Bildirim
ASLANIM SATILIK ..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
mutlu günler dilerim. aracımı satıyorum. dolu dolu bir araba ne diyim ki bundan önce clio III üm vardı keçi gibiydi her yere tırmanırdı hiç sorun çıkarmazdı :)) ancak 307 ye binince farkın büyük olduğunu anladım. bi üst sınıf olmasının da etkisi var tabi ama sunroof konforuyla rahatlığıyla sessizliğiyle 5 li cd değiştiricisi otomoatik kliması elektrikli aynası öl kol dayaması kararan dikiz aynası park sensörü geniş ön camı say say bitmez. hele şu far sensörü ne güzel olaymış :)) hava kararmaya başlayınca tünellerde avm otoparklarında kendiliğinden yanıyor olması büyük zerafet :)) stepne yerinde bulunan bir tüpü var aracın 72 liraya doluyor ve 350 km yol yapıoyr ş.içi 20 ş.dışı 18 kuruş yakıyor yakıt bundan iyisi şam da kayısı. ilgilenirseniz sorularınızı yanıtlarım. teşekkürler
-
sessizlik konusu tartışılır.307 nin süspansiyon sisteminin ne kadar dandik oldugunu herkes bilir.ben 1 buçuk sene kullandım ve sırf süspansiyondan ve iç malzemelerinden gelen sesler nedeniyle sattım.onun dışında güzel araçtı. -
Aracınızın donanımına diyecek bir şey yok ama 2004 bir 307 benzinli için rakam bence çok yüksek -
hayırlı satışlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: tüplü ve öfkeli
hayırlı satışlar.
hocam nick müthişmiş
bu arada konuyu açan arkadaştan özür diliyorum,
hayırlı satışlar
saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X