Şimdi Ara

ASKIN TADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASKINIZIN TADI YAĞMURLU BİR HAVADA SEVDİĞİNİZLE GEZMEKLE Mİ CIKAR YOKSA GÜNEŞLİ BİR HAVADA BİR CAY BAHCESİNDE SİNEMADA CAFEDE VEYAHERHANGİ BİRYERDE TAKILMAKLA MI CIKAR EVİNİZİ BUNA KATMAYIN

BEN YAĞMURLU BİR HAVADA ONUN EL,Nİ BİLE TUTMADAN SADECE PENCEREDEN KENSİNİ GÖRMEKLE BİLE YETİNEBİLİRİM

• güneşli bi havada onunla gezmeeek dolaşmaak harika bişe bi yerde bişeler içmek ve sohbet etmek de çok gzl..
  • GUNESLİ HAVADA ONUNLA GEZECEĞİNE YAĞMURLU HAVADA PENCEREDEN ONUN ASSAĞIDA ISLANMASINI İZLE BENCE DAHA COK EĞLENİRSİN BEYLER ASK ACISI CEKENLER SİZİN CEVABINIZ YOKMU
  • quote:

Orjinalden alıntı: moshi

GUNESLİ HAVADA ONUNLA GEZECEĞİNE YAĞMURLU HAVADA PENCEREDEN ONUN ASSAĞIDA ISLANMASINI İZLE BENCE DAHA COK EĞLENİRSİN BEYLER ASK ACISI CEKENLER SİZİN CEVABINIZ YOKMU

sen sormuşsun nasıl hoşunuza giderdi diye ben de kendi cevabımı verdim ama bu ters cevabın nedeni heralde kapatılan konuna yazdığım yorum. öyle mi?
  • HAYIR KAPATILAN KONUDA Kİ YORUMU BOSVER GIRGIR OLSUN DİE YASDIM BEN O ZAMAN ESSEKTİM HAKLISIN KAPANMASAYDI BEN SİLECEKTİM BURDA GIRGIR OLSU DİYE YAZDIM BU SİMDİKİ SENİN YAZDIIN SEYİN ALTINA GIRGIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: moshi

HAYIR KAPATILAN KONUDA Kİ YORUMU BOSVER GIRGIR OLSUN DİE YASDIM BEN O ZAMAN ESSEKTİM HAKLISIN KAPANMASAYDI BEN SİLECEKTİM BURDA GIRGIR OLSU DİYE YAZDIM BU SİMDİKİ SENİN YAZDIIN SEYİN ALTINA GIRGIR

tamam.. bu arada ben onun yağmurun altında ıslanmasına dayanamazdım yazık diil mi çocuğa sırılsıklam olsun. eğer beraber orda olsak o olurdu işte..
  • hadi kavga edin feykin hakkından feyk gelirmiş
  • O ZAMAN SİZ YAĞMURUN ALTINDA ISLANIN BENDE PENCEREDEN SİZİ İZLEYİP EĞLENEYİM YANIMDADA SEVGİLİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moshi -- 4 Aralık 2005, 15:54:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.