Şimdi Ara

Askerlikle İlgili (Ciddi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gençler ben sağlık meslek lisesinde acil tıp teknisyenliği son senemi okuyorum bu sene inşallah mezun olucam askere gidince orda böyle bir bölüm falan varmıdır? acil yardım ilk yardımla falan ilgili beni oraya verirler mi?

ha birde unutmadan soralım askere nasıl saçla gidecez? 3 numara mı

• saglikla ilgli bir fikrim yok ama istedigin sekilde gidersin orda tras ediyorlarmis. Abimden biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimal sağlıkçı olursun ama ne görev verirler bilemiyorum.

edit:evet 3 numara olursa iyi olur uzun görürlerse girişte keserler o da eşek traşı şeklinde oluyor yamuk yumuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matiass2 -- 29 Ağustos 2013; 0:36:39 >
  • teşekkür ederim arkadaşlar okulu bitirince diplomamı alacağım yani bir acıl tıp teknisyeni olacağım

bilgisayardanda çok iyi anlarım bu arada

askere gidenler olduysa hangisini verirler sizcce
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

teşekkür ederim arkadaşlar okulu bitirince diplomamı alacağım yani bir acıl tıp teknisyeni olacağım

bilgisayardanda çok iyi anlarım bu arada

askere gidenler olduysa hangisini verirler sizcce

kardeş dediğim gibi belli olmuyor bu işler ben izmir gaziemir'de şöför eğitimi aldım usta birliğine gittim kantinci oldum birliğe ihtiyaca göre değişiyor.
  • saçları 2 ye vururlar.saç sakal hayali yapma.gidince eline paspas verip tuvalette temizletebilirler, revirede atabilirler hani ilgili branştasın ya ondan dolayı.çok umutlanma hevesin kursağında kalmasın.tuvalet paspası yapan kocaelili inşaat mühendisi tertibime, arkadaşıma selam olsun burdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirited -- 29 Ağustos 2013; 0:42:50 >
  • herşeyi anlarımda şu saçlar neden çok kısa kesiliyor bi kural var, niye konmuş, ne zaman konmuş sorgulayan yok. harfiyen uygulanacak, gerisine karışılmayacak. memur zihniyetli, kuralcı insanları koymuşlar askeriyenin başına. onlar da sırf kural olsun diye, araştırıp etmeden abuk subuk kısıtlamalar getiriyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlikle ilgili bi soru?
    14 yıl önce açıldı
    Tecil ile ilgili
    2 yıl önce açıldı
    Askerlikle Alakalı Problem
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yapan büyüklerimden aldığım duyumlara göre en iyisi en az sorumluluk almakmış.
  • zaten 3 numara eşşek traşı 4 numara bile eşşek traşı birde her sabah o aynanın karşısında traş olurken suratına bakıyorsun psikolojik olarak çöküyorsun zaten ulan ben nerdeyim diye
  • askere alınır mıyım orasıda meçhul 90 kgyim boy 1.70 almazlar heralde
  • quote:

askere alınır mıyım orasıda meçhul 90 kgyim boy 1.70 almazlar heralde

alırlar merak etme.öyle kolay kolay çürük raporu verilmiyor.
  • quote:

gençler ben sağlık meslek lisesinde acil tıp teknisyenliği son senemi okuyorum bu sene inşallah mezun olucam askere gidince orda böyle bir bölüm falan varmıdır? acil yardım ilk yardımla falan ilgili beni oraya verirler mi?

ha birde unutmadan soralım askere nasıl saçla gidecez? 3 numara mı

Ne bölümü oğlum, üniversite kampüsü mü zannediyorsunuz askeriyeyi?

Büyük ihtimalle revire verirler seni, habire hastalarla, salağa yatan çakal askerlerle uğraşır deli olursun. Askerliğin serum takmak, muayene kaydı almak, sabah akşam paspas yapmak, kaprisli taze asteğmenlerin triplerini çekmek ve bol nöbet tutmakla geçer büyük ihtimal. Bunun yannda büyük bir yerse ambulansla göreve de yollayabilirler. Ha yok ihtiyaçları yoktur kendini hazır kıtada, ya da hizmet muhafız bölüğünde sıva yaparken de bulabilirsin. Askeriye böyledir.

