi bak reyiz
üniye gitceksen sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: martinist
üniye gitceksen sorun yok
sorun var.
91 liler için son tecil tarihi 31 ekimdi. arkadaş 2011de tekrar sınava girecek anladığım kadarıyla. tecil yapmazsan(ki yapmadın) seneye askersin arkadaşım.
e seneye üniye gidicem
Diploman ile birlikte askerlik şubesine git 2 sene tecil hakkın var ne olursa olsun. Bende askere gidecekken karar değiştirdim tecil ettirdim üniversite için oradan biliyorum.
seneye gitceksen sorun var ben bu sene anladım seneye gitmenle bağdaştıramazsın bu olayı..biran önce git de asker kaçağı olma bari
Ben de aynı durumdayım bu sene dershaneye gidip üniversiteye hazırlanmak istiyorum
geçen gidicektim tecile ama soyuyorlar diye yoldan döndüm gerçekten soyunuyor muyuz ? kimse net bişey demiyor
sabah gittm tecil için 6 da. şimdiye kadar işim bitmedi düsün. 1 de saglık ocagına gitcem. suana kadar soyundurma diye bişe olmadı .zaten soyunucan eninde sonunda bir gün.
quote:
Orijinalden alıntı: alenderonn
sabah gittm tecil için 6 da. şimdiye kadar işim bitmedi düsün. 1 de saglık ocagına gitcem. suana kadar soyundurma diye bişe olmadı .zaten soyunucan eninde sonunda bir gün.
Tecil işlemi oluyor demekki
Lise mi üniversite mi?
lise diplomanla git 2 yıl daha tecil ederler sorun olmuyor
31 ekim sondu Sen en fazla para cezası veirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: kingo_disco
31 ekim sondu Sen en fazla para cezası veirsin.
Ben temmuz 2010 da lise diplomamı aldım.Lise tecil etmişmidir acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme