başka yerde de paylaştım benim yazımı buradada paylaşayım dedim
-Ya bende de aynı sorun var .. üstelik Futbol oynamama rağmen ( güya sosyal ortam meselesi ) arkadaş çevrem bol fakat hepsi merhabalık yani adam akıllı arayan yok gel halı saha maçına diyor gidiyoruz sadece işimi yapıyorum ve artık Futboldan da zevk almamaya başladım .. ertesi gün yine aynı arayan soran yok herkesin işi sana düştüğünde geliyor sende ne yaparsın bulmuşsun fırsat bir ümit misali yapacaksın ..
- Kız meselesinden hiç bahsetmiyorum zaten muhabbetim olduğu kızlarla en fazla 1 ay konuşabilmişimdir .. Çünkü bana göre o kadar boşlar ki anlatmak bile istemiyorum .
- Üniversite okumama rağmen hala ne bilim çok dengesiz konuşuyorlar , saçma sapan şeyler söylüyorlar benimde canımı sıkan bu .. Bu insanlar nasıl bu kadar sallayabiliyorlar aklım ermiyor .. Bende ortamlarına giriyorum saçmalayacak bir şey bulamıyorum mecbur susuyorum ve takan da olmuyor .. ama getir kafa yoracak şeyler araştıralım tartışalım ne yazık ki o da yok . olmayınca Bilgisayar hayatı başlıyor ..
- Ama ben kabul ediyorum benim Türkçe'm zayıf ve konuştuğumu fazla kimse anlamıyor çünkü hızlı konuşup susuyorum , ne yaparsın yavaş konuşsan da olmuyor ..
- Üniversitede bir abi ile tanıştım . 26 yaşında iyidir dedik takıldık beraber ders çalıştık ve finallere kadar her şey iyiydi . onu bir güzel çalıştırdım sayısallarım yüksektir . Finallerden sonra baktım o da artık aramıyor , sormuyor artık onuda eledim ..
- Artık fazla takmamaya başladım sadece işin en iyisi olmak için çalışıyorum .. Çünkü milletin zevki için ben 40 takla atamam ..
NOT : Bunları yazıyorum fakat günlük hayatta bunların size % 80 ini anlatmam çünkü burada aklımdan geçenleri klavyeye döküyorum ama ağza gelince bunlar süzgeçten geçiyor
Şanslı olurum inşallah üniversiteye gidebilirsem.Neden böyle insanlar hiç anlamıyorum
Okudukça rahatlıyorum valla. Benim gibi insanlarsınız hepiniz. 23 yaşımdayım güzel bir Üniversitede ortalama bir İşletme bölümünde okuyorum. Arkadaşlarım tarafından aşırı sosyal diye bilinirim. (Burada övünmek fayda veya zarar sağlamayacak o yüzden çekinmeden kendimi anlatıyorum.)
Birçok spor yaparım
Paten Kaykay Breakdance Yamaç paraşütü Vücut geliştirme
Birçok seminere, konferansa yada kişisel gelişim oturumlarına katılırım. Üniversitede hiç yürümem, ya ayağımda paten vardır ya da kaykay. Otobüslerin arkasına takılırım çoğu kişinin cesaret edemeyeceği şekilde seyahat ederim. Ama gel gelelim sosyal yaşantıya.
Yurt odamda 2 arkadaşım var en iyi onlar dışındakilerle pek içli dışlı olamam. Bu yaşıma kadar sadece 1 kız arkadaşım oldu o da 1 hafta sürdü. Arkadaşlar arasında "daha önce hiçkimseye çakmadım" dediğimde acayip hayretle karşılanırım.
Çoğu kişi bana yapmacık ve gereksiz geliyor. Sürekli batak atan, okey oynayan insanlar. Biriyle çıkmak isteyen kızlar sadece son çare diye kendilerini onların kollarına atıyorlar. İnsanların karakterine değer vererek arkadaşlık kuran yok artık. Biz asosyal takılıp kendi hayatımızı güzelleştirmeye devam.
Bazen düşündüğüm olmuştur. Acaba doğru olanı bırakıp popüler olanı mı yapsam diye. Ama yok böyle iyi. Orjinal olmak iyidir. Takmayın kafanıza, gereksiz insanlarla sosyal olunacağına böyle asosyallik çok daha keyifli.
