Şimdi Ara

Aslan Sol Bekini Buldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde çok daha iddialı bir takım kurmayı amaçlayan Galatasaray'da transfer listesinde pek çok önemli futbolcu var.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre Kolarov, önemli bir opsiyon olarak Galatasaray'ın önünde duruyor.

Turgay Kıran, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu, transferle ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Ara transfer döneminden bu yana savunmanın soluna takviye yapmak isteyen sarı kırmızılı takımın bu konuda üzerinde durduğu iki isminden bir tanesi Manchester City'nin Sırp sol beki Aleksandar Kolarov.

Kolarov başarılı

Turgay Kıran, sarı kırmızılıların, transfer listesine son derece önemli isimleri aldığını söyledi. Manchester City'nin tecrübeli sol beki Aleksandar Kolarov'un da Galatasaray'ın gündemindeki oyunculardan olduğunu belirten Kıran, "Kolarov sol bek oynuyor. Müthiş bir futbolcu, çok iyi bir çocuk. Umarım Galatasaray en iyi isimleri transfer eder ve seneye takımımız Şampiyonlar Ligi finali oynar. Biz de göğsümüzü gere gere başarılarımızın üzerine bir yaprak daha koyarız" dedi.

Sözleşmesi devam ediyor!

Manchester City'nin başarılı sol beki Kolarov'un takımıyla 2015 yılına kadar sözleşmesi var. 27 yaşındaki futbolcu, 21 kez Sırp Milli Takımı forması giydi.

• İsimler üremeye başladı, bi lig biteydi
  • Bütün takım frikik kullanacak yakında
  • Ligin bitimine 2 hafta var lig bitsin sonra haberinizi yaparsınız
  • Kolarov çok iyi oyuncu. İsmi de karizmatik. Transfer dönemini Chedjou, Kolarov, Alper ve bir kanat oyuncusuyla kapatırsak çok çok iyi yerlere gelebilir bu takım.
  • sol beki türk alsak keşke ya
  • kolarov iyidir gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

sol beki türk alsak keşke ya

Var da mı almıyoruz?
  • Kolarov benim çok sevdiğim bir isim, çok güçlü, oyunun iki yönündede etkili ve City'nin yedek oyuncusu olduğu için alabilme imkanımız var ancak bonservisine 2 yıl önce 23 milyon € ödemişti City o bir sorun.
  • Adettendir.Bu arada bu adam da frikikçi

• ilk videoda bir muslera gordum sanki
  • kolarov laziodan citye geçti sanırım muslerayla takım arkadaşlardı. Muslera ikna eder
  • Clichy'i tercih ederim ama o da olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Bütün takım frikik kullanacak yakında

Evet,
    Selçuk geliyor, topun üstünden atladı, Sneijder de atladı, Drogba da atladı, Burak ta atladi, Hamit te atladı, veee Kolarov geliyor, oda atladï!!
    Musleraaaaa, goooll

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

sol beki türk alsak keşke ya

Var da mı almıyoruz?

Ismail Koybasi. Komple bir bek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sol bek için basında ismi geçen oyuncuları yazıyorum; clichy, kolarov, adriano, carlinhos

sıralamamı yapayım, clichy>kolarov>carlinhos>adriano

burada carlinhos'u çok izledim diyemem tabi de, adriano'yu sevmediğim için en sona onu yazdım ha bana kalsa parayı bastıralım baines'i alalım
  • 3. Video'da Galatasaray birşey diyor biri ama anlayamadım. Yinede gurur point eklesek mi?
  • Riera gibi teknik bekin gideceğine çok ama çok üzülüyorum.
  • max 25 yaşında birini alalım bence. alabayı alsak süper .bu adamı alacan 3 -4 yıl sonra bidaha adam arıycan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Riera gibi teknik bekin gideceğine çok ama çok üzülüyorum.

İstediği kadar teknik olsun. Bek için ağır kalıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.