Şimdi Ara

Aslan Sol Bekini Buldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mavifil

sol bek için basında ismi geçen oyuncuları yazıyorum; clichy, kolarov, adriano, carlinhos

sıralamamı yapayım, clichy>kolarov>carlinhos>adriano

burada carlinhos'u çok izledim diyemem tabi de, adriano'yu sevmediğim için en sona onu yazdım ha bana kalsa parayı bastıralım baines'i alalım

coentraau da ekle.bence ilk sırada olmalı.hazır satışada koymuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

Orijinalden alıntı: mavifil

sol bek için basında ismi geçen oyuncuları yazıyorum; clichy, kolarov, adriano, carlinhos

sıralamamı yapayım, clichy>kolarov>carlinhos>adriano

burada carlinhos'u çok izledim diyemem tabi de, adriano'yu sevmediğim için en sona onu yazdım ha bana kalsa parayı bastıralım baines'i alalım

coentraau da ekle.bence ilk sırada olmalı.hazır satışada koymuşlar.

doğru, o da vardı

• Ben baines'i istiyorum ya. Neden bilmem ama alabilirsek bizde çok iş yapacakmış gibi hissediyorum.
  • quote:

max 25 yaşında birini alalım bence. alabayı alsak süper .bu adamı alacan 3 -4 yıl sonra bidaha adam arıycan.

Alaba 19 yaşında ve Dünya'nın en iyi takımında 11 oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

max 25 yaşında birini alalım bence. alabayı alsak süper .bu adamı alacan 3 -4 yıl sonra bidaha adam arıycan.

clde final istiyorsak dünyanın mevkisinde ilk 5 te olan en az 5 oyuncumuz olmalı.

1- muslera[ilk 5 e girer]

2-selçuk[kesinlikle ilk 5te ve türk ]

3-burak-drogba[ilk 10 a zorlamayla girer eh işte drogba eskigücünde değil ama takıma çok faydalı.]

4-şınaydır[formda olsa ilk 5te ama şuan çok uzak]

başkada yok 2-3 tane daha lazım bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AGezginci.

Kolarov benim çok sevdiğim bir isim, çok güçlü, oyunun iki yönündede etkili ve City'nin yedek oyuncusu olduğu için alabilme imkanımız var ancak bonservisine 2 yıl önce 23 milyon € ödemişti City o bir sorun.

O Araplar'ın salaklığı. Her futbolcuya b.k var gibi fazla para veriyorlar sonra ucuza yolluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Kolarov benim çok sevdiğim bir isim, çok güçlü, oyunun iki yönündede etkili ve City'nin yedek oyuncusu olduğu için alabilme imkanımız var ancak bonservisine 2 yıl önce 23 milyon € ödemişti City o bir sorun.

O Araplar'ın salaklığı. Her futbolcuya b.k var gibi fazla para veriyorlar sonra ucuza yolluyorlar

Yinede gönderebildiği en fazla paraya gönderecektir City, Eboue fiyatlarında alabilirdik eğer ucuza almış olsaydılar Clichy mesela 7.5 milyon € yine aynı paraları versen verirler ama Kolarov'da miktar 10'a kadar çıkabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Yinede gönderebildiği en fazla paraya gönderecektir City, Eboue fiyatlarında alabilirdik eğer ucuza almış olsaydılar Clichy mesela 7.5 milyon € yine aynı paraları versen verirler ama Kolarov'da miktar 10'a kadar çıkabilir.

10'a Kolarov'u alacaksak hemen alalım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

clde final istiyorsak dünyanın mevkisinde ilk 5 te olan en az 5 oyuncumuz olmalı.

1- muslera[ilk 5 e girer]

2-selçuk[kesinlikle ilk 5te ve türk ]

3-burak-drogba[ilk 10 a zorlamayla girer eh işte drogba eskigücünde değil ama takıma çok faydalı.]

4-şınaydır[formda olsa ilk 5te ama şuan çok uzak]

başkada yok 2-3 tane daha lazım bize.

Çok yüksekten uçuyon hocam, daha ş.ligi çeyrek finalini sindirmedik. Hele bi gruplar belli olsun.

• Uzaktan çok pis vuruyor bu adam, keşke gelse.
  • ana kimse adamı sol beke koyup ilk 11 dizmemiş normalde 2 mesajdan birinde Galatasarayın dizilişi olmalıydı
  • Bir Kılişi değil.
  • [simage]
     Aslan Sol Bekini Buldu
    [/simage]

Gaza gelip netten çevrilmiş sayflara bakıyım dedim, 2013-2014 sezonu imza attı yazıyor ne iş doğruluk payı var mıdır???
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

Ben baines'i istiyorum ya. Neden bilmem ama alabilirsek bizde çok iş yapacakmış gibi hissediyorum.

%1000 exp event gibi olur o transfer. Offf abi hastasıyım bende. Ama rüya gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

[simage]
     Aslan Sol Bekini Buldu
    [/simage]

Gaza gelip netten çevrilmiş sayflara bakıyım dedim, 2013-2014 sezonu imza attı yazıyor ne iş doğruluk payı var mıdır???

Akhisar'a transfer ederim istersen wikide

• quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

[simage]
     Aslan Sol Bekini Buldu
    [/simage]

Akhisar'a transfer ederim istersen wikide

O zaman bu benim gizli totemim olsun çaktırma eğer gelirse hortlatırım

• Benim en çok istediğim bek Kolarov. İnanılmaz bir oyuncu bence bizim takıma cuk oturur. Eğer onu alamazsak inşallah Baines'i alırız.
  • fm de alırdım frikik canavarıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly Emirates

Kolarov çok iyi oyuncu. İsmi de karizmatik. Transfer dönemini Chedjou, Kolarov, Alper ve bir kanat oyuncusuyla kapatırsak çok çok iyi yerlere gelebilir bu takım.

Melo kalmak şartıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adrianoyu tercih ederim. Barcelonayla sözlesme yenilmesinde sorunlar olmus. Simdiki sözlesmesi 2014te bitiyor, para kazanmak icin satmayi düsünüyorlarmis.

Carlinhosu bana göre coğu kisi izlemediğinden dolayi kücümsüyor. Savunmasi biraz zayif fakat savunmasini gelistirirse, fark yaratacak bir bek olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.