Şimdi Ara

Askerlikten sonra geldim baktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ve hiçbirşey anlamadım. Arkadaşım bu değişiklikler son 1 yıl içinde mi oldu gerçekten ? Sanki oyunun mantalitesi değişmiş gibi hissediyorum. Elimi nereye atsam yenilik. Arkadaşlar ben nasıl öğrenicem nasıl alışıcam biri yardım etsin. Görünce iyice moralim bozuluyo ben bunları öğrenene kadar 1 ayım geçer sanırım. Kolay yolu yok mu bunun biri özet geçsin lütfen...

• Öncelikle tam bir sene öncesinden bugüne kadar çıkan şampiyonlardan bahsedelim;

1- Kayn: Bir orman suikastçisi, oyunun gidişatına göre iki farklı yetenek kiti ile oynayabilmeniz onu benzerlerinden ayıran en önemli özelliği. Ayrıca rakibin içine girebilmesi de takım savaşlarında pozisyon alabilmesini kolaylaştırıyor.

2- Ornn: Kendisi pos bıyıklı bir ağır abi. Üst koridorda tercih ediliyor. Gerek yetenek kiti gerekse pasifi sayesinde belli bir dakikadan sonra öldürülmesi oldukça zorlaşıyor. Base'e gitmeden eşya alabilmesi ve takımındaki herkese bir eşyayı geliştirme şansı vermesi Ornn'un karakteristik özellikleri.

3- Zoe: İlk çıktığı zamanlar orantısız bir hasara sahip olan ama çoğu yeni çıkan şampiyon gibi yamalardan nasibini alan genelde orta koridorda tercih edilen bir büyücü. Hasar veren yalnızca bir yeteneği var fakat eskisi kadar olmasa da hala vurduğunu yamultma etkisi var.

4- Kai'sa: Bir saldırı gücü taşıyıcısında olması gereken her şey bu şampiyonun yetenek kitinde var. Icethia Yaylımı(Q) sayesinde burst hasar, Gücün Sınırı(E) sayesinde mobilite, Ölümcül Dürtü(R) sayesinde ise pozisyon almada kolaylık mevcut. Doğru ellerde ve uyumlu desteklerle bu şampiyonun oyun kaybetmesi hayli güç.

5- Pyke: League of Legends oynamaya başladığım günden bu yana gördüğüm en ilginç format olarak "Suikastçı Destek" rolünde tercih ediliyor. Zannımca meta destekleri yanında biraz zayıf kalıyor. Ama yine de dikkat edilmesi gerek. Hasarını tahmin etmek oldukça güç.

Reworkler;

1- irelia: Garip bir şey oldu.

2- Rengar: Eski haline döndü.

3- Le Blanc: Eski haline döndü.

Şimdi gelelim yeni eşyalara, eşya değişikliklerine ve kullanımlarına;

Bana kalırsa son bir sene içerisinde en büyük değişiklik büyücü eşyalarında yaşandı. Mana yenilenmesi için artık Morellomonikon değil Luden'in Feryadı tercih ediliyor. Luden'in pasifi halihazırda devam ediyor. Morellomonikon'a ise büyü nüfuzu pasifi eklendi.

Zhonya'nın kum saati artık tek kullanımlık ve Zhonya etkisi gösteren 600 altınlık bir eşya üzerinden geliştiriliyor.

Ebedi kılıç artık iki adet TEK Kılıcı'nı birleştirilerek alınıyor.

Fırtınabiçen diye bir item geldi. Ancak hangi karakterlerde hangi durumda kullanılacağına dair bir fikrim maalesef yok. (Ben biraz eski kafalı olduğum için henüz hiç kullanmadım. Statik Ebedi Bombardıman devam)

Gelelim oynanışa;

Şuanda çok eleştirilen bir metanın içerisindeyiz. Ya tek atarsın ya tek yersin metası da diyebileceğimiz bu metada yer edinebilmek için rakibinin hasar potansiyelini ve yetenek kitini çok iyi bilmelisin ki bu da zamanla ve tecrübeyle edinilecek bir husus.

Es geçtiğim çok fazla şey var tabi ki. Ama bunlar da özetin özeti mahiyetinde bildiklerim/Araştırdıklarım.

• Gerçekten kimsenin yapmadığını yaptığın için öncelikle sağol. Rünleri baka baka halledebileceğimi düşünüyorum. Dediğiniz gibi tecrübeyle olacak şey ama birden bu kadar fazla değişiklik görünce insan üşenmiyorsa değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

Gerçekten kimsenin yapmadığını yaptığın için öncelikle sağol. Rünleri baka baka halledebileceğimi düşünüyorum. Dediğiniz gibi tecrübeyle olacak şey ama birden bu kadar fazla değişiklik görünce insan üşenmiyorsa değil...
    Runleri ve dizilimleri op ggden bak. Maini oldugun lanein yuksek elo yayincilarini izle. Latede guclenen sampiyonlari almaktan kacin yeterli suan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoş geldin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.