x (formerly twitter) Esmaül Hüsna Aslan (@esmaulhusnaslan) on X https://x.com/esmaulhusnaslan/status/1839030300187238609< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 26 Eylül 2024; 20:30:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aslıhan Sinem Çiçek'in ölümü
-
-
Off görüntüyü zar zor izledim, ailesine Allah sabır versin.
-
Faillerin soylu ile fotoğrafı var mıymış?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Otopside tecavüz veya kesici delici aletle yaralanma izine rastlanamamış.
Bu yüzden zanlılar cinayetle yargılanmıyor anladığım kadarıyla.
Gündüz vakti, at hırsızı kılıklı kendinden 10 yaş büyük bir elemanın arabasına binip elemanın evine gidiyor akşam 21'e kadar orada kalıyor.
Elemanın iddasına göre 2 yıldır arkadaşlarmış.
21'de o evden koşarak çıkıyor, otoyolda başka bir at hırsızıyla yürürken görülüyor. 155 aranıyor polis geliyor. Kızın telefonu bu lavuğun üstünden çıkıyor.
O elemanda daha sonra uyuşturucu satışından hapse giriyor. (Muhtemelen torbacı)
Kız meth denilen bir uyuşturucu alıyor (veya at hırsızları tarafından veriliyor). Böbrekleri iflas ederek ölüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timsah-16 -- 26 Eylül 2024; 14:4:35 > -
Yaralı diyor, o kısım yanlış mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ormanlık alanda kriz geçiriyor, taşlardan dolayı kendini yaralamış maalesef.
-
Eyvallah başlığı değiştirelim o zaman
Son davada ölen kızın babası “bunlar bize para ve kız teklif ediyor” diyor, tekel cinayetinde de öldürdükleri adam için erkek çocuk teklif ediyorlardı. Ulan bunlar kaçıncı yüzyılda yaşıyor millete nasıl insan teklif ediyorlar. Ellerindeki çocuk stoğu nereden geliyor. Aşiret ağaları marabalarının çocuklarını böyle durumlarda karşı tarafa hediye etmek için bekletiyor sanırım. 500 yıl öncenin gelenekleri. Kabul edilmeyenleri duyuyoruz, duymadığımız kaç olayda hediye edilen çocuk köle kabul edildi acaba?
arnavut! ağzımı bozduracan gardaş. ölür ayak kız isim vermiş! cidden blokluyorum. bu kadar saçmalığa valla sövmeden edemiycem yoksa!
-
valla net haberlerine güvenmiyorum bambaşka şeylerde çıkıyor madde bağımlısı olup kendinede zarar vermiş olabilir isim veriyorsa zaten tanıdığı insanlar.
denilen senaryo doğruysa faillerini bulup direk hadım etmeli üstüne salladırmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Eylül 2024; 22:13:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X