Şimdi Ara

asl007 driver xp yardım pls.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAnlış yeremi yazdın doğru yeremi bilmiyorum ama....Çok açıl bana yardım edin ses kartı driveri lazım bulamadım hiç bir yerde yok ses kartımı seviyorum o yüzden yenisini almak istemiyorum 5 ytl 10 ytl dandikleri ama ben benim kini istiyorum güzel ses çıkıyor....driveri bulamıyorum XP için YArdım edin ltfn AvanceLogic Asl007 MArkalı ses kartı XP XP XP XP Lütfen var sa olan yada bulan msn adresim blood_for_evil@hotmail.com burdan ulaşa bilir forumuda okuycam cvp gelirse sevinirim..

• www.driverguide.com a bak
    kullanıcı adı:drivers
    password:all
  • Mlsf driverguidede yok :( wın9x var
  • YAw Yardım Edecek kimse yokmu 2 gündür bekliyom bir msj dan başka bişi yok...:(:(
  • Walla ben sadece Windows 98 sürücüsünü bulabildim. Bu arada Avance Logic kapanmış mı nolmuş
    driver ihtiyaçları içinhttp://www.drivershq.com adresine yönlendiriyor..
  • Bilmiyorum ki....yok galiba bunun driveri saolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelfor -- 10 Temmuz 2006; 10:23:56 >
  • bu sayfadan anladığım kadarı ile bu sürücü vista da bile çalışacak...
    yalnız indirmek için üyelik istenecek, yukarıda verilen ve diğer şifreler
    iptal...

http://members.driverguide.com/list/company778/page3/index.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hımmm......
  • Bulacak Kimse yokmu yardım etsin bu işin bi eri yokmu yada 98 nt den xp yapacak bir babayigit :D:D
  • Vista bulamadim yukardaki mesajlarida senin mesaji okumadan yazmiştim kimsenin bulamicani sandim :D:D saolasinda vista ney
  • arkadaşlar wınvista driveri gene lazım oldu asl007 acıl yardım pls link yollarsanız sevinirim allahını seven yardım etsin driverguidede 12:00 dan 23:00 kadar gezindim yok önceden ordan bulmuştum ama şimdik bulamadım plssssssssssssssssss....... yardım plssssssssss....
  • YARDIM PLSSSS HEL ME ASL007 VİSTA DRİVER
  • kimse yokmu forumları gezen..........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.