"Asosyal olmak başarısız olmaktır." Sosyal aktivitelerde geçerlidir bu sadece... Asosyal insanlar sosyal insanlardan daha gözü açık ve daha bilgili olurlar... Arkadaşlarıyla zaman harcama gibi bir seçeneği olmadığından diğer insanlardan daha fazla düşünürler beyinlerini daha fazla kullanırlar... Çevreye at gözlüğü ile bakmazlar gerçekleri görmeye çalışırlar... Asosyal olmak ruhsal açıdan ne kadar zararlıysa beyinsel açıdan o kadar yararlıdır diye düşünüyorum...
+ 1907
quote:
Orijinalden alıntı: Atalay`
Asosyallik terimini batırıyorsun şimdi bu lanet yerden gider misin lütfen? Asosyallik pc karşısında geçirilen zaman değildir, bazıları hâlâ anlayamadı bunu
Asosyallik terimini batırmak aga ne diyon sen?Neyse seninle konuşmak istemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3
quote:
Orijinalden alıntı: NeroEM9
"Asosyal olmak başarısız olmaktır." Sosyal aktivitelerde geçerlidir bu sadece... Asosyal insanlar sosyal insanlardan daha gözü açık ve daha bilgili olurlar... Arkadaşlarıyla zaman harcama gibi bir seçeneği olmadığından diğer insanlardan daha fazla düşünürler beyinlerini daha fazla kullanırlar... Çevreye at gözlüğü ile bakmazlar gerçekleri görmeye çalışırlar... Asosyal olmak ruhsal açıdan ne kadar zararlıysa beyinsel açıdan o kadar yararlıdır diye düşünüyorum...
+ 1907
Düz mantık düşünüyorsunuz bana göre.Daha fazla düşünmek illa derslerde başarılı olmak mı anlamına gelir :) Evet çok fazla düşündüm o kadar düşündüm ki 4 sene obsesyon ile mücadele ettim ve bundan kurtuldum.Yeterince düşündüğümü düşünüyorum.
Valla geçenlerde annem de benle bir konuşma yaptı böyle giderse etrafımda kimse kalmayacakmışş Kendi içinde asosyalleştiğini bilmek fazla koymuyor da çevremden biri dile getirdiğinde acayip bozuluyorum
quote:
Orijinalden alıntı: punkx93
Asosyal olmak yalnız olmaktır.Telefonuna yalnızca operatör mesajı gelen kişidir asosyal.
Asosyal olmak başarısız olmaktır.Hiçbir zaman doğru düzgün arkadaşları olmamış ve toplum tarafından bir şekilde dışlanmış ve gelecek yaşamında da muhtemelen dışlanmaya maruz kalacak kişiye denir asosyal.Asosyal olunmaz asosyal doğulur.Hiçbir zaman başarılı olamamak ve hep bir üzüntüyle yaşamaktır asosyal olmak.Telefonun hiçbir zaman çalmamasıdır asosyal olmak.
Asosyal olmak facebook'a girildiğinde hiçbir bildirim veya arkadaşlık isteğiyle karşılaşmamaktır.Asosyal olmak arkadaşlık tekliflerinin geri çevrilmesidir.Asosyal olmak hiç bir zaman çıkma tekliflerinin kabul olunmamasıdır.Asosyal olmak donanım habere girip tipim nasıl konularını inceleyip kendi tipinden az çok birşeyler bulmaktır.Herkes sevgilisiyle ya da arkadaşlarıyla gezerken asosyal oturur evde pinekler..Asosyaller kambur yürür.Çünkü artık dünyanın o küçücük omuzlarına yaptığı baskıdan yorgun düşmüştür.Asosyal bunu yazan kişidir.Ve evet ben asosyalim çünkü bu hayatta birilerinin asosyal olması gerekiyor.
