Şimdi Ara

Asosyallik hakkında düşüncemi açıklıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • içimi dökmek istedim isteyen okusun isteyen okumasın,
    hiç bir kıza karşı konuşmaktan çekinmiyorum tanımadığım bir kız bile olsa herşeyi konuşabilirim o anda. sorun bu değil sorun liseliyim 3 e gidiyordum bu sene bitti önceden kalmasaydım 4 olucaktım yani 18 e giricem yakında, yani bakıyorum sınıfıma kızların %80 i ona buna vermiş(kanıtlarım pcde duruyor) erkekler çeteleşme çabasında(bir kişi patron hesabı etrafında küçük küçük üyeler) abi adamlar birilerini ezerek ben üstünüm havası vermeye çalışıyor en sinir olduğum olay, hepsini hayatımdan sildim. kızları desen verse parçaların , ama vermeyen aşık olduğum ve sevgili olduğum kızla ölüme kadar elimi sürmeden yaşarım.çok iyimserim harika empati kurarım en kötü olayda bile oturup düşünebilirim,çok zor sinirlenirim sinirlendiğimde gözüm hiç birşey görmez(55 yaşındaki kadına neler dediğimi bi ben bilirim)çok fazlada uzatmak istemiyorum ama embesil bir ülke olma yolunda ilerlerken karşılaştığım beyin yaşı 0 olup hala yapılması gerekenle yapmak istenileni ayıramayan toplumdan uzaklaşmak için sizin tabirinizle asosyallik yolunu seçtim.okul-ev-pc-okul-ev-pc tabikide işim olduğu zaman dışardayım gezilmesi gereken yerlere gitmeye çalışırım galatasarayımın şampiyonluklarını kutlamaya giderim,bazı birkaç şey dışında çıkarım dışarı ama onun dışında evde olmak zorundayım.Kendimi evde değilde dışarda yalnız hissediyorum çünkü küçükken herşeyimi paylaştığım dostum dediğim adamlar şimdi popi olma yolunda koşuyor, kime mesaj atsam kıvırıyor, kardeşim dediğim adamlar 250 gr eti olan kızlara beni satıyor,aşık olduğum kıza teklif ediyor yani bana göre doğru olan lise okuyan bir insan asosyal olursa ve benim gibi özelliklere(özgüven azda olsa olursa sosyal fobisi olmazsa) sahip olursa en doğrusunu yapmış olacağını düşünüyorum.kızlar konusuna geçicem ama hiç geçmek istemiyorum, götü 15 km tavan yapan,kendine bakmayan,ciddi konularda "üff snne be slk .s.s" diyen, facede ekleyince kendisine yavşanılacağını düşünen,kanka dediği normal arkadaşından hoşlanmaya başlayan(ayarı verirseniz oluyor denendi), ............................bla bla blaaa yüzlerce neden sayabilirsiniz.daha fazla uzatmıcam dediğim odur ki bu ülkede,bu sahip olduğumuz, Türkiyede yaşayan kızların %95'iyle bir yere varamayız ben yine asosyal olmaya devam kardeşler..

şimdi size soruyorum yukardaki anlattıklarıma göre asosyal olup(sizin deyiminize göre) bu yaşantımı sürdüp lise bittiğinde gerçekten sosyal bir insanın yapması gerektiği gibi yaşamayımı seçeyim yoksa yarın gidip 500 liralık kıyafet toplayıp partilerden partilere koşup 10 kızdan 2 tanesini yatağa atıp kirletmeyi ve ilerde ortada bakire kız kalmamasınımı, insanlarla iletişimi kesip cool olmayımı,gerçekten doğru olanı değilde sadece egomu tatmin edip önüme gelen her kıza ayar çekerek(aşşağılayarak)mi yaşamalıyım ?

istediğiniz gibi dalga geçebilirsiniz özgürsünüz beyler okuyanlarda yorum yaparsa sevinirim

• yaşına göre ortalamanın üstünde zekan ve dünya görüşün olduğu için bunlar oluyor.
  • bir kere uptan birşey olmaz, düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar
  • ççık gez eğlen kendini bu şekilde kandırmayı bırak dışarı çıkan herkes kötü şeyler yapıyor demek değildir.Ama kimseye güvenme herkes menfatçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 7 Haziran 2012; 23:58:41 >
  • Aynen abi bende 8.sinifa gidiyorum her sey senin anlattigin gibi popi olmaya calisanlar vs.vs.Benim gibi dusunen bir arkadasim daha var surekli onunla takiliyorum sinifta gerekmedikce baska kimse ile konusmuyorum.Bu sene mezun olacagim insAllah lisede boyle tiplerle karsilasmam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım ama bunlar hep senden ötürü.
  • hangi partilerden partilere koşuluyor onu anlamadım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aramıza hoşgeldin
  • yorumlarınızdan ötürü (senden ötürü esprisini yapan arkadaşa selamlar) teşekkürler benim gibi olan insanlarıda görmek güzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

yaşına göre ortalamanın üstünde zekan ve dünya görüşün olduğu için bunlar oluyor.

