Şimdi Ara

ASLA BU KİTAPLARI ALMAYIN!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
11
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biyoloji için şu 4 kitabi çözerseniz 30/30 garanti.
    1)Final Yeşil Kitap(3 Yazarli)
    2)Palme A/B
    3)Final Mavi Kitap
    4)FEM Soru Bankasi
    (Hepsi soru bankasi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsityotrofoblast

ekip yayınları siyah kapaklı olan ayrıca ben mustafa tekinay ı başka bir yerden temin etmiştim o yüzden bende sana sorı çözümleri ve lys dvd si vardı yani elimde tekinay ın kitabı yok malesef

Teşekkürler kardeşim önerini dikkate alacağım :)

• neden birey c hocam almayı düşünüyordum tereddüt ettim ?
  • Güvender tarih cep kitabı almayın. Bir çık seyi atlamış. Bunun disinda fem kimya cep kitabını da önermem.

• Once yukarıda katılmadıgım goruslerı yazıp cevaplıyayım:

alcatrazzxx

Biyoloji için şu 4 kitabi çözerseniz 30/30 garanti.
    1)Final Yeşil Kitap(3 Yazarli)
    2)Palme A/B
    3)Final Mavi Kitap
    4)FEM Soru Bankasi

iddaa ediyorum bu kıtapların ıcınden 1.sıradakı fınalı hakkını vererek cozsenız 24 25ınız garanti aynısını palmede soyleyeblırım gerısı bırazda sans ve kavrayıs meselesı kısısel yetkınlık devreye gırıyor..

dj24
    Güvender sakın almayın beş para etmez!

guvender kımya ygs ve lys kıtapları sahane ayrıca ders calıstırdıgım sevıyesı ıyı olmayan arkadaslarımı kardeslerımı ygs fızık kıtabından calıstırıyorum tavsıye edıyorum.turkce sb ve geometrı sbda kotu kıtap sıfatını haketmıyor.

ben busbutun su kıtap kotudur demek ıstemıyorum ama pı analıtık yayınlarından daha ıyı kaynaklar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shockwavebjk -- 9 Eylül 2014; 10:58:57 >
  • fem 5 hamlede ygs nin önünden bile geçmeyin.
  • Zafer ygs biyolojiden uzak durun. Lys si iyi ama ygs si rezil

• piyasada yayin birakmadiniz

• Öncelikle Bol miktarda işlem ameleliği yaptıran kalıp soru içeriyor.
    Farklı düşündürmek değil de işlem ameleliği yaptıran bir soru bankası.

İçinde herbir konu için en fazla 2 Yada 3 tane "vaov bu soru iyiymiş" yorumu yapabileceğin soru var. Bence gereksiz bir kitap.

Eğer istersen al çöz fakat her denemede 35 üstü net yapıyorsan sana bir şey katmaz. 20 altı yapıyorsan zaten kalem oynatamassın.
    Aradaysan belki faydalı olabilir.

• Dostum elimde var 15 tatilde çözmeyi düşünüyodum neden bulaşmayayım

• merliston266 M kullanıcısına yanıt
    Mehmet Karaağaç iyidir.
  • merliston266 M kullanıcısına yanıt
    temelin iyiyse cemil ayan palme yayınalrı
  • Fdd ygs fizik soru bankası nasıl sizce

• ByDeeLi kullanıcısına yanıt
    Soruları basit geldi bana açıkçası.Ben çözmeyi bıraktım.Hedefin yüksekse boşver yoksa çöz.Yok elimde var illa çözcem diyorsan da çok kısa bi sürede çöz koca 15 tatili ona ayırma .
  • Anladım peki hocam 15 tatilde bitirip tüm ygs konularını tekrar edebileceğim benzer bir kitap var mı

• beyler fizik için ygs-lys önereceğiniz sağlam bi kitap var mı? konu anlatımı olan ve bol örnek çözen
  • Eksen Ygs/lys Kimya cevap anahtarı yanlış cevap anahtarı olmadıktan sonra çözmenin bi anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hallyus -- 9 Eylül 2014; 17:20:59 >
  • Yine sacma cevaplar daha.
    Adam zor gelen kitabi almayin cozmeyin diyor. Bazi troller piyasanin en iyi kaynagini almayin diyor.
    Ortak kani ise tum forumun kaynakla programla kafayi bozmus olmasi. Bu duzende devam edin biraz ayip olacak ama nah kazanirsiniz. Okulda hocalariniz mufredati inceleyip piyasadaki kitaplarida inceleyip uygun olanini onerir. Dersane hakeza oyle gidin onlara sorun alin cozun. Burada milletten duyarak almayin. Kimsenin bilgisi sizden cok degil cok olsaydi burda olmazdi ya unide dolasiyor olurdu yada ders calisiyor olurdu. Dersane hocalarina sorun ve kaynagi oyle alin neden; bir ogrenci kitabi alir cozer cozemedigi sorulari hocasina sorar hoca ise o kitapta sadece cozulemeyen sorulari inceledigi icin sorularin cogunun yanlis mi fazla bilgi kalabaligi mi oldugunu analiz eder ona gore tavsiye eder. O adam sabah tan aksama kadar soru cozerek bu deneyimi kazanir. Oyle iki tane testine bakip karar vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frood -- 9 Eylül 2014; 18:16:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik Simetri YGS-LYS
    Fem Simetri Mat (Çünkü ezber ve klişe sorular var ygs adına birşeyler katmıyor bence. Matematik hocadan öğrenilir ve önemli olan düşündürücü özgün sorular görmek)
    Karekök Geo 0
    Karekök MPS 1 (Sakın almayın demiyorum ama temel şart ve kitap soru bankası gibi yukarıda kolay soru verip alttakileri zor soruyor kitap)
    Palme Fizik 1. kitap (Bunu da sakın almayın demiyorum çünkü temeliniz yoksa bulaşmayın demek istiyorum sadece)
  • körfez ygs mat soru bankası. Soruları birbirinin aynısı ve kolay
    fizik ygs simetri aşırı kolay detayları hiç vermiyo sınavda yapamazsınız
    kimya ygs simetride aynı şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.