Allahına kurban olim kardeş bu kadar güzel anlatılabilirdi valla resmen kendimi okudum gözlerimden yaş geldi valla niye böyleyiz la biz insanlık dışıyız la
Gerçekten duygulandım ama suç toplumda değil.Toplum farklı olanı dışladığını sanarken aslında farklı olan dışlamıştır toplumu. Sen canayakın ol kızlara selam ver günaydın de her sabah güler yüzlü ol herkese sempatik ol.Tanıdığın tanımadığın çoğu kişiye selam kardeşim nasılsın falan de.Ama hep gül ben bunun çok etkisini gördüm.
quote:
Orijinalden alıntı: alifrnc
Gerçekten duygulandım ama suç toplumda değil.Toplum farklı olanı dışladığını sanarken aslında farklı olan dışlamıştır toplumu. Sen canayakın ol kızlara selam ver günaydın de her sabah güler yüzlü ol herkese sempatik ol.Tanıdığın tanımadığın çoğu kişiye selam kardeşim nasılsın falan de.Ama hep gül ben bunun çok etkisini gördüm.
Cana yakın biriyimdir.Güler yüzlüyümdür.Farklı olmadıkları için kimseyi dışlamadım.Farklı olduğum için dışlandım.
quote:
Asosyal olmak yalnız olmaktır.Telefonuna yalnızca operatör mesajı gelen kişidir asosyal.
Asosyal olmak başarısız olmaktır.Hiçbir zaman doğru düzgün arkadaşları olmamış ve toplum tarafından bir şekilde dışlanmış ve gelecek yaşamında da muhtemelen dışlanmaya maruz kalacak kişiye denir asosyal.Asosyal olunmaz asosyal doğulur.Hiçbir zaman başarılı olamamak ve hep bir üzüntüyle yaşamaktır asosyal olmak.Telefonun hiçbir zaman çalmamasıdır asosyal olmak.
Asosyal olmak facebook'a girildiğinde hiçbir bildirim veya arkadaşlık isteğiyle karşılaşmamaktır.Asosyal olmak arkadaşlık tekliflerinin geri çevrilmesidir.Asosyal olmak hiç bir zaman çıkma tekliflerinin kabul olunmamasıdır.Asosyal olmak donanım habere girip tipim nasıl konularını inceleyip kendi tipinden az çok birşeyler bulmaktır.Herkes sevgilisiyle ya da arkadaşlarıyla gezerken asosyal oturur evde pinekler..Asosyaller kambur yürür.Çünkü artık dünyanın o küçücük omuzlarına yaptığı baskıdan yorgun düşmüştür.Asosyal bunu yazan kişidir.Ve evet ben asosyalim çünkü bu hayatta birilerinin asosyal olması gerekiyor.Asosyal olmak aynı zamanda asosyal kişinin asosyalliğini belli yerlerde dillendirdiği zaman daha çok dışlanmaktır.Sanki o haksız olan kişiymiş gibi gösterilir asosyal olmak.
toplumun seni dışladığını düşünürsen ve asosyal olmayı kabul edersen işte o zaman kaybedersin
Eski sevgilimi tarif ettin......
Bende asosyalim ama halimden memnunum nedense
quote:
quote:
Cana yakın biriyimdir.Güler yüzlüyümdür.Farklı olmadıkları için kimseyi dışlamadım.Farklı olduğum için dışlandım.
Nerde oturduğuna bağlı.Şimdi bir şey diyemeyeceğim ama İzmir gibi bir yerde olsan böyle bir şey başına gelmez.Senin olduğun yerin düşünce tarzları yaşamları farklıdır.Ama senin sonun bunalımdır.Git bir Piskoloğa görün.Devlet bedava karşılayabilir.
quote:
quote:
+1 Ayrıca arkadaş ortamında bana uygun biri yok vakit geçirmelik takılıyorum milletle.
