Şimdi Ara

askta yas farki (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır siz evlenemezsiniz farklı jenerasyonların insanısınız

Yaşınız çok küçük olduğu için durumun ciddiyetini tahayyül edemiyorsunuz bence. Ailenizde asla onay vermeyecektir. Gençlik hevesi olarak rafa kaldırmanızda fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

ben 32 yasındayım sevgılım 23 suan bı sorun yok, cıddı dusunuyoruz zaten aile bıraz sorun yaptı ama ıns onuda aşarız, bıkaç yıla daha da olgunlasır zaten bı sorunda kalmaz

Simdi güzel gelirde evlenince is değişir birde birsey sorucam kendinizden 9-10 yaş küçük kıza nasıl sevgili gözüyle bakabiliyorsunuz bunu merak ediyorum

kaç defa kendınden 9 10 yaş bırıyle evlendınde bılıyorsun ? valla daha cok o ıstedı bende etkılenınce yanı karsılıklı etkılesım olunca yasın bı anlamı kalmıyor aşk dıye bısey duyduysan tabı

Çevremde bu şekilde birkaç örnek var aynı senin yazdıkların gibiydi evlenince is değişiyor ben fikrimi söyledim sinirlenip sataşmana gerek yok.

sinirlenen yok dostum bende fıkrımı soledım,o senın çevrendekıler.benım çevremde gayat mutlu çiftler var

• Tahminim kiz erkek 50yi gecince yetersiz gormeye baslar cunku daha 35bile olmamis olacak o kiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz denemez ama daha çocuk yaştasın bir kere aranızda kafa yapısı farkı var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: benisecbeni

mesela ben 19 yaşındayım sevgilim benden 7 yaş küçük yaşı bu kadar dert etmeyin

askta yas farki
  • quote:

Orijinalden alıntı: yok kişi

Çok zor arkadaşım gerçekten. Yani onun beklentileri ile senin beklentilerin uyuşmayabilir. Yaştan kaynaklanan uyumsuzluklar zamanla kendini gösterecektir.
    Sen genç, hareketli hayat doluyken o ihtiyarlayacak felan.
    Hadi bunları geçelim fikir olarak uyuşmayabilirsiniz. Yani nasıl desem onun yetiştiği dönemle senin yetiştiğin dönem farkı var. Bu da bir takım sorunlara yol açabilir. Sen çocuksu, eğlenmeyi seven biriyken o belki evde oturmak isteyecek. Bir çok şeyi önceden yaşamış olacak. Senin kadar heyecan duymayacak. Yani birşeyleri beraber keşfedemeyeceksiniz. Yani örnekler çoğaltılabilir.

En yararlı cevap bu sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ysmn_

quote:

Orijinalden alıntı: Missing

bu bahsedilen 30 yaşındaki adam zengin mi?

ahh bravo konuyu nerden bağlıcaksınız tahmin edebiliyorumm ama çok saçma olmazmı be.?

Evlilik nedir la? kafayı mı çektiniz ya? Kızım sarhoş musun? 18 yaşındasın ve 30 yaşında biri ile evleniceksin? doğru söyle ailen zorla mı evlendirmeye çalışıyor?
  • sana bakıcılık falan mı yaptırcak planı neymiş tam öğren sen onu bence başka hiç bi mantık göremedim 5-6 tamam da o ne ya 30-18?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazsensay -- 17 Ağustos 2012; 1:54:09 >
  • 1-3 normal

3-5 hmm peki

5-7 hopp

7-9 yuh

9+ eben....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

1-3 normal

3-5 hmm peki

5-7 hopp

7-9 yuh

9+ eben....

tam olarak açıklamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysmn_

quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

sübyancı olur o adam anca.
    20-21 felan dersin anlarımda 18 taaaa nerdeyse yarısı la

20 21 le 18 araasnda daglar kadar fark oldugunu dusunmuyorum??

Bende para dolu havuza 10 metre yüksekten atlarsam ne olur onu bilmiyorum . Demek istediğim o yaşa gelmediğin için bilmiyorsun 21 yaşıma girdim inan bana çok büyük fark var gerçi geçtiğimiz dönem ve hayat şartlarınında önemi büyük ama her türlü daha sağlıklı düşünürsün. yaş konusun önceki mesajımda biraz makarayada aldım ama o eskidenmiş 7-8 yaş fark olsun erkek ihtiyarlayınca kadın bakar, 3-4 yaş max noktan olmalı hayatının en güzel dönemlerinde hastane köşelerinde dolaşmak istiyorsan o ayrı bu işteki en garanti nokta pişman olacağın olur şuanki sevginin sebebi ekonomik özgürlüğü olur en fazla.

• quote:

bakıcı mısın kardeş o ne öyle
  • Bu bildiğin sübyan olur yani. Kızın yaşı çok ufak , tamam kızlar erken olgunlaşır ama erkek 30 yaşında da olmaz yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 gerçekten çok fazla eğitim durumlarınız ne durumda onu da çok merak ettim?6-7 olsa normal de 12 çok.
  • Evlenme evlenılır gayet ıyı gıder fakaaaaaatt kız 35 yasına geldıgınde adam 47 yasına gelmıs olur ve bı kadın ıcın gayet ısteklı bır yas olabılır ..bu zamanlarda 47 yasındakı amca ısteklere karsılık veremez ıse 35 yasındakı gayet kullanıslı bır bayanın gozu dısarı kayabılır..Bu acıdan mantıksız dusunulebılır..Dıger taraftan bence uygun bır durum degıl 12 yas cok ılk basta olur dememın ıkı kısınınde ısteklere rahatlıkla karsılık verebılecegı yasta olmalarıdır.30 yasındayım eşim 28 yasında 4 yasında bır oglumuz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavi06 -- 17 Ağustos 2012; 2:24:00 >
  • quote:

askta yas farki

• olabilir yasemin neden olmasın ama baya zor olacak.o insanın senin vücudunun peşindemi yoksa gerçekten iyi anlaştığı biriyle evlenmenin peşinde mi olduğunu bulman gerek.konuşma sırasında evlenmeden vermeyeceğini verecek olsan bile aralara sıkıştır tepkisini ölç ona göre adamın amacını anlamaya çalış.burdan sorunun cevabıını alamazsın cevabı ancak sen bulabilirsin.ikinizide yakından tanısaydım bile olur veya olmaz diye fikir yürütmekte zorlanırdım.
  • Nesi çok yav. 12 Yaş çok değildir.

20 yaşındaki erkek daha askere gidecek, eline işini alacak, bir takım şeyleri halledip evlenecek ve haliyle yaşı 30 a gelecek.
    Şimdi bir kızın 30 una geldiğindeki halini bir düşünün, bir de erkeğin 30 undaki halini.
    15 yaşa kadar normaldir.
  • O değil de hiç gereksiz mesaj yok konuda. Bir an kendimi konu dışı özeldeyim sandım.

Not: Tek gereksiz mesaj bu sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Onu birakinda 91 li bir erkek 88 bir kizla yapabilir mi ne dersiniz ?

gayet iyi yapar

gelmez usta bence küçük kestir gözüne 91li isen 95 e kadar vurabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.