Şimdi Ara

Asosyalim, yalnızım, özgüvensizim... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaşın 20den büyükse,cebinde az çok paran varsa ve Ankaradaysan gel sana bir güzellik yapıyım.
  • aynı şehirde olan varsa biri gidip şununla arkadaş olsun beyler yeter hayır yani aylardır o kadar yardım etmeye çalışıyo millet anlamıyosun daha ne amaçla bu konuları açıyosun farklı bi şeyler söylememizi mi bekliyosun ?
  • Gitar calmaya başlasana sonra otomatikman bi grupta filan calar ordan ordan arkadaş yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir.''

Sürekli aynı konuları açıp milletten farklı yorumlar bekliyorsun sanırım, benim de senden farklı bir yanım yok ama toplasan en fazla 5 konu açmışımdır bununla ilgili. O da her hafta değil, ayda bir en az. Ben şunu anladım ki, karanlığa söverek aydınlığa ulaşamayız. Bu yüzden sen de söylenmekten ve kendini acındırmaktan vazgeç bence(acındırmıyorum deme, yapıyorsun). İyiliğin için dinle artık buradaki insanların sözlerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCanYilmaz

''Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir.''

Sürekli aynı konuları açıp milletten farklı yorumlar bekliyorsun sanırım, benim de senden farklı bir yanım yok ama toplasan en fazla 5 konu açmışımdır bununla ilgili. O da her hafta değil, ayda bir en az. Ben şunu anladım ki, karanlığa söverek aydınlığa ulaşamayız. Bu yüzden sen de söylenmekten ve kendini acındırmaktan vazgeç bence(acındırmıyorum deme, yapıyorsun). İyiliğin için dinle artık buradaki insanların sözlerini.

Hocam yapmaya çalışıyorum ama benle kimse gelmiyor.Gel halısaha yapalım avm ye gidelim sinemaya gidelim takılırız diyorum işim var, ders çalışıcam yorgunum falan diyolar.Gidip bakıyorum hepsi dışarıda

• Dr. David Burns'un "İyi Hissetmek" adlı kitabını al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiroyasha Gintoki

Dr. David Burns'un "İyi Hissetmek" adlı kitabını al.

Özgüvene faydası mı var hocam ?

• Yeter ya hergun ayni konu blok

• Arkadaşım geçenlerde yazdım ama bu sefer biraz hayal kırıklığına uğrattın beni.Çünkü sen burada bu zamanda,bu yaşında bu tarz işlerle uğraşacak kadar bol vakit buluyorsun.Hacı git kendini geliştir ya.Body yap,kitap oku,ders çalış falan.Bu tarz aktivitelerin geliştikçe otomatikman çevrende gelişecektir.Şu bilgisayardan ve ümitsizlikten kop.Ayrıca üye profilini açarsan motivasyonunu toparlaman için bir sayfa atacağım iyi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmeyeah -- 2 Ocak 2015; 17:12:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

quote:

Orijinalden alıntı: CCanYilmaz

''Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir.''

Hocam yapmaya çalışıyorum ama benle kimse gelmiyor.Gel halısaha yapalım avm ye gidelim sinemaya gidelim takılırız diyorum işim var, ders çalışıcam yorgunum falan diyolar.Gidip bakıyorum hepsi dışarıda

Demek ki seninle takılmak istemiyorlar, kim bilir kaç kez ısrar etmişsindir burda konu açtığın gibi... Bırak peşlerini, onlarla takılmak zorunda değilsin. Anlamıyorum, akıl sağlığın yerinde gibi görünüyor, neden seni istemeyen kişilerin kuyruğuna sokulmak istiyorsun? Bırak boş ver, üniversitede daha kaliteli arkadaşlıklar kurarsın, şimdilik seninle takılan arkadaşınla devam et yoluna. Birkaç sene sabret, ondan sonra kurtulacaksın emin ol.

• Up

• TechR T kullanıcısına yanıt
    seni dışlayanlara veya alay edenleri güzelce patakla hiç değilse git bir tane yumruk vur sonra seni dövsünler bu hiç önemli değil önemli olan yumruk atman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Biliyorum benden sıkıldınız haklısınız.Ama yazmam gerekiyor bu konu hep kafamda çünkü.Lütfen okuyun sonuna kadar.Yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim.

