Şimdi Ara

Askerlik Tecil Ettirme ile İlgili Yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıllık meslek yüksek okulundan bu sene mezun oldum. 95 liyim. Daha önce üniversite sınavına hazırlanırken 2015 de tecil hakkımı kullanmıştım. Gerçi o anki askerlik durumumu tam olarak bilmiyordum e-devletten falan kontrol etmemiştim ama garanti olsun sıkıntı çıkmasın diye tecil ettirmiştim. Daha sonra aynı sene bir üniversiteye yerleştim zaten tecilin sonuna kadar beklemedim.

Şimdi sorum şu, şuan dgs ye hazırlanıyorum eğer dgs ile bir yer kazanamazsam askerliği herhangi bir şekilde tekrar tecil ettirme imkanım var mı. Şuan e-devletten kontrol ettiğimde ''öğrenciliği devam ettiği taktirde 31/12/2019 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakınca yoktur. Öğrenciliği sona erdiği taktirde 2 ay içerisinde en yakın askerlik şubesine müracaat etmesi gerekmektedir'' yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova35 -- 22 Haziran 2017; 0:39:23 >

• ünlüler gıtmıyor devlet gıtmıyor sen nıye gıdıyorsun ki
  • ben de de o yazıyor.Bilgisi olan yazsın lütfen
  • Mezun olduktan sonra 2 ay içerisinde askerlik şubeye gidip tecil ettirmezsen yoklama kaçağı olursun. Mezun olduktan sonra hemen gidin tecilinizi yaptırın. 2 yıl kafanız rahat etsin. Yok ben 6 ay sonra yaptırayım 1 sene sonra yaptırayım gibi bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curb

Mezun olduktan sonra 2 ay içerisinde askerlik şubeye gidip tecil ettirmezsen yoklama kaçağı olursun. Mezun olduktan sonra hemen gidin tecilinizi yaptırın. 2 yıl kafanız rahat etsin. Yok ben 6 ay sonra yaptırayım 1 sene sonra yaptırayım gibi bir şey yok.

Bende konuyu açan arkadaş ile aynı durumdayım. Haziranda okul bitti diploma yok. Ve e-devletten mezun belgesi alamıyorum.

Tecil için hangi belgeler lazım?

Önlisans mezunları tecil hakkı 2 yıl mı?

Eğer bilginiz varsa bilgilendirir misiniz hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 22 Haziran 2017; 1:23:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steganography

quote:

Orijinalden alıntı: Curb

Mezun olduktan sonra 2 ay içerisinde askerlik şubeye gidip tecil ettirmezsen yoklama kaçağı olursun. Mezun olduktan sonra hemen gidin tecilinizi yaptırın. 2 yıl kafanız rahat etsin. Yok ben 6 ay sonra yaptırayım 1 sene sonra yaptırayım gibi bir şey yok.

Bende konuyu açan arkadaş ile aynı durumdayım. Haziranda okul bitti diploma yok. Ve e-devletten mezun belgesi alamıyorum.

Tecil için hangi belgeler lazım?

Önlisans mezunları tecil hakkı 2 yıl mı?

Eğer bilginiz varsa bilgilendirir misiniz hocam?

2 yıl diye biliyorum. Askerlik şubeden net bilgiyi alırsınız.

Geçici mezuniyet belgesi ile gitmiştim ben. Orada sizin zaten dosyanız var gerekli formları doldurup yeni mezun olduğunuzu tecil ettirmek istediğinizi beyan edeceksiniz. Size birkaç belge verecekler. Aile hekimine gidip sağlık raporunu onaylatıyorsunuz. Ardından tekrar askerlik şubeye gidip tamamlıyorsunuz işlemleri. Sabah gitmekte fayda var.

• 2015 de tecil hakkımı kullanmıştım ama daha önce. Şimdi önlisans mezunu olunca tekrar 2 yıl daha tecil hakkım var mı yani ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernova35

2015 de tecil hakkımı kullanmıştım ama daha önce. Şimdi önlisans mezunu olunca tekrar 2 yıl daha tecil hakkım var mı yani ?

Evet.
  • arkadaşlar ben mezun değilim. 2 sene üst üste kaldım.Öğrenci olarak gözüküyorum şu an.Ne yapmalıyım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.