Şimdi Ara

Askerlik Yoklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu askerlik yoklaması sağlık muayenesini şubeye götürecek miyiz ?

• erteleyebiliyorsan ertele.surıye sınırına tank yıgılıyor.askere gıdenlerın ısı zor
    kesın komandosun
  • Tecil mi hocam ? 1 ay once tecil icin banada muaneden sonra belge verdi. Internette goturmeye gerek yok diyo bende goturmed. E devletteki asal yoklamada son asamada carpi var ama onaylanmadi hala
  • Starbucksunstari kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim askere gideceğim. Muayene belgesini verdi doktor ama götürmem gerekiyor mu acaba şubeye ? 1 ay önce yaptıysan işlemleri demek ki götürmek gerek ki daha onaylanmamış. Bende internetten götürmeye gerek yok diye okudum ama doktor bunu götüreceksin deyince şaşırdım. Herkes farklı şey söylüyor. Şubeye telefon açıyorum açan yok , ilgilenen yok. Bilmiyorum ne yapacağım, yarın şubeye gideceğim
  • belge tasımak zor degıl.götürsen ne farketcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurtugrul

Yok kardeşim askere gideceğim. Muayene belgesini verdi doktor ama götürmem gerekiyor mu acaba şubeye ? 1 ay önce yaptıysan işlemleri demek ki götürmek gerek ki daha onaylanmamış. Bende internetten götürmeye gerek yok diye okudum ama doktor bunu götüreceksin deyince şaşırdım. Herkes farklı şey söylüyor. Şubeye telefon açıyorum açan yok , ilgilenen yok. Bilmiyorum ne yapacağım, yarın şubeye gideceğim
    Götürün hocam ne olur ne olmaz. Şimdiden hayırlı teskereler.
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Çalışıyorum birader , izin almak sıkıntı
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.