Asosyalim çünkü hiç arkadaşım yok.Geçen senelerde böyle değildim çünkü arkadaşım vardı dolaşırdık bi yerlere giderdik haliyle sosyalleşiyordum.Ama bu sene hiç arkadaşım kalmadı.Bi arkadaşım var okuldan uzun zamandır arkadaşım ama gerçek değil arkadaşlığımız.3-4 gündür bilerek aramıyorum bi kere olsun o aramadı hep ben aradım hep ben yazdım.Bir kere bile aramadı.Başkasını görünce beni yalnız bıraktı.Okuldan sonra görüştüğümüz yok.Dün yazdım face'ten açıkmış ama geri dönmedi.Ve dışlanıyoruz.Millet böyle olduğumu biliyor yalnız olduğumu aralarına alacaklarına daha çok dışlıyorlar.Ben gidip konuşsam cevap vermiyorlar ben yokmuşum gibi davranıyolar.Okulda da hep yalnızım biriyle takılıyosam başkasını görünce hemen beni bırakıyolar.Mesela yılbaşında baktım herkes arkadaşlarıyla falan bir tane bile arkadaşım yok.O arkadaşım şuan dışardadır mesela başka kişilerle.Onunda benimde arkadaşlarımız gitti.İkimizde yalnız kaldık haliyle ikimiz takılmaya başladık ama haftasonları giden arkadaşları geliyor onlarla gidiyor.Ne zaman arasam evde yok bi kere beni çağırmadı.Gelelim özgüven konusuna.Küçüklüğümden beri geriplanda bir insan oldum ailemin yüzünden.Bana hep hata yapmayacaksın dediler hata yapmaktan korktum.Atılgan olamadım.Ama bi aralar iyiydim çünkü sosyalleştim.Şuan yine asosyale döndüm hemde en dipteyim.Özgüvenimi kıran noktalar ise genetik saç dökülmesi, diş teli takmam ve burnum.Cidden özgüvenimi fena kırıyolar düşünsenize 16 yaşında kelleşmeye başladım.Dış görünüş belki de en önemli olduğu zamanlar.Saç ekimi ve burun estetiği kesin düşünüyorum.Psikolojim yerle bir durumda.Bir arayanım soranım yok.Telefonumun içi bomboş rehberimde 15 kişi yoktur.O 15 kişiden de birisi arayıp sormuyor böyle yalnız olduğumu bildikleri halde.Psikoloğa gidemem şuan bi nedenden dolayı anca 10 gün sonra falan.Babam umrede.Ailecek gidicez psikoloğa.Ben tekte gidicem bu asosyallik konuları için.Yaşadığım yerde de bir spor salonu falan yok.Basket sahası bilmem ne falan hiçbişey yok.Maddi durumum allaha şükür iyi.Ama olmuyor.Kız arkadaş deseniz 0.Bir kişiyle çıktım en zor kızlardandı ama en iyi olduğum dönemdi liderdim sosyaldim.Şuan yerlerdeyim.Fikirlerinizi bekliyorum yardımlarınızı bekliyorum beni ciddiye alan herkesten allah razı olsun.Sizden başka kimsem yok bu konuları anlatıcak.Teşekkürler

Ulan yine mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunların hepsi bağıl kavramlar.Neye göre?Kime göre yalnız ve özgüvensiz?
  • Ben bunaldım anasını satayım

• kendin için ne yaptın bu güne dek şikayet etmekten başka sen kendine asosyal dersen kendin bunu kabul etmişin demek bunu sen bile kabul ettiysen başkalarıda elbet seni öyle görücek,kabullenme çabala daha çok geliştir kendini malesef içtiğin zaman özgüven patlaması yaşatıcak bi ilaç yok piyasada

• Kitabı araştır dostum, kitap kişisel gelişimden çok psikoloji kitabı, internetten araştırabilirsin kitabı.

• Up

• Up

• Gün gelir de "Asosyaldim, yalnızdım, özgüvenim yoktu..." diye konuşmanı istemiyoruz. Git burdan. Git bir köşede utan da gel.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.