Şimdi Ara

Aşktan nasibini aldı bu kardeşinizde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acısıyla tatlısıyla, her an birlikte olamasakta beraber olduğumuz anları dolu dolu yaşadığım, her zaman olmasada bazı geceler gökyüzünde yıldızlara bakarak sarılıp uyuduğum, kendi vücudumdan çok onun vücudunu ezbere bildiğim kadın tarafından geçen hafta terkedildim. 2 sene verilen emekler, çekilen çileler ve kurulan hayaller boşa gitti. Ben giderim o gitmez diyordum, kendimden çok güveniyordum lakin seni daha fazla üzmek istemiyorum gibi saçma bir bahaneyle gitti. Amacım birazda olsa rahatlamaktı arkadaşlar varsa dertleşecek olan 2 kelime muhabbet güzel giderdi şuan.

Not: Arkadaşlar anladım ki kimseye güvenilmez ve hayaller her zaman tek kişiliktir. Siz siz olun kendinizden başkasına güvenmeyin ve hayallerinizi her zaman kendiniz üzerine kurun. Çünkü herkes gidebilir ve siz kendinizi asla terk edemezsiniz. Ayriyeten geleceğinizi sakın başkaları için değiştirmeyin yoksa pişman olacağınızı garanti ederim. İyi forumlar..

• Uzuldum kardesim yani hayat bu adil ve masum degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afrika sucugu kullanıcısına yanıt
    Ne hissettiğimden bile emin olamıyorum. Üzülüyor muyum yoksa sinirli miyim anlayamaz haldeyim. Lakin bir daha kimseye güvenemeyeceğimden eminim. Ders aldım da bedeli ağır oldu ya
  • şu ana kadar 2 tane sevgilim oldu ikiside ciddiydi beni gerçekten seviyorlardı ama 2 sindende en sonunda soğuyarak ben ayrıldım. hatta ilkiyle devam etsem şuan bile hala birlikte olurduk illaki ama ben ne kadar seversem seveyim (yani özellikle ilkini köpek gibi seviyordum) soğuyan ve terkeden ben oldum. şimdi belki o terkettiklerimin bedduaları tuttuğu için bu kadar yalnızım. bak şuan ben öyle sevipte ayrılmalara gelemem diye düşünüyorum yani birini sevsem hep onla beraber olmak isterim ömrümün sonuna kadar ama geçmişime baktığımda terkeden ben oldum demekki aslında doğru insanı bulmaya çalışmadan önce insan kendisine dönüp bakmalı ben doğru insan mıyım diye. belkide ben aslında sevilmeyi haketmiyorum belkide aslında öyle iyi biriside değilim. belkide mutlu olmayıda haketmiyorum neyse zaten mutluluk abartılmış bir balondur. insan mutlu olmadanda yaşayabilir. yalnızlık koyuyor beyler
  • eric cartman6167 E kullanıcısına yanıt
    Yalnızlık değilde emek verip sap gibi ortada kalmak koyuyor ya
  • Sanji QQ S kullanıcısına yanıt
    hayat böyle. bazı işer boşunadır. yaptığın herşeyin karşılığını alamıyorsun maalesef
  • Sizin iş görücü usulüne kaldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • duygularını bastırma. Bırak kendini. Nasıl hissetmek istiyorsan öyle hisset. Zor gelecek, üzüleceksin. Ağlayacak, gülmeyecek ve sevmemeye yemin edeceksin. Belki aylarca belki yıllarca. ... Bak sana bir benzetme yapayım. Tıpkı vücut geliştirme gibidir bu. bir an gelecek... Sanki içine oturan o ağırlık birden hafifleşmiş olacak. Çünkü insan ağrılık kaldırdıkça alışır, zamanla zor gelen o ağırlık hafif gelir ve daha ağır yükleri kaldırabilme yetisi kazanır. Bu da seni gittikçe güçlü kılar. Yapman gereken şey kaldıramayacağını düşünüp o ağırlığın altında kalmamak ve zorlandığın yerde destek istemekten korkmamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam biraz olsun rahatlıyorum böyle şeyler okudukça 😊

• Kardeşim ahlanıp vahlanma, başkasına güvenemem de deme hiç. Karşı taraf mazoşist değilse belli ki bir sebeple terk etmiş seni. Ya artık sevmiyor, ya başkasını seviyor. Bu durum senin de başına gelebilirdi. Dürüstçe ayrılmak yerine seni sevmediği halde yanında mı kalmalıydı, seni severken başkasını mı düşünmeliydi ya da düpedüz aldatmalı mıydı? İki taraf için de hayırlısı. Sen de inşallah kısa sürede toparlarsın, karşına sevebileceğin, seni de gerçekten seven biri çıkar. 30 yıllık evli insanlar ayrılıyor sevgi-saygı bitti diye, sen daha yolun başındasın.
  • hypeballad H kullanıcısına yanıt
    Yolun başı sonu farketmiyor ki hocam ya. Şu an hissettiklerimi yolun başında olmam değiştirmiyorki

• Sanji QQ S kullanıcısına yanıt
    Yine yanlış söylemişsin. Biz bile kendimizi terk edebiliriz bizi terk etmeyecek olan asıl mülk sahibi Allah. Sen kalbini fani olan bir şeye bağlamışsın bu ağlaman bu üzülmelerin ondan çünkü seni bırakıp gitti şimdi bırakmasa sonra bırakacaktı.

• Şu konuyu açan adamın 2 sene önceki hali gibiyim, tüm hayatımı değiştirecek adımlar atmayı planlıyorum.Ama bir yandan da böyle olacağım diye korkuyorum.

Kadınlara güvenmeyin arkadaşlar kadınlara güvenmeyin...

• Geçmiş olsun hocam.
    Aşk konularında insan kafa yormamalı bence,herşey olacağına varıyor. Tamamen şans işi yani.
    İlişkiye başlayınca da her zaman gidecek diye düşünülmeli,kötüye hazırlamalı insan kendini.

• Br00klyn28 kullanıcısına yanıt
    Yapma desemde yapacaksın çünkü banada yapma demişlerdi zamanında. Üniversitemden tutta hobilerimi bile etkilemesine izin verdim ve sonunda elimde kalan koca bir hiç. Yaşamadan öğrenemiyor insan. Lakin eğer öğrenmedende bu hataya düşmemen gerektiğini anlayabiliyorsan kendini bu işe fazla kaptırma. Sen her zorluğa göğüs germeye hazır olsanda yanındaki korkup kaçabiliyor. Başkalarınında benim gibi hissetmesini istemem o yüzden biraz acıtsada kalbini prensipler koy ve aşılmasına kesinlikle izin verme. Şimdiden bol şans diliyorum umarım böyle bir duruma düşmezsin sende.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.