Şimdi Ara

bedelli askerlikte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimin nerede yapacağı neye göre belirleniyor? yapacağımız mesleğe göre her şubeye belli sayıda mı gönderiyorlar yani ihtiyaca göre mi? nasıl telefon götürmeliyiz? askercell nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 1 Şubat 2025; 17:23:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rastgele

• ama mesela tüm bilgisayar mühendislerini ya da aşçıları sadece 1 bölükte toplamazlar yani dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 26 Ocak 2025; 18:20:50 >
  • processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

Yok artık. 😹

• ben de toplamazlar diye düşünüyorum zaten

6 ay er olarak yapacaksan pekala toplanabilirsin. yedek subay olarak yapacaksan herkes üni mezunu zaten

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

peki bedellide hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedelli Askerlik Tecrübeleri
    6 yıl önce açıldı
    Bedelli Askerlik Başvuru
    3 yıl önce açıldı
    Askerlik
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

bedellide de ersin zaten, aynı mantık. lise mezunu da gelir krediyi vurup gelen mahalle serserisi de gelir 40 yasında kacak dayı da gelir. ama cogunluk bedelli parasını verebilecek beyaz yaka olur tahminimce. zaten 4 hafta çekersin en fazla.

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

hocam aslında benim sorum bu değildi ama teşekkür ederim

• Alti ustu 24-26 gun gideceksin ne cok soru sordun,karisik koguslar sansina ne cikarsa ,bi isle mesgul olmak belki egitime katilmazsin ama isin gec saatlerde bitebilir millet 5de kamuflaji cikarirken sen kogusa 8-9 gibi gelirsin belki daha gec.
    Kisa donemde katilis olduktan sonra kagit verip meslek vs doldurtuyorlar ona gore ayirt edici meslek varsa kullanirlar seni(islerine yarar biseyse)bedelli de boyle mi bilmem,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

hocam burası forum değil mi cevaplamak isterseniz yazarsınız istemezseniz yazmazsınız. ilk defa böyle bi tepki alıyorum. kimseyi de özelden rahatsız etmedim etmem de forumda konu açtım sadece. yaşım 23 olduğu için doğal olarak askerliğin nasıl bi şey olacağını merak ediyorum çok fazla soru soruyor olabilirim kusura bakmayın.

benim sormak istediğim şeye gelirsek, mesela bi kışlaya 3 aşçı lazım diyelim buraya 300 tane aşçı gönderirler mi?

• Acemi birliklerine rastgele dağıtım olur. Usta birlikleri ihtiyaca göre talep oluşturur. Mesela berber ihtiyacı vardır. Berber olan bir asker talep eder.

Bedellide de rastgele dağıtım oluyordur. Kimse askeri birlikte 1 aylık adamı bir iş kolunun başına koymaz.

• TEHET kullanıcısına yanıt

hocam ama her şeyin bi sorumlusu oluyor demişlerdi bedelli de olsa. mesela beni revir sorumlusu yapacaklar sanırım tıp öğrencisi olduğum için. 2 kişi seçiliyormuş. ben de merak ediyorum 2den fazla sağlıkçı aynı yere denk gelebilir miyiz diye.

Asci lazimsa asci olmana gerek yok asci yaparlar seni merak etme askeriye oyle bi yer,

Gidecegin yer sans senden baska saglikci olmayadabilir, sen basvururken bilgilere tip ogrencisi vs yazdin mi? Yazmadiysan sen demeden tip ogrencisi oldugunu bilemezler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 26 Ocak 2025; 21:56:42 >
  • laf sokmaya geldiysen konumdan çık. kimseye zorla konuya gir demiyorum. ayrıca sana niye batıyor bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 26 Ocak 2025; 21:55:14 >

teşekkür ederim hocam cevapladığınız için kusura bakmayın tekrardan

Bu kadar dusunmeye gerek yok diyorum yasinda kucuk degil millet 20 yasinda gidiyor , gorursun her cins insan var orda.

bilgilere tıp öğrencisi yazmadım ama şu an okuyorum seçeneğini işaretledim ve okuduğum okulu onayladım başvururken.

evet hocam tahmin ediyorum her çeşit insan olacağını. ben sadece öğrenmek için soruyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.