Şimdi Ara

askta yas farki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

Onu birakinda 91 li bir erkek 88 bir kizla yapabilir mi ne dersiniz ?

gayet iyi yapar

Yok ya oyle biri degilim 3 yil ugrassam dedigin kivama getiremem ben hatun. Boyle sessiz sakin biri.ayni is yerinde calismamiza ragmen zor tanistim pas vermiyo kimseye

sessizlerden korkucaksın bro :D en vahşileşen yaratık dişinin sessiz duranıdır unutma :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

gayet iyi yapar

Yok ya oyle biri degilim 3 yil ugrassam dedigin kivama getiremem ben hatun. Boyle sessiz sakin biri.ayni is yerinde calismamiza ragmen zor tanistim pas vermiyo kimseye

sessizlerden korkucaksın bro :D en vahşileşen yaratık dişinin sessiz duranıdır unutma :D

Dogru dedin ama isi baglamak lazim
    Hatun uniti bitirmis Ben daha 3. Sinifim.onuda gectim heyecan arayacagini sanmiyorum.hem yasi kemale eriyo hemde oyle biri olsa cakardim zaten mevzuyu ben kacirmazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gayet iyi yapar

Hatun uniti bitirmis Ben daha 3. Sinifim.onuda gectim heyecan arayacagini sanmiyorum.hem yasi kemale eriyo hemde oyle biri olsa cakardim zaten mevzuyu ben kacirmazdim

böyle düşünme biraz pozitif düşün. düşünmek yapmanın yarısıdır :D baskası ÇAKMASINDA mevzuyuuu :D senden önce :D o zaman üzülürsün :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gayet iyi yapar

böyle düşünme biraz pozitif düşün. düşünmek yapmanın yarısıdır :D baskası ÇAKMASINDA mevzuyuuu :D senden önce :D o zaman üzülürsün :D

Hayirlisi be gulum ahahahahahaha

• quote:

SS istiyoruz senin ve sevgilinin tipler uyuyorsa olabilir SS leri görmemiz lazım

tiple ne alakası var ya anlaşamadıktan sonra tipler yakışsa ne fark eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Olamaz, çünkü 30 yaşında bir adam için 18 yaşındaki birisinin görüşleri ve fikirleri "salakçadır, çocukçadır". Boşuna oltaya gelme yasemin üzülürsün

ya gayet olgunsa ve olgun olduğu için bu ilişki varsa bi insan salakça çocukca fikirleri olan bi insanla niçin ciddi düşünsünki.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

quote:

Orijinalden alıntı: ysmn_

quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

Baban bacaklarını kırar yasemin,30 yaş nedir.

Onuda anlamis degilim diyelmki tmm evlenicem ailem buna karsi cikablr bunun sebebini anlamis degilim neden hayir desinki ???

Daha iyilerine layık olduğunu dusunduklerı ıcın olacaktır bence..
    yaşı yaşına biriyle evlendirmek varken 30 yaşında bir adama niye versin seni? ayrıca baban da olsa olsa 40 yaşındadır,nedicek babana abi falan der heralde.

peki bu binde bir karşılaşılan bir durummu sizce yada gerçekten imkansızmı

• quote:

30 yasindaki bir erkek 18 yasindaki bir kiza asik olabilirmi oldugunda ise evlilik dusunurmu ? Evlilikte ne gibi problemler olur ?

Yok artik

• 18 yaşında ne dersen de kişilik gelismez aradaki yaş farkı çok fazla ben erkek olsaydım kendimi ezik hissederdim toplumda bu çiftler evlenir en fazla 1 sene sürer evlilik yakınım
    dan biliyorum

• bu bahsedilen 30 yaşındaki adam zengin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

18 yaşında ne dersen de kişilik gelismez aradaki yaş farkı çok fazla ben erkek olsaydım kendimi ezik hissederdim toplumda bu çiftler evlenir en fazla 1 sene sürer evlilik yakınım
    dan biliyorum

afedersinizde neden ezik hissederdiniz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missing

bu bahsedilen 30 yaşındaki adam zengin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Missing

bu bahsedilen 30 yaşındaki adam zengin mi?

ahh bravo konuyu nerden bağlıcaksınız tahmin edebiliyorumm ama çok saçma olmazmı be.?
  • Ya yasemin 30 yaşındaki bi adamın sana aşık olmasının tek sebebi taze olmandan dolayı olabilir, onun dışında başka bir açıklaması yok. O da aşk değildir. Ben bir erkek olarak bana mantıklı gelmiyor anlayacağın, ateşe atarsın atmazsın kendini sana kalmış
  • Fark etmez.
  • yasemin_22 yapma

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamabingo -- 16 Ağustos 2012; 20:55:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

18 yaşında ne dersen de kişilik gelismez aradaki yaş farkı çok fazla ben erkek olsaydım kendimi ezik hissederdim toplumda bu çiftler evlenir en fazla 1 sene sürer evlilik yakınım
    dan biliyorum

afedersinizde neden ezik hissederdiniz.?

18 yaşındaki kız 30 yaşındaki adama göre değildir de ondan

Adam kendi yaşıtları yada max 25 yaşındaki kişiler dururken gidipte 18 yaşından birini buluyorsa biraz değişik olur hatta bunun altında başka şeylerde aranır ayrıca 18 yaşındaki kızı etkilemek çokta zor olmasa gerek ruhsal gelişimi tam değil çünkü

• quote:

30 yasindaki bir erkek 18 yasindaki bir kiza asik olabilirmi oldugunda ise evlilik dusunurmu ? Evlilikte ne gibi problemler olur ?

vazgeç bu sevdadan yasemin bence adamın niyeti bozuk
  • old vs young categories.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Time -- 16 Ağustos 2012; 21:13:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.