Şimdi Ara

Asosyallik hakkında düşüncemi açıklıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senden Ötürü

quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

quote:

son anda gördüysen problem yok
    lise bitince dediğin işlere başlıcam zaten yazdıklarımın kalın olan yerlerini okumalısın

yazıyı okumadım sadece başlık ve yorumları okudum

bencede hiç okuma bişey ifade etmez çünkü yazdıklarına bakılırsa hayatından memnunsun

ya abicim zaten asosyal muhabbetleri hep aynı dedim ya bende bi dönem çok kötüydüm atlattım sanada kısa öz çözümlerimi söyledim gerisi sana kalmış

• Düz lisedesin galiba oralarda bu tip cahil insanlar çok daha fazla oluyor takıldığın çevrenin seviyesinin yüksek olmasını istiyorsan sen de seviyeni yüksek tutmalısın bi anadolu lisesine girmeliydin en azından insanlar derslerine önem veriyor öyle poktan işlerle ilgilenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lance尺

Düz lisedesin galiba oralarda bu tip cahil insanlar çok daha fazla oluyor takıldığın çevrenin seviyesinin yüksek olmasını istiyorsan sen de seviyeni yüksek tutmalısın bi anadolu lisesine girmeliydin en azından insanlar derslerine önem veriyor öyle poktan işlerle ilgilenmiyor.

ticaretle anadolu aynı okuldaysa yine aynı şey oluyor sonuçta 4 senedir konuştuğum insan 1 senede bu kadarmı değişir yahu
  • Cidden zekandan dolayı görüşün farklı. Yanlız hata yapmışsın. Sosyal olmak önüne gelen "namusluyum" diyen kaşar zekasız kızı yatağa atmak, partilerden partilere koşmak, dışarıda beyni 0 kişilerle oturmak değildir ki?
    Arkadaşın vardır ilgi duyduğun bir konuyu konuşursun kahveni yudumlarken oda sosyalleşmektir. Kampa gidersin dağ başına oda sosyal aktivitedir, bilgisayarda oyun oynarsın arkadaşlarında oda sosyal aktivitedir, balığa git, denize git herhangi bir şekilde aktivite yap yeterli. Diskoya gitmek zorunda değilsin. Aptal bir gece klübünde içki içip locada oturunca adam olamayacağın gibi çevrendekilerin alayı boşsa 6000 arkadaşın olmasıda sana birşey katmaz.

Bulunduğum durum itibari ile yanımda yöremde benden yaşça küçük arkadaşlar var, bazılarının soyallik anlayışı cümle kurmama değmeyecek velet kızlarla takılmak veya gece kimin elinin kimin neresinde olmadığını bilmediği gece klüplerine gitmek. Bana göre sosyal aktivite ise, dalışa gitmek, snowboarda gitmek, dağa bayıra çıkıp ot böcek incelemek, mekan farketmeksizin dünyadaki insanların nasıl tüketişm delisi olduğunun sohbetini yapıp küfür etmek falan mesela.
    Ha belki bende manyağım ama pek umrumda değil... Sen kafana göre takıl çevrendeki gerizekalılarında seni anlamasını bekleme, seni seven seninle anlaşacak insan zaten sana saygı gösterir. Ben beklemeyi bırakınca 20 li yaşlarımın ortasında biraz daha mutlu olmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayki -- 8 Haziran 2012; 3:19:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lance尺

Düz lisedesin galiba oralarda bu tip cahil insanlar çok daha fazla oluyor takıldığın çevrenin seviyesinin yüksek olmasını istiyorsan sen de seviyeni yüksek tutmalısın bi anadolu lisesine girmeliydin en azından insanlar derslerine önem veriyor öyle poktan işlerle ilgilenmiyor.

Anadolu lisesindeyim bizim sınıfın neredeyse %90 ı cahil. Sadece her şeyi ezberlemişler ve burayı tutturmuşlar. Düz lisedekilerden bi farkları yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadım ama aşırı asosyalsin bence citizen bile senden daha sosyaldir
  • quote:

%80 i ona buna vermiş(kanıtlarım pcde duruyor)
    pm
  • senin için liseli terimini kullanmak istemiyorum kardeşim. adam gibi konuşmuşsun tebrik ederim.
  • şu hayatta yanlız değilmişim bu konuyu görmem iyi oldu.
    bende 21 yaşındayım aynı senin gibi düşünüyorum noktasına virgülüne kadar.Kardeşim dediklerim insanlar
    hiç ugruna bi anda unutabiliyor,satabiliyor.Şu hayatta 2 tane kardeşim diyebiliceğim arkadaşlarım vardı ama şimdi
    sıradan biriler benim için çünkü menfaatleri için yanımda olduklarını ögrendim.
    Bende asosyal biri sayılırım işten eve evden işe.hiç kimse ile oturupda yalandan muhabbet olsun
    zaman geçsin diye boş boş konuşmam nedenini bilmiyorum ama sevmiyorum işte.
    Arada çıkarım sahile inerim sinemaya giderim biraz gezerim ama yanımda başka biri oldugunda kendimi konuşmak zorunda oldugumu hissediyorum
    haliyle de fazla konuşkan biri olmadığımdan yanımdaki de bende sıkılıyorum.Tavsiyem arada çık gez dolaş sinemaya git.
  • quote:

içimi dökmek istedim isteyen okusun isteyen okumasın,
    hiç bir kıza karşı konuşmaktan çekinmiyorum tanımadığım bir kız bile olsa herşeyi konuşabilirim o anda. sorun bu değil sorun liseliyim 3 e gidiyordum bu sene bitti önceden kalmasaydım 4 olucaktım yani 18 e giricem yakında, yani bakıyorum sınıfıma kızların %80 i ona buna vermiş(kanıtlarım pcde duruyor) erkekler çeteleşme çabasında(bir kişi patron hesabı etrafında küçük küçük üyeler) abi adamlar birilerini ezerek ben üstünüm havası vermeye çalışıyor en sinir olduğum olay, hepsini hayatımdan sildim. kızları desen verse parçaların , ama vermeyen aşık olduğum ve sevgili olduğum kızla ölüme kadar elimi sürmeden yaşarım.çok iyimserim harika empati kurarım en kötü olayda bile oturup düşünebilirim,çok zor sinirlenirim sinirlendiğimde gözüm hiç birşey görmez(55 yaşındaki kadına neler dediğimi bi ben bilirim)çok fazlada uzatmak istemiyorum ama embesil bir ülke olma yolunda ilerlerken karşılaştığım beyin yaşı 0 olup hala yapılması gerekenle yapmak istenileni ayıramayan toplumdan uzaklaşmak için sizin tabirinizle asosyallik yolunu seçtim.okul-ev-pc-okul-ev-pc tabikide işim olduğu zaman dışardayım gezilmesi gereken yerlere gitmeye çalışırım galatasarayımın şampiyonluklarını kutlamaya giderim,bazı birkaç şey dışında çıkarım dışarı ama onun dışında evde olmak zorundayım.Kendimi evde değilde dışarda yalnız hissediyorum çünkü küçükken herşeyimi paylaştığım dostum dediğim adamlar şimdi popi olma yolunda koşuyor, kime mesaj atsam kıvırıyor, kardeşim dediğim adamlar 250 gr eti olan kızlara beni satıyor,aşık olduğum kıza teklif ediyor yani bana göre doğru olan lise okuyan bir insan asosyal olursa ve benim gibi özelliklere(özgüven azda olsa olursa sosyal fobisi olmazsa) sahip olursa en doğrusunu yapmış olacağını düşünüyorum.kızlar konusuna geçicem ama hiç geçmek istemiyorum, götü 15 km tavan yapan,kendine bakmayan,ciddi konularda "üff snne be slk .s.s" diyen, facede ekleyince kendisine yavşanılacağını düşünen,kanka dediği normal arkadaşından hoşlanmaya başlayan(ayarı verirseniz oluyor denendi), ............................bla bla blaaa yüzlerce neden sayabilirsiniz.daha fazla uzatmıcam dediğim odur ki bu ülkede,bu sahip olduğumuz, Türkiyede yaşayan kızların %95'iyle bir yere varamayız ben yine asosyal olmaya devam kardeşler..

şimdi size soruyorum yukardaki anlattıklarıma göre asosyal olup(sizin deyiminize göre) bu yaşantımı sürdüp lise bittiğinde gerçekten sosyal bir insanın yapması gerektiği gibi yaşamayımı seçeyim yoksa yarın gidip 500 liralık kıyafet toplayıp partilerden partilere koşup 10 kızdan 2 tanesini yatağa atıp kirletmeyi ve ilerde ortada bakire kız kalmamasınımı, insanlarla iletişimi kesip cool olmayımı,gerçekten doğru olanı değilde sadece egomu tatmin edip önüme gelen her kıza ayar çekerek(aşşağılayarak)mi yaşamalıyım ?

istediğiniz gibi dalga geçebilirsiniz özgürsünüz beyler okuyanlarda yorum yaparsa sevinirim

