Şimdi Ara

askerlik tecil bitti mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lise bitti .91liyim kasımda tecil yapmıyorlar mı yapmasam nolur seneye üniye gidicem .askerlik şubesine gitsem yaparlar mı ?

• 31 ekim son , ama tatil nedeniyle perşembe günü sondu sen yandın yeğen 1 haftaya alır götürürler hapar topar. geçmiş ola
  • zuha kendine oralarda iyi bak reyiz
  • üniye gitceksen sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

üniye gitceksen sorun yok

sorun var.

91 liler için son tecil tarihi 31 ekimdi. arkadaş 2011de tekrar sınava girecek anladığım kadarıyla. tecil yapmazsan(ki yapmadın) seneye askersin arkadaşım.
  • e seneye üniye gidicem
  • Diploman ile birlikte askerlik şubesine git 2 sene tecil hakkın var ne olursa olsun. Bende askere gidecekken karar değiştirdim tecil ettirdim üniversite için oradan biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite mi Askerlik mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saolun arkadaşlar perşembe gitsem yaparlar mı çalışıyorumda
  • seneye gitceksen sorun var ben bu sene anladım seneye gitmenle bağdaştıramazsın bu olayı..biran önce git de asker kaçağı olma bari
  • Ben de aynı durumdayım bu sene dershaneye gidip üniversiteye hazırlanmak istiyorum
  • geçen gidicektim tecile ama soyuyorlar diye yoldan döndüm gerçekten soyunuyor muyuz ? kimse net bişey demiyor
  • sabah gittm tecil için 6 da. şimdiye kadar işim bitmedi düsün. 1 de saglık ocagına gitcem. suana kadar soyundurma diye bişe olmadı .zaten soyunucan eninde sonunda bir gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alenderonn

sabah gittm tecil için 6 da. şimdiye kadar işim bitmedi düsün. 1 de saglık ocagına gitcem. suana kadar soyundurma diye bişe olmadı .zaten soyunucan eninde sonunda bir gün.

Tecil işlemi oluyor demekki

Lise mi üniversite mi?
  • lise diplomanla git 2 yıl daha tecil ederler sorun olmuyor
  • 31 ekim sondu
    Sen en fazla para cezası veirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

31 ekim sondu
    Sen en fazla para cezası veirsin.

Ben temmuz 2010 da lise diplomamı aldım.Lise tecil etmişmidir acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.