Şimdi Ara

Asosyal Olmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asosyal olmak yalnız olmaktır.Telefonuna yalnızca operatör mesajı gelen kişidir asosyal.

Asosyal olmak başarısız olmaktır.Hiçbir zaman doğru düzgün arkadaşları olmamış ve toplum tarafından bir şekilde dışlanmış ve gelecek yaşamında da muhtemelen dışlanmaya maruz kalacak kişiye denir asosyal.Asosyal olunmaz asosyal doğulur.Hiçbir zaman başarılı olamamak ve hep bir üzüntüyle yaşamaktır asosyal olmak.Telefonun hiçbir zaman çalmamasıdır asosyal olmak.

Asosyal olmak facebook'a girildiğinde hiçbir bildirim veya arkadaşlık isteğiyle karşılaşmamaktır.Asosyal olmak arkadaşlık tekliflerinin geri çevrilmesidir.Asosyal olmak hiç bir zaman çıkma tekliflerinin kabul olunmamasıdır.Asosyal olmak donanım habere girip tipim nasıl konularını inceleyip kendi tipinden az çok birşeyler bulmaktır.Herkes sevgilisiyle ya da arkadaşlarıyla gezerken asosyal oturur evde pinekler..Asosyaller kambur yürür.Çünkü artık dünyanın o küçücük omuzlarına yaptığı baskıdan yorgun düşmüştür.Asosyal bunu yazan kişidir asosyal olması gerekiyor.Asosyal olmak asosyal olduğunu kabullenememektir.Sanki o haksız olan kişiymiş gibi gösterilir asosyal olmak.Asosyal olmak dünya dışı varlıklar hakkında doktora yapacak kadar fazla bilgiye sahip olmak ve kendini bu dünyadan biri hissetmemektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkx93 -- 30 Kasım 2011; 17:23:12 >

• Geçmiş olsun kardeş
  • Psikiyatrik vaka gibi gözüküyor
  • Ağlamicam ağlamicaam
  • Vallahi çok kötüyüm ya.
  • Benim hepsi ters düşüyor o halde ultra sosyalim
  • bende kendime asosyal diyor.. daha beteleri varmış
  • asosyal değilimde bi sevgili eksik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Benim hepsi ters düşüyor o halde ultra sosyalim

Çok güzel sosyal olmak iyidir kutlarım seni ama sen yine de hazırlıklı ol ne oldum değil ne olacağım demelidir insan. yarın öbürgün sahip olduğunu sandığın dostların ve yakınların seni birer birer terkettiğinde büyük bir yıkıma uğrayabilirsin.
  • Bence bir hobi edin arkadaşım, bu şekilde yaşamak ve bunu kabullenmek doğru değil.

Bisiklet sürmeye başlayabilirsin istersen, zamanla yeni arkadaşlar da edinebilirsin hem de sosyal bir aktivite olur, bisiklet özgüveninin yerleşmesine de yardımcı olur.
  • Asosyal olmak forumda bile gizlenip fake hesabıyla konu açmaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkaris

Bence bir hobi edin arkadaşım, bu şekilde yaşamak ve bunu kabullenmek doğru değil.

Bisiklet sürmeye başlayabilirsin istersen, zamanla yeni arkadaşlar da edinebilirsin hem de sosyal bir aktivite olur, bisiklet özgüveninin yerleşmesine de yardımcı olur.

Bisikletim yok ve sürmekten pek haz alamıyorum nedeniyse oturduğum yerde hemen hemen hiç düzlük yok çok fazla sıkıntı veriyor bu yüzden.Dağ başında oturduğumu zannetmeyin Güney Marmara'da bir yerlerde oturuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkx93

quote:

Çok güzel sosyal olmak iyidir kutlarım seni ama sen yine de hazırlıklı ol ne oldum değil ne olacağım demelidir insan. yarın öbürgün sahip olduğunu sandığın dostların ve yakınların seni birer birer terkettiğinde büyük bir yıkıma uğrayabilirsin.

Arkadaş seçimimi iyi yaptığımı düşünüyorum zaten küçük bir şehirde yaşadığım için herkes tarafından tanınan biriyim,popülerim kısaca.Ama evet dediğin doğru sahte dostluk kurmak isteyen çok oluyor bende bunu istemiyorum ve sadece içtenliğine inandığım kişilerle samimi,dost oluyorum geri kalanlar sadece sözde arkadaşım bırakıp giderlerse şu kadar koymaz

• quote:

quote:

quote:

Arkadaş seçimimi iyi yaptığımı düşünüyorum zaten küçük bir şehirde yaşadığım için herkes tarafından tanınan biriyim,popülerim kısaca.Ama evet dediğin doğru sahte dostluk kurmak isteyen çok oluyor bende bunu istemiyorum ve sadece içtenliğine inandığım kişilerle samimi,dost oluyorum geri kalanlar sadece sözde arkadaşım bırakıp giderlerse şu kadar koymaz

O zaman baya şanslıymışsın.

• Bizden de kötüleri varmış halimize şükredelim.
  • Asosyallik terimini batırıyorsun şimdi bu lanet yerden gider misin lütfen?
    Asosyallik pc karşısında geçirilen zaman değildir, bazıları hâlâ anlayamadı bunu
  • "Asosyal olmak başarısız olmaktır." Sosyal aktivitelerde geçerlidir bu sadece... Asosyal insanlar sosyal insanlardan daha gözü açık ve daha bilgili olurlar... Arkadaşlarıyla zaman harcama gibi bir seçeneği olmadığından diğer insanlardan daha fazla düşünürler beyinlerini daha fazla kullanırlar... Çevreye at gözlüğü ile bakmazlar gerçekleri görmeye çalışırlar... Asosyal olmak ruhsal açıdan ne kadar zararlıysa beyinsel açıdan o kadar yararlıdır diye düşünüyorum...
  • quote:

Bence bir hobi edin arkadaşım, bu şekilde yaşamak ve bunu kabullenmek doğru değil.

Aynen arkadaşa katılıyorum bir hobi edin ama gerçekten yapmasından zevk aldığın birşey bul.Mutlu olmak için bir insana yada bir eşyaya değil bir amaca bağlan.
  • quote:

quote:

Bisikletim yok ve sürmekten pek haz alamıyorum nedeniyse oturduğum yerde hemen hemen hiç düzlük yok çok fazla sıkıntı veriyor bu yüzden.Dağ başında oturduğumu zannetmeyin Güney Marmara'da bir yerlerde oturuyorum :)

o zaman daha farklı şeylere yönel, çık kafana göre yürü mesela sokaklarda bu bile insanı fertahlatır.

• quote:

quote:

quote:

o zaman daha farklı şeylere yönel, çık kafana göre yürü mesela sokaklarda bu bile insanı fertahlatır.

Denedim hatta tek başıma mekanlarda takılmayı bile denedim.Sonuç hüsran.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.