Teslim olmadan bir gün önce ense ve yanları 2 tepeleri 3 numara olacak şekilde tıraş ol öyle git.

• quote:

herşeyi anlarımda şu saçlar neden çok kısa kesiliyor bi kural var, niye konmuş, ne zaman konmuş sorgulayan yok. harfiyen uygulanacak, gerisine karışılmayacak. memur zihniyetli, kuralcı insanları koymuşlar askeriyenin başına. onlar da sırf kural olsun diye, araştırıp etmeden abuk subuk kısıtlamalar getiriyorlar.

Oğlum neyin kafasındasın sen askere gidiyorsun baloya değil. Adam orada sana beleş amele gözüyle bakıp her işi yaptıracak üstüne saatlerce nöbet tutturacak, doğuya gidersen çarşın bile olmayan aylarca hapis askerlik yapacaksın, hala saç derdindesin. Kısa saçın amacı temizlik, orada tuvalet duvarlarına kendi bokuyla şiir yazan adamları görünce anlarsın bu gibi kuralların önemini. Doğuda karakollarda sürekli bitlenme olur, battaniyeler yakılır sık sık. Temizi var, pisi var adamlar mecburen katı kurallar koyuyor. Kilon birşey değil %100 alırlar, askerde bir 15-20 kilo verirsin zaten.

• ben şöyle birşeyler hayal etmiştim :

yukardaki resimdekine izin yoksa şöyle bişeyler buldum

bu saçlardan birini yapıp gitmessem kafayı yerim heralde

• O saç stillerini bi tarafına sokar çavuş.Tüm bölüğün önünde dayak yersın adam gibi ol tıraşını.Hem daha 2 senen yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene yok :( seneye bu zaman çağırırlar diye tahmin ediyorum, kpss ye girip çalışmaya başlayamam çünkü geçen sene yapıldı
  • asker saçında sitil olmaz.makineyle 2 numarayla saçın önünden girer enseden çıkar.şekil mekil yok orada.hergün traşını olursun.hiçbirşey için heves etme hevesin kursağında kalır.tecrübeyle sabittir.şunu yaparım bunu yaparım diye güvenme.adam sana toprağa çamura yat desen yatacaksın.yok öyle banane, ben yatmam.ne bölüm mezunu olursan ol.eline verecek paspası yada saman süpürgesini binanın girişini parlat yoksa yalatırım diyecek.hadi birşey dede göriyim seni.boğaziçi mezunu olsan, adam sana deseki tuvaleti paspasla olay bitmiştir.birde birşey daha söyliyeyim.senden az okumuş insanlar senin başında olacak ve seni ezmeye çalışacak okumuş olduğun için.git gör ve gel.bu konuya yorumunu yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compacterzurum

asker saçında sitil olmaz.makineyle 2 numarayla saçın önünden girer enseden çıkar.şekil mekil yok orada.hergün traşını olursun.hiçbirşey için heves etme hevesin kursağında kalır.tecrübeyle sabittir.şunu yaparım bunu yaparım diye güvenme.adam sana toprağa çamura yat desen yatacaksın.yok öyle banane, ben yatmam.ne bölüm mezunu olursan ol.eline verecek paspası yada saman süpürgesini binanın girişini parlat yoksa yalatırım diyecek.hadi birşey dede göriyim seni.boğaziçi mezunu olsan, adam sana deseki tuvaleti paspasla olay bitmiştir.birde birşey daha söyliyeyim.senden az okumuş insanlar senin başında olacak ve seni ezmeye çalışacak okumuş olduğun için.git gör ve gel.bu konuya yorumunu yaz.

ordan bir sağ çıkabilirsem yazarım buraya nasıl biyermiş arkadaş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.