Lise bitene kadar 1 senen var asosyal takıl derslerine çalış iyi bir üniversite tuttur hocam iyi para kazanırsan herkes senle çıkmak ister şimdi yatağa atma kızı boş yere günaha girersin kıyafete harcıcağın parayıda biriktir arada sırada iyi arkadaşın varsa onlarla çık yoksa git kendi başına alışveriş merkezlerini kez kafana göre takıl

• bozuyuk öyle yapıcam zaten üniversiteyi düşünmüyorum ama. diğer arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler
  • varmı başka benim gibi düşünen
  • quote:

varmı başka benim gibi düşünen

Yalnız değilsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Yalnız değilsin...

hele bu havalarda daha bir iyi oluyor asosyallik
  • quote:

quote:

quote:

Yalnız değilsin...

neresi iyi asıl şimdi sosyalleşmek lazım.

• quote:

içimi dökmek istedim isteyen okusun isteyen okumasın,
    hiç bir kıza karşı konuşmaktan çekinmiyorum tanımadığım bir kız bile olsa herşeyi konuşabilirim o anda. sorun bu değil sorun liseliyim 3 e gidiyordum bu sene bitti önceden kalmasaydım 4 olucaktım yani 18 e giricem yakında, yani bakıyorum sınıfıma kızların %80 i ona buna vermiş(kanıtlarım pcde duruyor) erkekler çeteleşme çabasında(bir kişi patron hesabı etrafında küçük küçük üyeler) abi adamlar birilerini ezerek ben üstünüm havası vermeye çalışıyor en sinir olduğum olay, hepsini hayatımdan sildim. kızları desen verse parçaların , ama vermeyen aşık olduğum ve sevgili olduğum kızla ölüme kadar elimi sürmeden yaşarım.çok iyimserim harika empati kurarım en kötü olayda bile oturup düşünebilirim,çok zor sinirlenirim sinirlendiğimde gözüm hiç birşey görmez(55 yaşındaki kadına neler dediğimi bi ben bilirim)çok fazlada uzatmak istemiyorum ama embesil bir ülke olma yolunda ilerlerken karşılaştığım beyin yaşı 0 olup hala yapılması gerekenle yapmak istenileni ayıramayan toplumdan uzaklaşmak için sizin tabirinizle asosyallik yolunu seçtim.okul-ev-pc-okul-ev-pc tabikide işim olduğu zaman dışardayım gezilmesi gereken yerlere gitmeye çalışırım galatasarayımın şampiyonluklarını kutlamaya giderim,bazı birkaç şey dışında çıkarım dışarı ama onun dışında evde olmak zorundayım.Kendimi evde değilde dışarda yalnız hissediyorum çünkü küçükken herşeyimi paylaştığım dostum dediğim adamlar şimdi popi olma yolunda koşuyor, kime mesaj atsam kıvırıyor, kardeşim dediğim adamlar 250 gr eti olan kızlara beni satıyor,aşık olduğum kıza teklif ediyor yani bana göre doğru olan lise okuyan bir insan asosyal olursa ve benim gibi özelliklere(özgüven azda olsa olursa sosyal fobisi olmazsa) sahip olursa en doğrusunu yapmış olacağını düşünüyorum.kızlar konusuna geçicem ama hiç geçmek istemiyorum, götü 15 km tavan yapan,kendine bakmayan,ciddi konularda "üff snne be slk .s.s" diyen, facede ekleyince kendisine yavşanılacağını düşünen,kanka dediği normal arkadaşından hoşlanmaya başlayan(ayarı verirseniz oluyor denendi), ............................bla bla blaaa yüzlerce neden sayabilirsiniz.daha fazla uzatmıcam dediğim odur ki bu ülkede,bu sahip olduğumuz, Türkiyede yaşayan kızların %95'iyle bir yere varamayız ben yine asosyal olmaya devam kardeşler..

şimdi size soruyorum yukardaki anlattıklarıma göre asosyal olup(sizin deyiminize göre) bu yaşantımı sürdüp lise bittiğinde gerçekten sosyal bir insanın yapması gerektiği gibi yaşamayımı seçeyim yoksa yarın gidip 500 liralık kıyafet toplayıp partilerden partilere koşup 10 kızdan 2 tanesini yatağa atıp kirletmeyi ve ilerde ortada bakire kız kalmamasınımı, insanlarla iletişimi kesip cool olmayımı,gerçekten doğru olanı değilde sadece egomu tatmin edip önüme gelen her kıza ayar çekerek(aşşağılayarak)mi yaşamalıyım ?

istediğiniz gibi dalga geçebilirsiniz özgürsünüz beyler okuyanlarda yorum yaparsa sevinirim

seninki asosyallik değil antisosyallik oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Pr0Life

