Şimdi Ara

Asosyalim, yalnızım, özgüvensizim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
2
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum benden sıkıldınız haklısınız.Ama yazmam gerekiyor bu konu hep kafamda çünkü.Lütfen okuyun sonuna kadar.Yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim.

Asosyalim çünkü hiç arkadaşım yok.Geçen senelerde böyle değildim çünkü arkadaşım vardı dolaşırdık bi yerlere giderdik haliyle sosyalleşiyordum.Ama bu sene hiç arkadaşım kalmadı.Bi arkadaşım var okuldan uzun zamandır arkadaşım ama gerçek değil arkadaşlığımız.3-4 gündür bilerek aramıyorum bi kere olsun o aramadı hep ben aradım hep ben yazdım.Bir kere bile aramadı.Başkasını görünce beni yalnız bıraktı.Okuldan sonra görüştüğümüz yok.Dün yazdım face'ten açıkmış ama geri dönmedi.Ve dışlanıyoruz.Millet böyle olduğumu biliyor yalnız olduğumu aralarına alacaklarına daha çok dışlıyorlar.Ben gidip konuşsam cevap vermiyorlar ben yokmuşum gibi davranıyolar.Okulda da hep yalnızım biriyle takılıyosam başkasını görünce hemen beni bırakıyolar.Mesela yılbaşında baktım herkes arkadaşlarıyla falan bir tane bile arkadaşım yok.O arkadaşım şuan dışardadır mesela başka kişilerle.Onunda benimde arkadaşlarımız gitti.İkimizde yalnız kaldık haliyle ikimiz takılmaya başladık ama haftasonları giden arkadaşları geliyor onlarla gidiyor.Ne zaman arasam evde yok bi kere beni çağırmadı.Gelelim özgüven konusuna.Küçüklüğümden beri geriplanda bir insan oldum ailemin yüzünden.Bana hep hata yapmayacaksın dediler hata yapmaktan korktum.Atılgan olamadım.Ama bi aralar iyiydim çünkü sosyalleştim.Şuan yine asosyale döndüm hemde en dipteyim.Özgüvenimi kıran noktalar ise genetik saç dökülmesi, diş teli takmam ve burnum.Cidden özgüvenimi fena kırıyolar düşünsenize 16 yaşında kelleşmeye başladım.Dış görünüş belki de en önemli olduğu zamanlar.Saç ekimi ve burun estetiği kesin düşünüyorum.Psikolojim yerle bir durumda.Bir arayanım soranım yok.Telefonumun içi bomboş rehberimde 15 kişi yoktur.O 15 kişiden de birisi arayıp sormuyor böyle yalnız olduğumu bildikleri halde.Psikoloğa gidemem şuan bi nedenden dolayı anca 10 gün sonra falan.Babam umrede.Ailecek gidicez psikoloğa.Ben tekte gidicem bu asosyallik konuları için.Yaşadığım yerde de bir spor salonu falan yok.Basket sahası bilmem ne falan hiçbişey yok.Maddi durumum allaha şükür iyi.Ama olmuyor.Kız arkadaş deseniz 0.Bir kişiyle çıktım en zor kızlardandı ama en iyi olduğum dönemdi liderdim sosyaldim.Şuan yerlerdeyim.Fikirlerinizi bekliyorum yardımlarınızı bekliyorum beni ciddiye alan herkesten allah razı olsun.Sizden başka kimsem yok bu konuları anlatıcak.Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ok

• quote:

Orijinalden alıntı: r10semih

Ok

+ almak için böyle şeylere gerek yok.Yapayalnızım diyorum.

• quote:

Ok
    Ulan turbodan bu kadar nefret etmemiştim yeter be..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

quote:

Ok

+ almak için böyle şeylere gerek yok.Yapayalnızım diyorum.