+1

Başlığı açan arkadaş doğru düşüncedesin. sana bi tavsiyede bulunamam ama şuanki gidişatı kafanda güzel bi şekilde derlemişsin her şeyi doğru bir şekilde görüyorsun.
  • Seni iyi anlıyorum çünkü insanlarla iyi anlaşabilmeme rağmen lisede pek sosyal bi insan olamadım, zannettim ki bende sosyal yetenek yok. Meğer üniversitede kafa dengim bir sürü insanla tanışınca anladım, o çevreyle gene iyi idare etmişim.

Sana tek tavsiyem var: üniversitede kafa dengi insanlar muhakkak bulacaksın ama ne kadar kaliteli bir okula, kaliteli bir bölüme gidersen seviye de o derece artar. O yüzden seneye gireceğin sınava şimdiden çok iyi çalış. Ve insan sosyal bir varlıktır, bunu asla unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senden Ötürü

içimi dökmek istedim isteyen okusun isteyen okumasın,
    hiç bir kıza karşı konuşmaktan çekinmiyorum tanımadığım bir kız bile olsa herşeyi konuşabilirim o anda. sorun bu değil sorun liseliyim 3 e gidiyordum bu sene bitti önceden kalmasaydım 4 olucaktım yani 18 e giricem yakında, yani bakıyorum sınıfıma kızların %80 i ona buna vermiş(kanıtlarım pcde duruyor) erkekler çeteleşme çabasında(bir kişi patron hesabı etrafında küçük küçük üyeler) abi adamlar birilerini ezerek ben üstünüm havası vermeye çalışıyor en sinir olduğum olay, hepsini hayatımdan sildim. kızları desen verse parçaların , ama vermeyen aşık olduğum ve sevgili olduğum kızla ölüme kadar elimi sürmeden yaşarım.çok iyimserim harika empati kurarım en kötü olayda bile oturup düşünebilirim,çok zor sinirlenirim sinirlendiğimde gözüm hiç birşey görmez(55 yaşındaki kadına neler dediğimi bi ben bilirim)çok fazlada uzatmak istemiyorum ama embesil bir ülke olma yolunda ilerlerken karşılaştığım beyin yaşı 0 olup hala yapılması gerekenle yapmak istenileni ayıramayan toplumdan uzaklaşmak için sizin tabirinizle asosyallik yolunu seçtim.okul-ev-pc-okul-ev-pc tabikide işim olduğu zaman dışardayım gezilmesi gereken yerlere gitmeye çalışırım galatasarayımın şampiyonluklarını kutlamaya giderim,bazı birkaç şey dışında çıkarım dışarı ama onun dışında evde olmak zorundayım.Kendimi evde değilde dışarda yalnız hissediyorum çünkü küçükken herşeyimi paylaştığım dostum dediğim adamlar şimdi popi olma yolunda koşuyor, kime mesaj atsam kıvırıyor, kardeşim dediğim adamlar 250 gr eti olan kızlara beni satıyor,aşık olduğum kıza teklif ediyor yani bana göre doğru olan lise okuyan bir insan asosyal olursa ve benim gibi özelliklere(özgüven azda olsa olursa sosyal fobisi olmazsa) sahip olursa en doğrusunu yapmış olacağını düşünüyorum.kızlar konusuna geçicem ama hiç geçmek istemiyorum, götü 15 km tavan yapan,kendine bakmayan,ciddi konularda "üff snne be slk .s.s" diyen, facede ekleyince kendisine yavşanılacağını düşünen,kanka dediği normal arkadaşından hoşlanmaya başlayan(ayarı verirseniz oluyor denendi), ............................bla bla blaaa yüzlerce neden sayabilirsiniz.daha fazla uzatmıcam dediğim odur ki bu ülkede,bu sahip olduğumuz, Türkiyede yaşayan kızların %95'iyle bir yere varamayız ben yine asosyal olmaya devam kardeşler..

şimdi size soruyorum yukardaki anlattıklarıma göre asosyal olup(sizin deyiminize göre) bu yaşantımı sürdüp lise bittiğinde gerçekten sosyal bir insanın yapması gerektiği gibi yaşamayımı seçeyim yoksa yarın gidip 500 liralık kıyafet toplayıp partilerden partilere koşup 10 kızdan 2 tanesini yatağa atıp kirletmeyi ve ilerde ortada bakire kız kalmamasınımı, insanlarla iletişimi kesip cool olmayımı,gerçekten doğru olanı değilde sadece egomu tatmin edip önüme gelen her kıza ayar çekerek(aşşağılayarak)mi yaşamalıyım ?

istediğiniz gibi dalga geçebilirsiniz özgürsünüz beyler okuyanlarda yorum yaparsa sevinirim

Oha harbi diyorum aynı ben. Ne zamandır böyle bir konu açmayı düşünüyordum gerek de kalmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• herkese tek tek cevap vermiyorumki fikirler ortaya çıksın karmaşa olmasın diye.
    quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

Seni iyi anlıyorum çünkü insanlarla iyi anlaşabilmeme rağmen lisede pek sosyal bi insan olamadım, zannettim ki bende sosyal yetenek yok. Meğer üniversitede kafa dengim bir sürü insanla tanışınca anladım, o çevreyle gene iyi idare etmişim.

Sana tek tavsiyem var: üniversitede kafa dengi insanlar muhakkak bulacaksın ama ne kadar kaliteli bir okula, kaliteli bir bölüme gidersen seviye de o derece artar. O yüzden seneye gireceğin sınava şimdiden çok iyi çalış. Ve insan sosyal bir varlıktır, bunu asla unutma.

dostum üniversite okumayı düşünmüyorum desem yeridir.nedenini sorabilirsin hakkındır ben cevaplayım şimdiden, lisenin durumunu lise bitiren bir insanın sadece lise diplomasıyla bir işe yaramıcağını biliyosundur bende bu yüzden liseye hiç çalışmadım yani altyapı denen birşey yok, sadece 45 alayım yeter hesabını yaptım lise bitince üniversiteye gitsem ordaki hayatın lise gibi olmadığını biliyorum(en azından söylenilenlere göre düşünebiliyorum) fakat elden birşey gelmez 1 senede ne kadar hazırlanabilirim, kaldı ki yazın 2-3 tane sınava girmem gerekiyor daha onları zor veriyorken üniversite düşünmek ne kadar doğru olur bilemiyorum

• quote:

yaşına göre ortalamanın üstünde zekan ve dünya görüşün olduğu için bunlar oluyor.

tam tersi olduğu içinde olabilir
  • Gerçekten Türk kızlar çok başka bilmiyorum anlatamam ki kalkık desek oda var anlatamıyorum valla içime sindiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

quote:

ilk dalga mesajı geldi sok o dalgayı bi yerine ( cebine kardeş cebine için fesat )
    ekranın
    sağına
    bak
  • quote:

quote:

quote:

ilk dalga mesajı geldi sok o dalgayı bi yerine ( cebine kardeş cebine için fesat )
    ekranın
    sağına
    bak

kardeş o smile görmesem bende pis cevap yazcaktım muhtemelen ban iyiyecektik 2 mizde

bende bi dönem çok pis asosyaldim kendimi böyle avuturdum o zamanlar çok zekiyim falan filan ondan böyle yok öyle bi dünya aslında.çare bulmaya bak bir an evel.işe g,r ne bilim karı kız yap değişiklik yap hayatında

• quote:

quote:

quote:

quote:

ekranın
    sağına
    bak

kardeş o smile görmesem bende pis cevap yazcaktım muhtemelen ban iyiyecektik 2 mizde

bende bi dönem çok pis asosyaldim kendimi böyle avuturdum o zamanlar çok zekiyim falan filan ondan böyle yok öyle bi dünya aslında.çare bulmaya bak bir an evel.işe g,r ne bilim karı kız yap değişiklik yap hayatında

son anda gördüysen problem yok
    lise bitince dediğin işlere başlıcam zaten yazdıklarımın kalın olan yerlerini okumalısın

• quote:

lise bitince dediğin işlere başlıcam zaten yazdıklarımın kalın olan yerlerini okumalısın

yazıyı okumadım sadece başlık ve yorumları okudum
  • quote:

quote:

yazıyı okumadım sadece başlık ve yorumları okudum

bencede hiç okuma bişey ifade etmez çünkü yazdıklarına bakılırsa hayatından memnunsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.