Bu konuda 1 yıl öncesine kadar böyle düşünürdüm ben de. Yaşıt gibiyiz zaten. Bak güzel kardeşim uzaktan bu şekilde görülse de aslında insanların içine girdiğinde böyle olmuyor. Yani bulunduğun ortam kötü olsa bile tüm insanlar böyle boka bulaşmış değil. Ben çok sosyal bir insan değilim ama hali hazırda 6 tane dostum diyebileceğim ve kayıtsız güvenebileceğim insan var. Onun dışında takılabileceğim 10'u geçik insan var. Ve u 6 dostumun 3 tanesi de bayandır. Yani bayan dediğimiz cinsiyet senin okulundaki 20 tane kaşar kızdan ibaret değil. Sana tavsiyem farklı ortamlara girmen. Nasıl gireyim diye sorma, bir arkadaşının arkadaşıyla münasebette bulun, ya da en kötü otobüste gördüğün bir insana telefon numaranı yaz bi kağıtla ver. Biraz karşına bu tarz insanlar çıkınca bunları düşünmeyecek hale gelirsin. Hayat kısa, takılma böyle şeylere. Mutlaka senin tarzında insanlar var, onları ara ve bul. Daha çok mutlu olacaksın. Çünkü insan bazen gerçekten dertlerini anlatacak birilerini arıyor.
Bende içimi dökeyim konuyu bulmuşken haklısın hepsinde haklısın çok kişi tanıdım 250 için arkadaşlarını hemen kötülemeye yüzüstü bırakmaya rezil etmeye yatkın olanmı desem böyle samimi gibi yaklaşıp benim herşeyimi öğrenip daha sonra en ufak tartışmada bunları açığa çıkaran insanlarmı desem vsvs ben herkeze iyi yaklaşırım hiç kimseyi gücümle tehtid etmem ondan üste çıkmam bu yüzden bende güçsüz olarak görüldüm ama sadece güldüm mesela çevremdekiler güçsüz bir insan bir şey dediğinde hemen güçlerini kullanırlar ben bir kere böyle bişey yapmadım yapamam yani yaparsam kendimi kötü hissediyorum
Kız konusunda ise hiç çıkma teklifi etmedim kızlarla konuşmakta zorlanıyorum ama 7-8 tane kız arkadaşm oldu dediğim gibi ben teklf etmedim onlar etti dışardan baktığımda en kötü en rezil karaktersiz bir kız gelse bana en ufak güzel bir şey dese başımın tacı yapıyorum neden böyleyim anlayamadım işte dediğim gibi kız konusunda çok kötüyüm sadece kız konusu değil insanlarla iletişimdede çok kötüyüm bunu bir türlü aşamadım bu yüzden evden bile çıkmak istemiyorum pc başındayım sürekli pc benim hayatım resmen ailem bile diyor yabani oldun çıktın diye kurtulamıyorum asosyallikten kurtulmak açılmak istiyorum insanlarla iletişim kurmak istiyorum ama çok çekingenim işte..
herkesle gerektiği kadar haşır neşir ol,boş sohbet insanlarla da konuş,ama merhaba merhaba de geç.Bu sosyallik asosyallik filan çok kafaya takılacak şeyler değil illaki kafa dengi adam bulursun,sen işinin ehli olmaya bak her zaman.
Ben mesela insan sevmiyorum,bildiğin sevmiyorum,gidip bi yere aha şu kızı tavlayak,bu kızı tavlayak diye uğraşamam,insan sevmiyorum ben aga,benim babamda böyleydi,dedemde böyleydi.Genimde var bi kere.
Benim eğlencem gidip dağ/kayalık tırmanmak,bisiklete binip sürüş yapmak.
Herkesin karakteri farklıdır,kendini bi özümse,sen nasıl bir insansın?Ona göre davran,kişiliğine uygun davran.
Arkadaş sırf cinsel tatminliğimizi doyurmak için kızlara yüz veriyoruz onun dışında benim kızlara en ufak ilgim yok.Yol verdiğim kız gelip merabalaşmaya çalışıyor bu ne yüzsüzlük bu ne biçim bir ilişki.Artık cidden gına geldi adam gibi kurallara okul kıyafetiyle gelinecek yazmıyorlarda okula uygun kıyafetle gelinecek yazıyolar,bizde bu yüzden savunma veriyoruz.Ne bu ülkenin gidişatından memnunum nede insanımızdan.Tabikide benim gibi düşünen kız/erkek arkadaş bulabilirim, ama benim gibi düşünen evden çıkmaz hal böyle olunca nasıl arkadaş olucaz? tek sorun bence bu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme