Şimdi Ara

Benden başka bedelli parasını mobil ödeyen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz ay tecili bozdurup muayene işlemlerini hallettim. Parayı ise şimdi toplayıp bugün bankaya gitmeye vaktimin olmadığından dolayı VakıfBank Mobil uygulamasından İşlemleri sırasıyla şöyle olacak şekilde Hesaba giriş yaptım>Ödemeler>Kurum ödemeleri>E devlet ödemeleri>TC kimlik no girişi>sonrasında bedelli askerlik için istenen miktar olan 37.070,64 kuruş olan mebla ödeme sayfasında görüntülendi. Şuanda Kayseri kocasinan'da ikamet ettiğimden dolayı KAYSERİ ASKERALMA BÖLGE BAŞKANLIĞI isimli kuruma bu ücreti gönderdim. Elimde Vakıfbank'ın bana ödeme sonrasında sunduğu dekontu ve bizzat gidip vakıfbank'tan aldığım ödeme dekontum mevcut. Şuanda askerlik şubesine gittiğimde böyle bir ödemenin mümkün olmadığını söylüyorlar. Banka ile görüşmemi istiyorlar. Banka ise ödemenin doğru yapıldığını söylüyor. Ya burda para daha transfer edilmedi askerlik şubesine. Yada benim para bi taraflara gezmeye gitti. Bu konu hakkında bilgisi olan benimle paylaşmak isterse gerçekten çok memnun olurum. Biraz uzun bir yazı oldu. Değerli vaktinizi aldığım için affedin. İyi forumlar :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

VAKIFBANK Bedelli Askerlik Ödemesi: Mobil Ödeme Seçeneği

Bilgi:

VAKIFBANK, bedelli askerlik ücretinizi kolay ve güvenli bir şekilde ödemeniz için mobil ödeme seçeneği sunmaktadır.

Vakıfbank Mobil Bedelli Askerlik Ödemesi Nasıl Yapılır?

Mobil ödeme özelliğini kullanarak bedelli askerlik ücretinizi şu adımları izleyerek ödeyebilirsiniz:

• Vakıfbank Mobil uygulamasını indirin ve giriş yapın.
    • "Ödemeler" bölümüne gidin ve "Askerlik" seçeneğini seçin.
    • "Bedelli Askerlik" seçeneğini tıklayın.
    • T.C. kimlik numaranızı girin.
    • Ödeme tutarını ve ödeme tarihini kontrol edin.
    • "Ödeme Yap" butonuna tıklayarak işlemi tamamlayın.

Önemli Noktalar:

• Mobil ödeme ile bedelli askerlik ücretinizi sadece Vakıfbank hesabınızdan ödeyebilirsiniz.
    • Ödeme yapmadan önce Vakıfbank Mobil uygulamasında hesabınızı aktifleştirdiğinizden emin olun.
    • İşlem sırasında T.C. kimlik numaranızı doğru girdiğinizden emin olun.
    • Ödemeyi yaptığınızda, işlemin tamamlandığına dair bir onay mesajı alacaksınız.

Faydaları:

Vakıfbank Mobil üzerinden bedelli askerlik ücretinizi ödemenin birçok faydası vardır:

• Kolaylık: İşlemi istediğiniz yer ve zamanda yapabilirsiniz.
    • Hız: Ödeme işlemi hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlanır.
    • Güvenlik: Vakıfbank'ın güvenli platformu ödemelerinizi korur.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende vakıfmobilden ödedim. Makbuzu biyere göndermene gerek yok makbuza da gerek yok niye kurcalıyosun anlamadım. Askerlik tercih hizmetlerine girince askerlik bedelini ödediniz sınıflandırmanız bekleniyor yazıyor zaten
  • yabancisagliksigortasi Y kullanıcısına yanıt

Hocam o sayfaya giriş yaptım. orda para ödemesi yapılmamış gözüküyor. Parayı yatırdıktan ne kadar süre sonra parayı ödediniz yazısını gördünüz o sayfada?

• Valla ben ödeyeli 4-5 ay oldu tam hatırlamıyorum ama bugün yatırdıysan bekle yarına düşer sisteme bi sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabancisagliksigortasi -- 10 Aralık 2020; 22:57:28 >
  • Bende bu akşam mobil ödeme olarak yaptım. Yarın gün içerisinde takip edeceğim duruma göre yazarım. Takip edelim bakalım
  • Akşam 20’de mobilden ödeme yaptım. An itibariyle yeni güne girmemizle birlikte ödeme yapıldığı ekranda gözüktü
  • Arkadaşlar ben mobil ödeyemiyorum. Edevlet ödemelerine tıklayınca tc no filan istemiyor
  • E devlet ödemelerinde "borca karşılık ödeme" diye bir seçenek var başka da bir halt yok. Tam da karantinaya alınacak zamandı he
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.