Şimdi Ara

ASLA BU KİTAPLARI ALMAYIN!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
11
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar genç dimağlara(bu böyle mi yazılıyor lan!?) yardimci olmak maksadiyla boyle bir konu acmis bulunmaktayim. Herkes yil icinde aldigi ama hic memmun kalmadigi kitaplari memmun olmama sebebiyle beraber yazsin. Yeni nesiller faydalansin, hayat bayram olsun.

Final LYS Kimya Konu Anlatimli(Kirmizi Renkli) sakin almayin. Cok kisa ve duzensiz anlatimi var. Onerim FEM Simetri LYS Kimya. Cok basarili. Konular iyi verilmis. Bolum sonu testleri LYS icin uygun.

Bir de begenmezseniz eksilemeyin la :D onun yerine yorum atin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatrazzxx -- 19 Haziran 2014; 17:42:52 >

• Formül yayınlarından uzak durun. Simetrinin fiziğinden de bir şey anlaşılmiyor.
  • Karekök 0 fizik sakın almayın, kitabın sayfaları dökülüyor!
    Sonuç yayınları ötf-limit-türev-integral setini de almanızı tavsiye etmem onun yerine gidin karekök alın.
    Biyolojiyi simetriden çalışmayın çooooook uzun gidin palme alın
  • Fizik icin Mustafa Baser Konu Anlatimli Sari Kitaptan almayin. Cok ozensiz anlatimi var. Onerim maalesef yok.
  • Güvender 0 geometri de almayın hatta bana sorarsanız 0 la başlayan hiçbir kitabı almayın tamamen ticaret amaçlı yapılan bir şey diye düşünüyorum
  • Karekok biyoloji almayin asırı ayrinti
  • Birey turkce birey matematik birey geometri sb
  • Sıradışı analiz analitik geometri, geometri ve matematik almayın. Renkleri bile sıkıyor adamı. Sorularının sınavla ilgisi pek yok.
  • Fizik icin mustafa tekinay nasildir ? Baska ne yayin onerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merliston266

Fizik icin mustafa tekinay nasildir ? Baska ne yayin onerirsiniz ?
    Sıradışı Analiz yayınlarından uzak durunnn

• LYS Matematik icin kesinlikle Karekökten şaşmayin ve sure tutarak çözün. Çıkmış sorular icin Karekoku alabilirsiniz. FEM de cok iyi cikmis sorular kitaplari basmis. Renkli renkliydi ygsleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mynameisferit

Paragrafi gayet hos ,hatta zevk alarak cozuyorum.

• Körfezin tüm konu anlatımlıları
  • Kolay Fizik YGS sinava en yakin YGS kitabiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Bir Filolog

quote:

Orijinalden alıntı: mynameisferit

Paragrafi gayet hos ,hatta zevk alarak cozuyorum.

Alıntıları Göster
    Zirve Yayınları'ndan koşarak uzaklaşın.

• simetri lys fizik
  • Kimya için final yayinlarindan uzak durun. Cemaat the power. Cemaate yakin yayinlar kimyada bayagi iyiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcatrazzxx

Kimya için final yayinlarindan uzak durun. Cemaat the power. Cemaate yakin yayinlar kimyada bayagi iyiler.
    fdd organiği almayın hatta fddnin hiçbir kitabını almayın finalin denemelerini çözmeyin finalde yaptığımdan 30 net fazla yaptım sınavda
  • quote:

Orijinalden alıntı: chief53

fdd organiği almayın hatta fddnin hiçbir kitabını almayın finalin denemelerini çözmeyin finalde yaptığımdan 30 net fazla yaptım sınavda

Alıntıları Göster
    ayrıntı seviyorum diyorsanız fem simetri mat öneririm. ancak çabuk sıkılıyorum diyorsanız aman ha bulaşmayın kalır öyle bi kenarda
  • Palme edebıyattan uzak durun. Arkadas her testte 2 soru mutlaka hatalı cozmeyı bıraktım cope attım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.