Bildirim
Askerlik Yoklaması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
erteleyebiliyorsan ertele.surıye sınırına tank yıgılıyor.askere gıdenlerın ısı zor
kesın komandosun -
Tecil mi hocam ? 1 ay once tecil icin banada muaneden sonra belge verdi. Internette goturmeye gerek yok diyo bende goturmed. E devletteki asal yoklamada son asamada carpi var ama onaylanmadi hala -
Yok kardeşim askere gideceğim. Muayene belgesini verdi doktor ama götürmem gerekiyor mu acaba şubeye ? 1 ay önce yaptıysan işlemleri demek ki götürmek gerek ki daha onaylanmamış. Bende internetten götürmeye gerek yok diye okudum ama doktor bunu götüreceksin deyince şaşırdım. Herkes farklı şey söylüyor. Şubeye telefon açıyorum açan yok , ilgilenen yok. Bilmiyorum ne yapacağım, yarın şubeye gideceğim -
belge tasımak zor degıl.götürsen ne farketcek -
Götürün hocam ne olur ne olmaz. Şimdiden hayırlı teskereler.quote:
Orijinalden alıntı: onurtugrul
Yok kardeşim askere gideceğim. Muayene belgesini verdi doktor ama götürmem gerekiyor mu acaba şubeye ? 1 ay önce yaptıysan işlemleri demek ki götürmek gerek ki daha onaylanmamış. Bende internetten götürmeye gerek yok diye okudum ama doktor bunu götüreceksin deyince şaşırdım. Herkes farklı şey söylüyor. Şubeye telefon açıyorum açan yok , ilgilenen yok. Bilmiyorum ne yapacağım, yarın şubeye gideceğim -
Çalışıyorum birader , izin almak sıkıntı -
Teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X