Şimdi Ara

Aslan Sol Bekini Buldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu yaz en az 15 sol bek 20 defans alırız
  •  Aslan Sol Bekini Buldu
  • Bu adam da her yaz Türkiye'ye geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Bu adam da her yaz Türkiye'ye geliyor

4 senedir bekliyorum, haberi görünce konuyu hortlattım

Niye bilmiyorum ama bu adamı çok seviyorum.
  • valla bende her sene bu adam gelsin diye hayal kuruyordum. sol açık gibi bek. düşüyor kalkıyor devam ediyor. çokta iyi frikik atar. sol bek oynadığı kadar stoper oynamışlığı da var. clichy yıllık 3 istediyse bu 4 ister kesin
  • Adam gecen sene bizim icin yazılırken çöp diyen bütün gs liler simdi adamı kral yapmıs gerci bunlar kiev den 6 yiyince kiev gibi düsük bir takımdan 6 yenirmi dedikten sonra kiev in kendisine yeterli bulmadıgı ve takımdan yollamaya calıstıgı belhanda yı alınca havaalanında binlerce kisi ile karsılayanlar ile aynı kisiler pek takılmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fr1xsivE

Adam gecen sene bizim icin yazılırken çöp diyen bütün gs liler simdi adamı kral yapmıs gerci bunlar kiev den 6 yiyince kiev gibi düsük bir takımdan 6 yenirmi dedikten sonra kiev in kendisine yeterli bulmadıgı ve takımdan yollamaya calıstıgı belhanda yı alınca havaalanında binlerce kisi ile karsılayanlar ile aynı kisiler pek takılmamak lazım.

Kolarov hiçbir zaman çöp olmadı, ancak siz ilgileniyorsunuz diye kötülemeye çalışmış olanlar olabilir.

Esas konu Kiev den biz mi yedik 6 tane? Düşük bir takım Kiev doğrudur, o düşük takımın düşük oyuncusu Belhanda'yı BİZ aldık, siz değil.Parasını da verdik babalar gibi.Bir kaç tane vasıfsız havaalanında karşılıyor diye tüm taraftara da mal edemezsin bu durumu.

Bu durumda bunların hepsi bizim derdimiz ancak her transferde olduğu gibi, her duyumda olduğu gibi yine saçma sapan bir bjk taraftarı yorumu.Yok mu kardeşim kendi forumunuz sizin?Bi gidin kendi takımınızla ilgilenin baydınız iyice artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

quote:

Adam gecen sene bizim icin yazılırken çöp diyen bütün gs liler simdi adamı kral yapmıs gerci bunlar kiev den 6 yiyince kiev gibi düsük bir takımdan 6 yenirmi dedikten sonra kiev in kendisine yeterli bulmadıgı ve takımdan yollamaya calıstıgı belhanda yı alınca havaalanında binlerce kisi ile karsılayanlar ile aynı kisiler pek takılmamak lazım.

Kolarov hiçbir zaman çöp olmadı, ancak siz ilgileniyorsunuz diye kötülemeye çalışmış olanlar olabilir.

Esas konu Kiev den biz mi yedik 6 tane? Düşük bir takım Kiev doğrudur, o düşük takımın düşük oyuncusu Belhanda'yı BİZ aldık, siz değil.Parasını da verdik babalar gibi.Bir kaç tane vasıfsız havaalanında karşılıyor diye tüm taraftara da mal edemezsin bu durumu.

Bu durumda bunların hepsi bizim derdimiz ancak her transferde olduğu gibi, her duyumda olduğu gibi yine saçma sapan bir bjk taraftarı yorumu.Yok mu kardeşim kendi forumunuz sizin?Bi gidin kendi takımınızla ilgilenin baydınız iyice artık.

Seviyesini kücümsedigin Kiev in yeterli bulmadıgı ve takımdan yollamaya calıstıgı adam suan takımınızın yıldızı ve binlerce kisi havaalanında karsıladınız yani sadece Kiev in seviyesine laf atarken kendi seviyenizi unutmayın diye yazdım.

Kısaca onların yeterli bulmadıgı oyuncu sizin herseyiniz

Ayrıca burası forum istedigim yere yazarım

• quote:

ah be görkemciğim sürekli sallıyorsun. 4 sene önce bile adam övülmüş nerede çöp denmiş boş boş yorum yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provocateur

quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

sol beki türk alsak keşke ya

Var da mı almıyoruz?

Ismail Koybasi. Komple bir bek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayaller kolorov hayatlar carole ve oliveria.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

ah be görkemciğim sürekli sallıyorsun. 4 sene önce bile adam övülmüş nerede çöp denmiş boş boş yorum yapıyorsun

Biraz genelleme oldu ama 4 sene önceden degil gecen seneden bahsediyorum cünkü gecen sene bize yazıldıgında gs lilerin %80 i bize gelecegi icin kötü yorumda bulunuyordu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.