Şimdi Ara

Öksürünce metal tadı gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

akciğer filmi çekildi - sonuç normal

kan değerlerine bakıldı - sonuç normal

Belirtiler;

- Son 2 aydır öksürünce metal tadı geliyor.

- Akciğerimde su varmış gibi oluyor.

- İstemsiz öksürük var gıcık türü.

- Genelde akşamları uzanınca hırlama oluyor koah benzeri.

Geçmiş;

- içki içilmiyor.

- sigara içilmiyor.

- dumanlı ortamda çalışılmıyor.

• Selamlar,
    Ben Covid den şüphelendim. Covid olduğum dönemde dilimde paslı metal yalamış tadı vardı. Hayatım boyunca böyle bir tat algılamamıştım.
  • tcebeci kullanıcısına yanıt

Covid aşısı olmuştum. Sinovac (doğal olan) 2 doz.

Öksürünce metal tadı geliyor sadece. Kuru öksürük oluyor sıkça istemsizce su varmış gibi öksürtüyor. Balgam yok. Akciğerlerde su varmış gibi hissettiriyor sanki. Gece sırtüstü uzanınca akciğerler daralıyormuş gibi oluyor hafif hırlama var. Dr bişey yok dedi kan tahlilinde ve akciğer röntgeninde. Bir yerde bir sıkıntı var ama çözemedik. Steteskopla dinlemedi kimse. İçki sigara kullanımı yok. Yapay zekaya (gpt4o) kan tahlilini ve akciğer röntgeni gösterdim o da normal bişey yok dedi.

• Hala devam ediyor metal tadı. Öksürünce metal tadı geliyor. Akciğerimde su varmış gibi öksürük tutuyor arada bir. Kan gelme vs yok. Bir yerde bir sıkıntı var ama çözemedik. Başlangıç evresinde herhalde kendini belli etmiyor. İlerleyen zamanlarda dallanıp budaklanınca sorun net olarak belli olur muhtemelen de o gün gelince de çok geç olur sanırım. Metal tadı veren bir madde, molekül, kimyasal yada her neyse oraya yerleşmiş gibi artık. Neyse her şeyin hayırlısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolanın tadı bozuldu...
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.