Şimdi Ara

Asosyal ve sevgilisi olmayanların tek sorunu bu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk olarak hovarda degilsiniz kızlar böyle erkek sevmiyor bunu anlayın, istiyorsunuz ki ben efendi olayim kızlar kendi gelsin teklif etsin, kaliteli olsun , kültürlü olsun , güzel olsun bakire olsun. Başka isteginiz varmı hayatınızda sevgiliniz olmamis kendinize birde kriter belirleyip herkese basit kız diyor istemiyorsunuz.

Ben çok konuda bunu dile getirdim şimdi her önünüze gelen kıza yazin mutlaka 8 9 tane düser 1 tanesiyle cikarsiniz desem sonrada su savunmaya geciyorsunuz"önemli olan kız bulmak degil düzgün kız yok" e kardesim senin hic sevgilin olmamis öz güven 0 ilk sevgilini böyle istiyorsun malesef o kızlar için o begenmediginiz basit kızları basta köprü olarak görüp bakire olmasa dahi çıkıp tecrübe edinecek,egonuzu sisirecek öz güven sorununu asacaksiniz o kaliteli kızlara sonra sıra gelecek siz daha ortam kızını kolunuza takacak tecrübeye sahip degilken zor kız istiyorsunuz her gün bir kizla yatip kalkan erkekler bile o kızları koluna takana kadar canlari cikiyor o kadar tecrübeyle.

Kusura bakmayin o zamanda böyle kısır döngüde gelip gidersiniz aynisi arkadas icinde gecerli sürekli herkes boş en zeki benim herseyi ben biliyorum kafasindasiniz ve diger insanları ezerek küçümsüyor onların arkadasligini istemiyorsunuz siz böyle oluncada onlar dalga geciyor sizinle.

Asosyal sevgilinizin arkadasinizin olmamasinin sebebi gereksiz kompleksleriniz ve kriterleriniz kusura bakmayin önce o begenmediginiz tiplerle arkadas sevgili olun sonra kriter belirlersiniz ama bunun icin önce o ortama girmek lazım unutmayın ha yok diyorsanızda aglamayın dünya sizin etrafinizda dönmüyor bencilligin luzumu yok.

Çok kullanıcı gözlemledim forumda burgerda starbucksta oturmayı tiki işi boş isler olarak görüp sonrada beni kimse bir yere cagirmiyor dislaniyorum diye aglayan ne diyim yani artik size nereye gideceksin adamla gezmeye tekno marketemi?

Şu deyim tam buraya yakisir basit kiza eşek kaliteli kızı at desek:

Siz eşekten inip ata binmeyi isteyeceginize eşeğe hic binip tecrübe edinmeden ata binmek istiyorsunuz 😊 bir insanın uçak kullanmayı bilmeden uçak sürmek istemesiyle aynı sizin durum.

Hadi diyelim o kaliteli bakire güzel zeki kızı buldunuz ilk sevgiliniz oldu 0 tecrübe sahibi olup nasıl elinizde tutacaksiniz?

Daha her kıza kezban diyip sevgilim yok diyenden tut sevgilisine 1 tl harcamayi kerizlik olarak görüp utanmasa hesabi bölüsüp kizin yedigini kiza ödetecek tipler bile var forumda hepsinin ortak noktasi niye yalnizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turancıpaşa -- 12 Ağustos 2016; 20:26:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Manita mevzulari cok bos isler . Ömrunden bosu bosuna zaman caliyorsun. Gereksiz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tropic Thunder

Manita mevzulari cok bos isler . Ömrunden bosu bosuna zaman caliyorsun. Gereksiz .

Konuda haksizmiyim ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Turancıpaşa

quote:

Orijinalden alıntı: Tropic Thunder

Manita mevzulari cok bos isler . Ömrunden bosu bosuna zaman caliyorsun. Gereksiz .

Konuda haksizmiyim ama

Haklisin hocamda manita mevzulariyla pek ugrasmiyorum ben o yuzden oyle dedim

• Hovarda değilim, efendiyim, her önüme gelene yazmıyorum, kültürlü, güzel, temiz sevgilim var, asoyal değilim hatta asosyal olmaya vaktim bile yok. Konu kilit üye ban.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sc Violet

Hovarda değilim, efendiyim, her önüme gelene yazmıyorum, kültürlü, güzel, temiz sevgilim var, asoyal değilim hatta asosyal olmaya vaktim bile yok. Konu kilit üye ban.

Çünkü senin özgüvenin var basligi okumadin heralde asosyallere yazdim anlamini ögren yorum atmadan önce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet bu konuyu çözdüğümüze göre dağılabiliriz

• Hesabı sen ödeyeceksin diyorsunda, kız beni paraya giden yol olarak görüp, sırf benim onu lüks lokantalara götürüp yemek yedirmem ve hesabı benim ödemem için benimle sevgili oluyorsa ne olacak??

Belki ayrılacağım kızdan, ayrılacağım kişiye niye bir ton para ödeyeyim?

Ben alman usulü hesap ödemeyi yeğlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harold.Finch -- 12 Ağustos 2016; 20:41:22 >
  • Okuyan ozet geçsin sevabina

• Çoğu doğru

• özgüveni olup da asosyal olan yok mu? asosyallikle sosyal fobi arasında fark var. asosyalliği kendin seçersin,kendin istersin. bir tercihtir. zamanla asosyallikten çıkıp sosyal olabilirsin . sosyal fobi ise hastalıktır senin dediğin özgüven eksikliği bu hastalıktan dolayı
    ben insanlarla fazla samimi olmak istemiyorum bazı zamanlar yalnız kalmak istiyorum herkesle arkadaş olacak değilim ayrıca kendimi zeki sanmıyorum,her şeyi bildiğimi de iddia etmiyorum başkalarını da küçümsemiyorum. kısaca boş tespit yapmışsın
  • son cümle yanlış, beleşciliğe luzum yok lakin kızın kendı hesabını odemesınde bı sıkıntı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.