Selam arkadaşlar ben de yardımlarınızı bekliyorum. Lütfen yardımcı olun. Ben 1988 doğumluyum 2006 yılında liseden mezun oldum ve 2008 yılında üniversiteye basladım 2012 yılında öğretmen olarak mezun oldum. Ama Ağustos atamasında atanamadım. Sınırda kaldım Şimdi Şubatta atama olursa diye falan da askerlik şubesine gitmedim. Ama eve şimdi kağıt göndermisler. Yoklamanızı yaptırmadınız falan filan diye. Ben şimdi askerlik subesine gitsem nasıl bir sonucla karşılaşırım.
Yoklamanızı yaptırmadınız diye belge geldi ama ben daha önce bir yoklama yaptırmıstım ve gecen senede okuldan ek c2 belgesi diye bir belge istemişlerdi ve bende bu belgeyi askerlik subesine vermiştim. Nasıl oluyor da yoklama yaptırmadınız falan diye belge geliyor.
LÜTFEN YARDIM EDİNİZ...
Korkacak birşey yok, 2012 de mezun olduğuna göre 2014'e kadar tecillisin.Şubeye git aksaklığı düzelt.Genelde okul bitince bir kontrol oluyor demişlerdi, bu da o sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme