Şimdi Ara

ASLİNDA HEMEN HERKES BİR PUAN TURUNDE BARAJİ GECEMEDİ CUNKU OSYM GEREKSİZ SİRALAMALARİ TEMİZLEDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: speedy_gonzalez

Mesela benim tm 1 sıralamam 75k ama önümde edebiyat sınavınada girmiş sayısalcılar baya fazsla.azımsanamayacak kadar hemde.benim 99k ile alan bir yere yerleşememem sõz konusu olur mu?çünkü o sayısalcılar önümden çıkacak ve belki ben 60k ya yerleşebilecem?ne tarafa doğru kayma olacak onu anlayamadım

Bu cikmis hali alta dogru kayma olacak bence ama onu gec sen bana ham puanini ve y-li puanini ve istedigin bolumu pm at nokta atisi olmasa da belirgin bir bilgi vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru söyle fkoc38 sen misin
  • Benim bi arkadaşım var Edebiyata girmedi MF3 6.000 ama Y- TM1 Y-TM2 Y-TM3 puanlarım hesaplandı diyor ??
  • Bana kalırsa sorun MF cilerin Edebiyat sınavına girmeyen kısımdaki hesaplanan TM puanlarını olması gerekenden 50-60 puan az hesaplanmasından kaynaklı.Aynı şekilde bu fen sınavına girmeyen TM cilerdede olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

doğru söyle fkoc38 sen misin

Hayir onu dun forumda gordum baya ,puanlarin yanlis hesaplandigini dusunuyor bense farkli bir sey soyledim her neyse o degilim katilmayan da katilmaz ama elimden geldigimce yardim ediyorum 1 aydir burada sorusu olana 5-10 mesajda bir hakaret geliyor tabi .

Neyse iste anladim katilmiyorsun da aobp konusunda diyetisyenin fake i dedi biri ( ama aobp geldi nedense ) simdi sen bilmem kimin fake i diyorsun o sunun fake i der boyle gider beni ilgilendiren diger kesim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Burjuva

Benim bi arkadaşım var Edebiyata girmedi MF3 6.000 ama Y- TM1 Y-TM2 Y-TM3 puanlarım hesaplandı diyor ??

Cok yuksek yapanlar anca baraji gecti hesaplandi yani ama 100 u askin eksik hesaplandi

• quote:

Orijinalden alıntı: Fglanford

quote:

Benim bi arkadaşım var Edebiyata girmedi MF3 6.000 ama Y- TM1 Y-TM2 Y-TM3 puanlarım hesaplandı diyor ??

Cok yuksek yapanlar anca baraji gecti hesaplandi yani ama 100 u askin eksik hesaplandi

evet bende aynen böyle düşünüyorum MF cilerin TM puanları eksik 640 bin kişi barajı geçmiş bu yıl 400 bin TM de bu farkı MF cilerin eksik hesaplanması yaratıyor.Ben böyle düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

evet bende aynen böyle düşünüyorum MF cilerin TM puanları eksik 640 bin kişi barajı geçmiş bu yıl 400 bin TM de bu farkı MF cilerin eksik hesaplanması yaratıyor.Ben böyle düşünüyorum.

peki sıkıntı yaratır mı bu durum ? mesela ben 49k sıralamam var tmde. tercihlerimi buna göre yapayım mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

quote:

quote:

peki sıkıntı yaratır mı bu durum ? mesela ben 49k sıralamam var tmde. tercihlerimi buna göre yapayım mı

Hocam siz tercihinizi şu anki sıralamanızla yapın derim ben. Sonuçlarda olası bir değişmede zaten ÖSYM'ye gerekli küfürleri ettikten sonra tercih listenizi değiştirirsiniz.

Baraj altı kalan öğrenci sayısının bu kadar fazla olmasının en büyük sebebi tek sınav puanlarının düşüklüğü. Yoksa uçurum farkın nedeni elbette "başarısızlık, katsayı, sınav zorluğu" ıvır zıvırı olmayacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XRacer -- 21 Temmuz 2012; 19:17:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

quote:

quote:

TAHMİNLERE PM DEN BAKİYORUM HAM PUAN Y-Lİ PUAN VE İSTEDİGİN YERİ SOYLE YORUM YAPAYİM HADİ Bİ B.OKTAN ANLAMİYORUM DEDİKLERİ GİBİ SEN YİNE DE BİR SEY KAYBETMEZSİN YANİ TAHMİNLERE UGRASAN BEN KAYBEDERİM EN KOTU :)

• Bana öyle geliyor ki ÖSYM girilmeyen sınavların netlerini 0 olarak değil, eksi olarak hesapladı.
  • adam haklı beyler.
  • Tm1 siralamam 49k tercih edecegim yer 99k..
    Gelir mi?

• ÖSYM'den düzeltme, değiştirme felan hiçbirşey beklemeyin...Tespitler de çok doğru kardeşim eline, yüreğine sağlık..Herkes elindekiyle yetinsin ..Benimki de çok iyi deil ama sesim çıkmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: follow the leader

Tm1 siralamam 49k tercih edecegim yer 99k..
    Gelir mi?

Rahat gelir o kadar da degil de ham puaninizi okul puaninizi ve puan turunu pm atar misiniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.