Şimdi Ara

askta yas farki (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • olur diyenlerin sorun olmaz diyenlerin ben 19 yaşındayım o 12 diyenlerin topunuzunda sabun yapılması lazım bir ülkenin geleceği için. Ya da şöyle diyelim kan alırlar lan sizden
  • bence 12 yaş farkı sorun değil ama senin 18 yaşında olman sorun. yani mesela sen 28 yasında olsan erkekde 40ında olsa ikisi de belli bir olgunluga erismis aklı basında kendi kararını kendileri verir denebilir. Fakat senin 18 yasında olman bence seni daha cok hormonların yönettigi izlenimi veriyor. 25 yasında olsanda 37 yasındaki birine asık olsan sen bilirsin denilebilir. ama yaş farkı sorun degil bence. hollywood aktorleri evlenince normal, bizim insanımız evlenince farklı oluyor. zengin evlenince normal fakir evlenince sapık vs tarzında bakıyorlar. ailenin sözünü dinle bu yaşta , senin göremediklerini onlar görebiliyorlardır. daha cok gencsin.

yanlıs anlasılmasın ben de 30 yasında oldugumdan olaya biraz daha objektif bakabildigimi düsünüyordum. mesela çalıştıgım yere liseli son sınıf kızlar geliyor staj için. bana göre çocuk daha onlar. evlilik sorumluluk ister , dısardan gorundugu gibi değildir evlilik. bence acele etme, enaz birkaç sene daha bekle, ozaman yine 30unda birinden hoslanırsan düşünebilirsin.

burada kız arkadası olmasıyla evliligi birbirine karıstırmayın. farklı seylerdir. burda liselilerin bazıları konusmuslarda baba parasıyla konusyorlar tabi. bırak aile gecindirmeyi, cebine 3 kurus versen onun hesabını tutamazlar cogu. bu yaşta hisler aklın önüne geçer. bu nedenle ailenin sözünü dinlemen senin icin daha iyi olur. yoksa candan erçetinden bir "vay halime" şarkısı senin icin gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

1-3 normal

3-5 hmm peki

5-7 hopp

7-9 yuh

9+ eben....

+1

30 yaşında birisi 18 yaşında bir kıza kesinlikle aşık olabilir.evlilik de düşünebilir.ama o evliliğin akıbeti hayırlı olmaz.
    birincisi hayata farklı pencerelerden bakıcaksınız.bütün sorunlar bence bunun arkasından gelir.
    yaş farkı olmasada farklı pencerelerden bakılabilir bununda farkındayım ama bu yaş farkı az buz bişey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomenozgur

quote:

Orijinalden alıntı: yok kişi

Çok zor arkadaşım gerçekten. Yani onun beklentileri ile senin beklentilerin uyuşmayabilir. Yaştan kaynaklanan uyumsuzluklar zamanla kendini gösterecektir.
    Sen genç, hareketli hayat doluyken o ihtiyarlayacak felan.
    Hadi bunları geçelim fikir olarak uyuşmayabilirsiniz. Yani nasıl desem onun yetiştiği dönemle senin yetiştiğin dönem farkı var. Bu da bir takım sorunlara yol açabilir. Sen çocuksu, eğlenmeyi seven biriyken o belki evde oturmak isteyecek. Bir çok şeyi önceden yaşamış olacak. Senin kadar heyecan duymayacak. Yani birşeyleri beraber keşfedemeyeceksiniz. Yani örnekler çoğaltılabilir.

En yararlı cevap bu sanırım

Biz ne dersek diyelim o zaten yaşayarak görecek de işte biz de söylemek için söylüyoruz. Bazı yaşı küçük kızlar kendilerinden büyük erkeklerle ilişki yaşayınca farklı hissediyorlar yani nasıl diyim büyümüş hisediyorlar galiba ama kanımca son derece zararlı ve sonu genelde mutsuzluk oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenomenozgur

quote:

Çok zor arkadaşım gerçekten. Yani onun beklentileri ile senin beklentilerin uyuşmayabilir. Yaştan kaynaklanan uyumsuzluklar zamanla kendini gösterecektir.
    Sen genç, hareketli hayat doluyken o ihtiyarlayacak felan.
    Hadi bunları geçelim fikir olarak uyuşmayabilirsiniz. Yani nasıl desem onun yetiştiği dönemle senin yetiştiğin dönem farkı var. Bu da bir takım sorunlara yol açabilir. Sen çocuksu, eğlenmeyi seven biriyken o belki evde oturmak isteyecek. Bir çok şeyi önceden yaşamış olacak. Senin kadar heyecan duymayacak. Yani birşeyleri beraber keşfedemeyeceksiniz. Yani örnekler çoğaltılabilir.

En yararlı cevap bu sanırım

Biz ne dersek diyelim o zaten yaşayarak görecek de işte biz de söylemek için söylüyoruz. Bazı yaşı küçük kızlar kendilerinden büyük erkeklerle ilişki yaşayınca farklı hissediyorlar yani nasıl diyim büyümüş hisediyorlar galiba ama kanımca son derece zararlı ve sonu genelde mutsuzluk oluyor.

Haklısın Eskisi gibi ömürlük olmuyor bu yüzden evlilikler. Deneme tahtası misali deneyip bitiyor evlilikler. O yüzden sabır edip iyi düşünmekte fayda var diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: benisecbeni

mesela ben 19 yaşındayım sevgilim benden 7 yaş küçük yaşı bu kadar dert etmeyin

sübyancılıktan mı uzaklaştırıldı
  • Kuzenim 33 yaşındaydı 19 yaşında bir kızla evlendi.Şimdi 3 yaşında mı ne oğulları var.Gerçi kız büyük gösteriyor.Yani yapınca oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

1-3 normal

3-5 hmm peki

5-7 hopp

7-9 yuh

9+ eben....

+1 bencede 4yaşı geçmemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Onu birakinda 91 li bir erkek 88 bir kizla yapabilir mi ne dersiniz ?

Bence gayet yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yaşındayım 30 yaşında ki birisiyle sevgili olurdum ama evlenmezdim.
  • 18 Yaşında Bir Kızın Beyni Değişmeye Çok Müsaittir Şuan Ona Herşey Güzel Gelir Ama Sonra ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Paradise -- 19 Ağustos 2012; 5:00:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.