Şimdi Ara

Asosyallere tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
6
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: modifci

Asosyaller size tek tavsiyem para kazanmaya bakın

Anketmi dolduracağız.
  • t-shirt üstü kravat ne lan?
  • yeşil pantul ne ya allahın köylüsü
  • Yazılardan ve eleştirilere olan cevaplarından konuyu açan arkadaşımızın yaşının 18 den ufak olduğunu ve tipik ergen olduğunu anlayabiliyoruz yazdığı şeylerin %70 ide zaten mantıksız saçma hele yeşil pantolon, tişört üstü kıravat üstüne renkli bi gömlek ve saç konusunda yerlere yattım şu alttaki yazdığın nedir arkadaşım Okan Bayülgen bu yazıyı görse kesinlikle canına kıyar.
    2. Her konu hakkında fikir üretebilmek iyidir. Şöyle düşünün bi konu var o konu hakkında hiç bi bilginiz olmasa bile öle bi cümle kurun ki kesinlik hiç olmasın içinde ama mantık bulunsun;)
    Ben:yazııık
    x:oyle dme suan ck duygusal anlar yAsyoruz
    Ben: aferin size
    x:okanla yakn akrablgnz var snrm braz bnzıyosun
    Ben:ruhumda var hafif bi okanlık
    x:ya pislıksın sen pıslık bu pıslgı ıyı anlamda alglaa :D

• Kimsede dememiş

29 Mayıs 1997
    29 Mayıs 1997
    29 Mayıs 1997
    29 Mayıs 1997
    29 Mayıs 1997
  • Saçma gelebilr size zaten siz asosyalsiniz ondan saçma geliyo.
    1997'Li olduğum doğru diyip uzatmiyim.
    2.Si biri demiş sana gösterdiğim hiç bi kızı tavlayamassın. Sen kendi tavlayamadıklarını gösterme, imrendiklerini gösterme gerisi kolay.
    3. Yeşil pantolondan kastımı at gözlüklerinizi kaldırabildiyseniz anlardınız ki öle bi dava yok hepiniz hazır gözlükleri takmış bekliyosunuz orda anlatmak istedğim yeniliğin önemiydi;)
    3. sü benim kişiliğimde yakından uzaktan alakası yok çünkü anladım ki yaşım itibariyle etrafımdaki insanlara ayak uydurmam için kendim gibi yaşamamalıyım;)
    4. Benide kendiniz gibi zannederek avunmayın. Ben gittim taksimdede kesiştiğim kızla muhabbete girdim. En ücra köşelerde kesiştiğim kızlada.

2 Tane 3.sü dediğim için dalga geçebilirsiniz yada bunu yaptım diye bununlada dalga geçebilirsiniz ben aslında bunları yazarak ciddiye alanlara yardımım olsun sizin gibilerede bakıp gülebileyim diye yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Kimsede dememiş

29 Mayıs 1997
    29 Mayıs 1997
    29 Mayıs 1997
    29 Mayıs 1997
    29 Mayıs 1997

Geliyo bide kendinden büyüklere tavsiye veriyo tavsiyede tavsiye olsa.Yeşil pantolon, kravat vb.Cevaplarıyla da sıvama bölümüne geçmiş zaten

quote:

2 Tane 3.sü dediğim için dalga geçebilirsiniz yada bunu yaptım diye bununlada dalga geçebilirsiniz ben aslında bunları yazarak ciddiye alanlara yardımım olsun sizin gibilerede bakıp gülebileyim diye yaptım.

Gözümüzün önünde marjinallik yapmış daha ne istiyoruz değil mi ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gergin İnsan -- 27 Nisan 2012; 20:01:00 >

• Sana sıvıyorum:D
    Sizdeki asosyallik tavan yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Failimalum1

Sana sıvıyorum:D
    Sizdeki asosyallik tavan yapmış.

Sen anca hakaret etmeye bak.Sınırımı aşma bence ha?İnternette de olsan kanunlar var bi araştır bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gergin İnsan -- 27 Nisan 2012; 20:04:17 >
  • Haha ben kime hakaret etmişim:D
    Bırakın bunları yani gidipde oraya 1989da doğduda yazmak kolay ki çoğunuz ölesiniz. Kasmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Sana gösterdiğim hiçbir kızı tavlayamazsın.
    Hayatına kaç kız girdi kaçıyla bir ilişkin oldu muamma. Bu yazılanlar sadece senin kişiliğindir.
    Yeşil pantolon giyen erkeklerden hoşlanan kızlar genelde o koca gözlüklü kendi çevresinde popüler olmak için bi tarafını yırtan hipster tiplerdir.
    Muhtemelen liselisin. Bu düşünceleri attığında görüşelim bide seninle. Üniversitede öyle yeşil pantolonla kampüste dolaşırsan insanlar kıçıyla güler sana büyümemiş lan bu diye. O zamanda sen gelirsin bana tavsiye verin diye.

• yav he he
  • Tam liseli he azuhahagaganaga
  • Yuh adamla aramızda 5 yaş varmış. Adam bildiğin ergen liseli yahu. Ben bi 16-17 falan beklerdim.
  • Sen bu öğütleri git orta okullulara ver onlarda işler belki
  • Asosyalsin..muhtemelen arkandan guluyordur o kizlar.
  • Tipim var 1 adim ondeyim o yuzden tum ozguvenim yok oldu
  • hey allahım. asosyalliğin dibine vuran liseli ergen. 97'li liseli mi oluyor emin değilim fakat ucundan kurtarır gibi. kumda oyna hadi.
  • 1 ) giyim
    2 ) tip
    3 ) para
    4 ) agzın laf yapacak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.