Şimdi Ara

Askerlik Tecil Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum şu şekilde 20 haziran tarihinde tecilim sona eriyor ve ben kpss puanı ile üniveritelere personel başvurusunda bulunuyorum ancak benden askerlik durum belgesi talep ediyorlar ve askerlikle ilişiği bulunmamak şartı var. Şimdi sorum şu şekilde ben 31 aralık tarihine kadar tecilim devam edicek mi yoksa 20 haziranda komple bitip ben bu alınlara başvuru hakkımı kaybedecek miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce ASAL yoklama başvurusu yapmadıysanız(aile hekimine gidip askerlik muayenesi olmadıysanız) 31 aralığa otomatik atacak.
    https://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/a21ffd41faaf4dfaa85faafd90eda658

• Anlamadığım bir durum var. Tecilinizin 20 Haziran da biteceğini söylüyorsunuz. 31 Aralığa kadar sürem mi var diyorsunuz. Hayır Üniversitede görev alacak okur yazar da bir bireysiniz. 20 haziran sonrasında kaçak duruma düşersiniz ve askerlik şubesine gidip başvuru yapmanız gerekir. Yoksa sistem sizi otomatik olarak yoklamaya tabi tutar kaçak durumda kalırsınız.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Hocam üniversite bittikten sonra 2 sene tecil ettirdim sadece başka bir işlem yaptırmadım,askerlik durum belgemde 31 aralık tarihine kadar ilişiği bulunmamaktadır mı yazıcak

• @Emredml
    Yukarıda 2024 yılı yoklama duyurusu linkini verdim, tecil bitimi sonrası yoklama yaptırmak için 31 aralığa kadar süre veriliyor. O zamana kadar kaçak falan sayılmıyorsunuz. Atanmanız size tecil hakkı sağlar mı onu kurumun personel işleri ile görüşürsünüz.

@HeredotEngin
    Yukarıda 2024 yılı yoklama duyurusu linkini verdim. Daha önce yoklama yaptırmamış yükümlülere o yılın sonuna kadar yoklama yaptırmak için süre tanınıyor. Geçen sene de böyle durumlar oldu, otomatik atıyor. Forumda geri dönüşler oldu.

Ama yoklamayı yaptırıp sınıflandırma belli olduktan sonra tecil ettirenler için durum farklı.
    Tecil bitimini müteakip gidecek ilk grup veya ilk celp ile askere alıyorlar. Sevki almak için de şubeye gitmek lazım.

Sizin de benzer durumunuz varsa bir şubeye sorabilirsiniz.

Hocam benim öğrenmek istediğim konu tam olarak şu 20 hazirandan sonra askerlik durum belgesinde 31 aralık tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyorsa sıkıntı olmuyor belgede tam olarak ne yazıcak 20 hazirandan sonra bilginiz var mı acaba?

Askerlik Tecil Durumu

burda yazan tarih değişiyor mu hocam onu merak ediyorum ben

• Emredml E kullanıcısına yanıt

Burada biri görsel atmış. 1 mart 2024te tecil bitmiş, 31 Aralık 2024e atmış. Sizinki de 21 haziranda atmış (31 aralığa) olur.

Çok teşekkür ederim hocam aradığım cevap buydu allah razı olsun içime su serptiniz♥️

• Askerlik Tecil Durumu

Selamün Aleyküm üstadlar Sorum şu yüksek lisans eğitim durumum fotoda eğer o tarihte ilişkim kesilirse 31 Aralık 2025 e kadar vaktim olacak mi yoklama için ve kaçak v.s sayilmayacagim değil mi ? Daha önce yoklama yaptirmadim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.