Şimdi Ara

ASLAN'DAN ERİKSSON BOMBASI!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adnan Sezgin'in, 2006 Dünya Kupası'ndan sonra İngiltere Milli Takımı'ndan ayrılan ve şu anda boşta olan ünlü hoca ile yıllık 2.5 milyon euro'ya büyük ölçüde anlaştığı belirtildi. Galatasaray'dan banka teminatı isteyen Eriksson'un, Adnan Sezgin'e "Size 'evet' dersem, Michael Owen'ı da Galatasaray'a getirebilirim" dediği de ifade edildi...İşte Detaylar...

Kalli'de geri adım
    Yaşlı olması nedeniyle Feldkamp konusunda camiadan büyük eleştiri alan Galatasaray yönetimi, Alman hocada geri adım attı ve rotayı dünyanın en ünlü teknik adamlarından birine çevirdi: Sven Goran Eriksson. Evet, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, İsveç'in başkenti Stockholm'de Eriksson'la pazarlık masasına
    oturdu. 2006 Dünya Kupası'ndan sonra İngiltere Milli Takımı'ndan ayrılan ve şu anda boşta olan İsveçli teknik adamın, Galatasaray'ın teklifine yeşil ışık yaktığı belirtildi.

G.Saray'ı tanıyor
    Görüşmede Galatasaray'dan yıllık 2.5 milyon euro isteyen ve alacağına karşılık banka teminatı talep eden Eriksson, sarı-kırmızılılara bir de müjde verdi. Michael Owen'la adeta baba-oğul kadar yakın olan Eriksson'un Adnan Sezgin'e "Size 'evet' dersem ve eğer isterseniz Owen'ı da Galatasaray'a getirebilirim. Daha önce UEFA ve Süper Kupa'yı aldığınızı biliyorum. Büyük düşünen bir teknik direktörüm. Gelirsem, en büyük hedefim Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapmak olur" dediği öğrenildi.

Kupa canavarı
    Eriksson, 1948'de doğdu.
    Çalıştırdığı takımlar: Degerfors, Göteborg, Benfica, Roma, Fiorentina, Sampdoria, Lazio ve İngiltere Milli Takımı.
    Başarıları: 1982'de Benfica ile Portekiz Ligi Şampiyonluğu ve Portekiz Kupa Şampiyonluğu, 1998-2000'de İtalya Kupası Şampiyonluğu, 1999'da Kupa Galipleri Kupası Şampiyonluğu, 2000'de İtalya Ligi Şampiyonluğu. Eriksson ayrıca İsveç, Portekiz ve İtalya'da aynı yıl içinde lig ve kupayı kazanan tek hoca olarak tarihe geçti.

http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=28635

• owen bir de
  • allah bu nerden cıktı:)
  • owenda 2 çuval patatese gelir hani
    sabah sabah gülümsememi sağlayan bu konu yu yazan ve buraya taşıma sırasında emeği geçen herkese teşekkürler :)
  • bi gsli olarak ben bile guluyom artık
  • yine formasını getiririz herhalde... owen gelecekmiş, peh... kayseriden gökhanı alamıyoruz daha...
  • imkansız
  • Eriksson'un ne başarısı varmış. İngiltere milli takımını tek kelimeyle yok etti, o muhteşem kadroyu. Ayrıca haber tabiki yalan üstüne fazla konuşmaya değmez.
  • kimse sony ericsson esprisi yapmamış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.