Resmen beni anlatmış.
yemin ediyorum aynı ben fazla rahatsızlık duymuyorum ama ilerde ne olur bilemem
Asosyalim lan varmı ayrıca tipim nasıl konularınada gülmke için giriyorum çok dışlandığımı sölenemez ama 4. sınıfta bilgisayarım oldu. Olmaz olaydı . Eskiden dışardan eve girmezdim. Ama şimdi nerdeee.
Toplum tarafından dışlanmadım,bir çok arkadaşım var her hafta içeriz ,zamanımın uzun bir kısmını bilgisayar başında geçiririm,Okula gittiğim zaman derslerim iyiydi,Facebook'ta fazla arkadaşım yok,olan arkadaşlarım japon ve birkaç dost. Arkadaşım hobim falan var ama ben yalnız olmayı tercih ediyorum. Otur evinde bilgisayar karşında,ohhh daha ne. Millet bunun için uğraşıyor
Asosyal olmak Türkçe'de de başarısız olmaktır. (Kastım konu sahibi :))
quote:
Asosyal olmak facebook'a girildiğinde hiçbir bildirim veya arkadaşlık isteğiyle karşılaşmamaktır.Asosyal olmak arkadaşlık tekliflerinin geri çevrilmesidir.Asosyal olmak hiç bir zaman çıkma tekliflerinin kabul olunmamasıdır.Asosyal olmak donanım habere girip tipim nasıl konularını inceleyip kendi tipinden az çok birşeyler bulmaktır.Herkes sevgilisiyle ya da arkadaşlarıyla gezerken asosyal oturur evde pinekler..Asosyaller kambur yürür.Çünkü artık dünyanın o küçücük omuzlarına yaptığı baskıdan yorgun düşmüştür.Asosyal bunu yazan kişidir asosyal olması gerekiyor.Asosyal olmak asosyal olduğunu kabullenememektir.Sanki o haksız olan kişiymiş gibi gösterilir asosyal olmak.Asosyal olmak dünya dışı varlıklar hakkında doktora yapacak kadar fazla bilgiye sahip olmak ve kendini bu dünyadan biri hissetmemektir.
kardeş biraz hayata atıl at kendini sokaklara hayat orda :)
Adanadan asosyal varsa arkadaş olmak isterim birbrimizi en iyi biz anlarız sanıyorum.
quote:
Asosyal olmak facebook'a girildiğinde hiçbir bildirim veya arkadaşlık isteğiyle karşılaşmamaktır.Asosyal olmak arkadaşlık tekliflerinin geri çevrilmesidir.Asosyal olmak hiç bir zaman çıkma tekliflerinin kabul olunmamasıdır.Asosyal olmak donanım habere girip tipim nasıl konularını inceleyip kendi tipinden az çok birşeyler bulmaktır.Herkes sevgilisiyle ya da arkadaşlarıyla gezerken asosyal oturur evde pinekler..Asosyaller kambur yürür.Çünkü artık dünyanın o küçücük omuzlarına yaptığı baskıdan yorgun düşmüştür.Asosyal bunu yazan kişidir asosyal olması gerekiyor.Asosyal olmak asosyal olduğunu kabullenememektir.Sanki o haksız olan kişiymiş gibi gösterilir asosyal olmak.Asosyal olmak dünya dışı varlıklar hakkında doktora yapacak kadar fazla bilgiye sahip olmak ve kendini bu dünyadan biri hissetmemektir.
Asosyal olmak senin elindedir. Devamlı evde olduğun için yalnızdır ve yalnız olduğu için sadece operatörlerden mesaj gelir. Asosyal olmak başarısız olmak değildir. Toplum tarafından dışlanmamıştır o toplumu dışladığı için asosyaldir.Gelecek yaşamında eğer kendini değiştirmeyi başarabilirse dışlamaz , dışlanmaz. Asosyal doğulmaz , asosyal olunur. Asosyallik doğuştan gelen bir şey değildir. Kişi toplumu dışlayarak , kendini somutlayarak asosyal yapar. Asosyal de sosyal olmakta senin elindedir önemli olan kendini değiştirebilmek yada değiştirmemek.