Şimdi Ara

asla gidilmemesi/yazılmaması gereken bölüm ve üniversiteler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ankarada bölüm yazmayın ne alaka. hadi 1 ini 2 sini beğenmiyebilirsiniz tercih deriz deriz de külliyen yok demeniz garip. herkez istanbul seçecek diye bir kaide yok.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

hocam valla kararımı verdim gibi %80 bilkent %20 ytü iki kampüsüde gezip kararımı vericem ama büyük ihtimalle bilkent olur

Ankarada geçen üni hayati = ot olmak
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

üni eğlenme yeri değilki. ha siz üniyi eğlenme olarak görüyorsanız izmir yada istanbulda baba para ezmece yapabilirsiniz.

Aslan ben bitirdim zaten üni okumayı sen ot olmak istiyor olabilirsin ama bazisi hayati yasamak ister ankarada paran da olsa yasam yok
    Hayatı yaşamak, 16 milyonun küçücük şehire tıkılması mı? Yok eğer sahil istiyorsanız o zaman seçenekler belli yani ankara'ya özel bir şey değil bu, gördüğüm kadarıyla eğlenmek isteyen eğleniyor, rahat ve pahalı olmayan şehir ayrıca.
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Ben 20 sene ankarada yaşadım rahattı eskiden şuan hem rahat değil hem hayat sömürücü

Üniye ankara gazide basladim dayanamadim ortamin berbatligina yatay gecisle antalyaya geldim simdiki aklim olsa lisede bile evden kaçar gene Ankara'da durmazdim

düzgün uslupla konuş.

terbiye ve edep güzeldir.

• Bence diş hekimliği. Buradaki bi arkadaşa cevap vermek için açtım hesabı. Bu postu da görünce yorum atayım dedim. Artan mezun sayısı ve devlete atanma olasılığının gittikçe düşmesi bile başlı başına bi neden benim için. Diş 3.sınıf öğrencisiyim btw

• vinteuil kullanıcısına yanıt
    Gemide kaptan olunca 1.kaptan olana kadar yani yaklaşık 20 25 sene ayak işi yapıyorsun vasıfsız eleman gibi ve alacağin maaş çekeceggin eziyete değmez korkunç derecede bir deniz sevdan yoksa yol yakinken dön
    İlk edepsizce konusan sensin
  • theSpringfield T kullanıcısına yanıt

O zaman hiçbir mühendislik branşını yazmasın kimse , daha kötüsü orda da geçerli çünkü

• hamza efendi ol. haddini bil.

babanla konuşmuyorsun. saygılı ol.

yukardaki mesajlarımı tekrar oku, ne edepsizlik görüyorsun. sen incinmişsin millete saldırma bari.

• İlk 1k değilse bölüm önerisi konum var oraya bakın gençler

https://forum.donanimhaber.com/bolum-onerisi-iceriye-gel-hemen--159112262

hocam bu gelmiş 30 yaşına hala baba parası yiyor. hukuk okumuş ama çalışmışlığı yok. konu dışı trollerinden.

• aynen. burda belli bir saygı çerçevesinde fikir alışverişi yapıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.