Alıntıları Göster
    bu kdar uzun yazdığına göre haklısındır kardeşim
  • Dh ye hoşgeldin girişler yukarı tarafta

• quote:

Orijinalden alıntı: Mob Associate

Alıntıları Göster
    Asosyalim, yalnızım, özgüvensizim. Nerden baksan tutarsızlık,nerden baksan tutarsızlık, Nerden baksan ahmakça.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    9 yıl önce açıldı
    Sevdiğim Kıza Açılamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Turbo bundan çok daha iyi bence. Onun ağlamaları eğlenceli en azından bununki öyle de değil.
  • Harbiden çok acıdım lan.

• Niye okudum ben bunu bir an boş bulundum herhalde . Olur öyle o yukarıdaki tüm arkadaşlarinla konuşmayı kes dota yükle sosyalleş

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

quote:

Turbo bundan çok daha iyi bence. Onun ağlamaları eğlenceli en azından bununki öyle de değil.

Turbo dediğiniz kişi parası olduğu halde param yok diyen biri.Ben sosyal olduğum halde asosyalim demiyorum.Gerçekten çok zor durumdayım gerçekten.Kimse böyle konular açmak istemez emin olun.

• quote:

quote:

Turbo şizofrenin biri ama en azından içini döküyor. Bu arkadaş her saat aynı şeyleyi yazıp tavsiye istiyor. Hayır yani burada sen ben ne yapabiliriz ki? Zaten yüzlerce tavsiye verildi artık ne yapsın millet? Ayrıca iki kişiler. Ama yetmiyor demek ki,illa popi olacaklar.
  • quote:

quote:

quote:

Turbo şizofrenin biri ama en azından içini döküyor. Bu arkadaş her saat aynı şeyleyi yazıp tavsiye istiyor. Hayır yani burada sen ben ne yapabiliriz ki? Zaten yüzlerce tavsiye verildi artık ne yapsın millet? Ayrıca iki kişiler. Ama yetmiyor demek ki,illa popi olacaklar.

Tekim işte arkadaşım yok.Okulda tek kaldığı için benle takılıyor birini bulunca hemen ona gidiyor.İki kişi olsam en iyisi olurdum emin olun.Mesela kuzenim var benle yaşıt kafamız bire bir uyuşuyor onla ikimizken çok iyiydik.Ama o başka yerde ben başka yerdeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

quote:

quote:

quote:

Tekim işte arkadaşım yok.Okulda tek kaldığı için benle takılıyor birini bulunca hemen ona gidiyor.İki kişi olsam en iyisi olurdum emin olun.Mesela kuzenim var benle yaşıt kafamız bire bir uyuşuyor onla ikimizken çok iyiydik.Ama o başka yerde ben başka yerdeyim.

Alıntıları Göster
    okumadım, böyle dediğin sürece de böyle olmaya mecbursun.
    sen izin vermediğin sürece kimse seni bu statüye düşüremez.
    demek ki hoşuna gitmiş böyle olmak bi zamanlar,
    sorumluluk almamak hoşuna gitmiş.
    o koca kıçını bilgisayar başından kaldır ve bu durumu düzeltmek için bir şeyler yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

o koca kıçını bilgisayar başından kaldır ve bu durumu düzeltmek için bir şeyler yap

Alıntıları Göster
    Böyle devam et , gelde bi ara seni bende ezeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: TR1M4Y

Hocam ne yapabilirim ki? Burda verilen tüm tavsiyeleri yapmaya çalıştım.Halısaha düzenle dediler gittim okula halısaha yapalım dedim.Herkes işim var dersim var yorgunum dedi çıktım dışarı baktım hepsi cafede takılıyolar.Yazıyorum millete cafeye gidelim diye bugün çıkmıcam diyolar gidip bakıyorum cafede.Şimdi dışarı çıksam ne fayda ne yapabilirim tek başıma

• quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Böyle devam et , gelde bi ara seni bende ezeyim

Kimse beni vurarak veya aşağılayarak ezemez.Okulda da sürekli dayak yiyen ezilen birisi değilim.Sadece eksiğim.

• Up

• Konu acarak sosyallesecegini saniyorsan yaniliyorsun diger konularinda gerekli cevaplar verilmisti is sende bitiyor her gun ayni konuyu farkli basliklarla acmanin mantigi ne ?

• techr diye girdim harbiden oymuş

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.