şu hayatta yanlız değilmişim bu konuyu görmem iyi oldu.
    bende 21 yaşındayım aynı senin gibi düşünüyorum noktasına virgülüne kadar.Kardeşim dediklerim insanlar
    hiç ugruna bi anda unutabiliyor,satabiliyor.Şu hayatta 2 tane kardeşim diyebiliceğim arkadaşlarım vardı ama şimdi
    sıradan biriler benim için çünkü menfaatleri için yanımda olduklarını ögrendim.
    Bende asosyal biri sayılırım işten eve evden işe.hiç kimse ile oturupda yalandan muhabbet olsun
    zaman geçsin diye boş boş konuşmam nedenini bilmiyorum ama sevmiyorum işte.
    Arada çıkarım sahile inerim sinemaya giderim biraz gezerim ama yanımda başka biri oldugunda kendimi konuşmak zorunda oldugumu hissediyorum
    haliyle de fazla konuşkan biri olmadığımdan yanımdaki de bende sıkılıyorum.Tavsiyem arada çık gez dolaş sinemaya git.

+1

Bizim gibileri ya çok severler ya da hiç sevmezler ama arası yok.

• quote:

quote:

quote:

Yalnız değilsin...

'' Senden Ötürü '' seninle hemen hemen aynı fikirdeyim.Bu düşüncelerinin sebeplerinden biri etrafında kafa dengi insan sayısının azlığı.Zamanla gerçekten seninle aynı fikirde olan insanlar bulacaksın.Ama üniversiteye gitmeyi düşünmüyorum demişsin.Üniversiteye gitmezsen ilerki yaşamında ne yapacaksın.Babandan gelen büyük bir zenginlik yoksa geçimini nasıl sağlayacaksın.Yalnız yalnız nereye kadar insan bir grubun içine girdimi yalnızken yaşamın sıkıcı olduğunu anlıyor.Eğer barlara gidip içki,sigara içeceksem sonuna kadar yalnızlığı tercih ederim.Ama herkesin hoşlandığı şeyler vardır.Bazıları dans etmeyi sever,bazıları doğada gezmeyi.Unutma yaşamdan zevk almak için yaşamın içinde olmalısın.
    Not:Düşüncelerin çok doğru sonuna kadar haklı olabilirsin,ama dediğim gibi bazı eksiklikler var.

• başka yerde de paylaştım benim yazımı buradada paylaşayım dedim

-Ya bende de aynı sorun var .. üstelik Futbol oynamama rağmen ( güya sosyal ortam meselesi ) arkadaş çevrem bol fakat hepsi merhabalık yani adam akıllı arayan yok gel halı saha maçına diyor gidiyoruz sadece işimi yapıyorum ve artık Futboldan da zevk almamaya başladım .. ertesi gün yine aynı arayan soran yok herkesin işi sana düştüğünde geliyor sende ne yaparsın bulmuşsun fırsat bir ümit misali yapacaksın ..

- Kız meselesinden hiç bahsetmiyorum zaten muhabbetim olduğu kızlarla en fazla 1 ay konuşabilmişimdir .. Çünkü bana göre o kadar boşlar ki anlatmak bile istemiyorum .

- Üniversite okumama rağmen hala ne bilim çok dengesiz konuşuyorlar , saçma sapan şeyler söylüyorlar benimde canımı sıkan bu .. Bu insanlar nasıl bu kadar sallayabiliyorlar aklım ermiyor .. Bende ortamlarına giriyorum saçmalayacak bir şey bulamıyorum mecbur susuyorum ve takan da olmuyor .. ama getir kafa yoracak şeyler araştıralım tartışalım ne yazık ki o da yok . olmayınca Bilgisayar hayatı başlıyor ..

- Ama ben kabul ediyorum benim Türkçe'm zayıf ve konuştuğumu fazla kimse anlamıyor çünkü hızlı konuşup susuyorum , ne yaparsın yavaş konuşsan da olmuyor ..

- Üniversitede bir abi ile tanıştım . 26 yaşında iyidir dedik takıldık beraber ders çalıştık ve finallere kadar her şey iyiydi . onu bir güzel çalıştırdım sayısallarım yüksektir . Finallerden sonra baktım o da artık aramıyor , sormuyor artık onuda eledim ..

- Artık fazla takmamaya başladım sadece işin en iyisi olmak için çalışıyorum .. Çünkü milletin zevki için ben 40 takla atamam ..

NOT : Bunları yazıyorum fakat günlük hayatta bunların size % 80 ini anlatmam çünkü burada aklımdan geçenleri klavyeye döküyorum ama ağza gelince bunlar süzgeçten geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thinks -- 14 Haziran 2012; 11:26:33 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.