Şimdi Ara

ASKERLİK YARDIM ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    143kgyim boyum
    182
    askerlik hakkında bı sorum olacakti
    ilk muanede bana direk cürük verirlermi yoksa
    bi süre zamanmi verirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F£L@L£T -- 31 Mayıs 2009; 23:54:43 >

• bende 115 kiloyun boy 1.85

bu konularda uzman birileri yardımcı olursa sevinirim
  • 1 yıl tecil ediyorlar ondan sonra tekrar muaneye gidiyorsunuz.
    Kanunu yine de incelemek gerekiyor.
  • Acil Cevap Bekliyoruz Kankamla

quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

1 yıl tecil ediyorlar ondan sonra tekrar muaneye gidiyorsunuz.
    Kanunu yine de incelemek gerekiyor.

1 yıl bekletıyorlar sonra muaneye gıdıp kılo vermedıysem gıne ertelıyorlarmı muaneyı yoksa curuk verıyorlarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F£L@L£T -- 31 Mayıs 2009; 23:56:17 >
  • Askerlik yapamaz raporunu ilinizdeki ya da bölgenizdeki Askerî Hastane'den alamazsınız.
    GATA yolu gözüküyor.
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_474/tt.htm

Askerlik ile ilgili konularınızı bu bölümde açınız.

Ayrıca bu bir sağlık taraması , hemen de çürük verebilirler , vermeyebilirler de....

Bunu bu forumda sormak bile gereksiz.Sağlık işi bu .
  • ben personel asteğmen olarak askerliğimi yaptım sana kesin ve net olarak söylüyorum:
    kilo- boy orantısızlığında muayene sonrası seni askerlik şubesi askeri hataneye gönderir.
    askeri hastaneden sana 1 yıl sonrasına öteleme verir. bu arada zayıflaman lazım eğer askere gitmek istiyorsan.
    ertesi sene aynı prosedür. ve 5. senenin sonunda askerliğe elverişsizdir raporu verip. askerlik dosyanı kaparlar.

yani 5. muayeneden sonra alabilirsin elverişsiz raporunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu kiloyla askerlik görevinden muhafsın dostum...............3 yıl sürekli gidip celp döneminde askeri hastanede tartılman gerekicek eğer alınmazssan.daha sonra zaten askerliğe elverişli değildir diye seni muhaf edecekler.
  • Tüm Yorum Yapıp Yardımda Bulunan Arkadaşlara Teşekkur Ederim 5 Sene Böle Muane İle Ugrasmaktansa Kiloyu Verip Askerre Gitmek Daha Mantıklı
    Tşklr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F£L@L£T -- 1 Haziran 2009; 0:04:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.