Şimdi Ara

Askerlik yoklamasına katıldım bilgilerim e devlet sistemine geçmemiş heralde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,uzun dönem askerlik için ben 6 mart 2015 tarihinde askerlik şubesine gidip yoklamaya katıldım orada gerekli belgeleri çıkarttlar bir kaç belge doldurdum ve dikkatimi çeken şu oldu "son yoklama belgesi" yazıyor altında ise belirlenen tarihler dışında yoklamaya katılanlar için yazıyor.Yani belirlenen tarihler arasında yoklamaya katılmayanlara son yoklama belgesi çıkarılır ama ben daha asal sitesinde yoklama tarihleri ilan edilmeden yoklamaya katılmaya gittim.Celp dönemimin 4 olduğunu söyledi oradaki görevli bende daha erken gitmek istiyorum dedim bunun için dilekçe dolduruyum dedim gerek yok dedi sistemden 1-2-3 hepsini tercih etti.İşlemlerin tamam dediler belge verdiler belgede 04.11.2016 tarihine kadar askerlik işlemleriniz yönünden bir sakınca yoktur yazıyor,celp dönemim yazıyor sevk tarihim yazıyor...

E-devlet hesabıma girip askerlik işlemleri ile ilgili bir kaç bir şey denemek istedim dahili sistem hatası verdi heralde bilgilerim sisteme geçiyor olabileceğinden böyle bir hata alıyorum dedim.Aradan bir kaç gün sonra dahili sistem hatası giderilmişti askerlik durum belgesi sorgulamaya tıkladığım zaman üstte yazdığım gibi ...tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden sakınca yoktur yazılı bir belge çıkması lazım,fakat bana doğum yeri doğum tarihi anne bana adı vs. vs. bilgiler çıkıyor.Asal celp dönem tercihine tıkladığım zaman ise "Celp dönemi tercihi yapmaya yetkiniz bulunmamaktadır!." yazıyor.Asal yoklama başvurusuna tıkladığımda ise "Sınıflandırmaya esas bilgi formu doldurmaya yetkiniz bulunmamaktadır!." yazısı alıyorum.Hadi yoklama ve celp dönem sistemleri sonra açılacak diyelim o zaman durum belgesinde neden bir şey çıkmıyor? Verilen belgede tc kimlik numaram doğru adım soyadım doğru bir yanlışlık olmaz da araya kaynama gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Ve ben nüfusa kayıtlı olduğum şehirde değil başka bir şehirde yoklamaya katıldım,askerliğe çağırıldığıma dair posta gelmeden yoklamaya katıldım sonra asker kaçağı olarak yazmasınlar?Okuduğunuz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relaguna -- 31 Mart 2015; 1:06:45 >

• Arkadaşlar bu konu hakkında fikri olan bilgili olan lütfen cevap yazsın.Askerlik şubesine mi telefon açayım,e devlete mi telefon açayım? Sizce ortada bir sorun varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: relaguna

Arkadaşlar bu konu hakkında fikri olan bilgili olan lütfen cevap yazsın.Askerlik şubesine mi telefon açayım,e devlete mi telefon açayım? Sizce ortada bir sorun varmıdır?

Öncelikle;

Erken Gitme Diye Birşey Yoktur. Asker Yetersiz Kalırsa Gidersin Ayrıca 1996'lısın 2016 Gidiceksin Daha Çok Var. Bu Sene 1995'liler Gidiyor Ayrıca Celp Dönemleri Açıklanmıştır Ocak'da 1996'lıların Kasım 2016'da Askersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dblackerr -- 31 Mart 2015; 20:05:56 >

• kardeşim bende gittim yoklamaya normelde 3 gidiyormuşum erken gitmek istiyorum dedim şubat yazıyor benımkısınde
  • Seninde yoklaman hayırlı olsun.
  • Merhaba bir sorum olacaktı doğum tarihinin yanında sildiğiniz rakamlar nedir bir kaç gündür aklıma takıldı aynısı benimde yoklma kağıdımda var fakat ne olduğunu çözemedim. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.