tercih yapıcak arkadaşlara bilgi amaçlı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
asla gidilmemesi/yazılmaması gereken bölüm ve üniversiteler
-
-
Yazılması gerekenleri yazsak daha kolay olur
-
memuriyet işi sıkıntı az adam alacaklarını açıkladılar kısacası öğretmenlik yazarken düşünülmeli akademi vs bişeler de gelmiş
-
karabük üni sanırım
-
hocam yazılması gerekenleri yazarsak hemen biter :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'de beş on üniversite dışında sosyal anlamda çoğu birbirine benzer zaten. Bu üniversiteler yazılmayacaksa bölüm seçilmeli. Bu aşamada da mezunların nerede olduğu, bulunduğu alanın geleceği gibi kriterler değerlendirilmeli. Bir de mezuniyet minimum 4 sene sonra olacağı için zor olsa da kestirim yapmak lazım. Şu an popüler gözüken bir bölüm 4 sene sonra doymuş hale gelebilir, ya da tam tersi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşım öğretmenlik okuyor. formasyon sayesinde inanılmaz patlamış sektör eskiden şimdide akademi getirmişler 3 yıl asgari veriyorlarmış sınavı geçsen bile ondan sonra normal maaşa geçiyorlarmış. mat öğretmenliği okuyordu 350 kişi almışlar. ve mülakatta var bu da çok korkutucu kısım. merkezi yatay geçişle başka bölüme geçmeyi düşünüyor şu anda.
-
ticaret
kültür
altınbaş
mef
kadir has
aydın gibi kampüsü olmayıp tek bina olan üniversitelerden uzak durun. bunların yıllık ücreti minimum 200b falan
23-24 senesinde mef 300k ,khas 350k. bu senede minimum 450k falan yaparlar. buraya gidiceğinize bilkente gelin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 16 Temmuz 2024; 18:43:19 >
benim bölümü yazmayın tokadı yersiniz
-
Beler angaraya gitmeyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum
İnşaat,Gıda Müh
Öğretmenlik
Mimarlık
Fizyoterapi vb
İİBF(top 3 hariç)
Fen-Edebiyat fakültesi
Top 3 hariç tüm özel üniversiteler
Doğu Anadolu-İç Anadolu(eskişehir,ankara hariç) üniversiteleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrifice003 -- 16 Temmuz 2024; 19:1:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sıralamanız örnek veriyorum tmde 300-350k istanbulda yaşıyorsanız gidin istanbul ya da marmara üniversitesine ordan bir bölüme girip yatay geçiş,çap falan kovalayın. ankaradaysanız odtü hacettepe ankara,tutmuyorsa hacı bayram veli yazın buralardan %100 iyidir. en azından paranız cebinizde kalır
Sende bu listedekilerden birinde okuyorsun sanırım
itu bogazici gibi vasat uniler yerine odtu ytu oneririm
-
okumuyorum hocam bu sene yksye girdim ama okuyan arkadaşlarım vardı
Hukuk okumayın uluslararası iliskiler vs okumayin tmde ille okuyacam diyorsaniz pdr bile bunlardan iyi durumda
Ankara'da hiçbir bölümü okumayin
Hacettepe tıp yazmayın (gereksiz zor her sene 1 2 kisi intihar ediyor girip pisman olan yakin arkadasim var mezun olamiyor)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaptanlık
Neden hocam? Yazmayı düşünüyordum
çıkın çıkın gelin diyorsun o derece yani.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
arkadaşım öğretmenlik okuyor. formasyon sayesinde inanılmaz patlamış sektör eskiden şimdide akademi getirmişler 3 yıl asgari veriyorlarmış sınavı geçsen bile ondan sonra normal maaşa geçiyorlarmış. mat öğretmenliği okuyordu 350 kişi almışlar. ve mülakatta var bu da çok korkutucu kısım. merkezi yatay geçişle başka bölüme geçmeyi düşünüyor şu anda. |
Benzer içerikler
- sabahlamak için ne yapmalıyız
- deneme forum
- analitik geometri fasikül önerisi
- türk alman üniversitesi yorumları
- çalıştıkça netlerim düşüyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X